Pasta'nın günlüğü..

Sorumluluk olayını evlendikten sonra gördüm canım...
Çok düşündüm bu konuda ama biraz da ben sebep oldum buna sanırım...
Ben üstüme aldıkça sorumlulukları adam iyice bir rahatlamaya başladı.
Nasılsa şero ödüyor ftrları, kirayı.Niye sıksın ki kendini..

Ama benim de başka çarem yoktu.
Evlendik, evimiz işyerime uzak ve zaten sigortam filanda yoktu işten ayrıldım.
Çok değil iki ay kadar işsiz kaldım.

O zaman zarfında borçlar, kira vs derken tüm yük ondaydı.
Evet maaşı yetmiyordu ama pekte kasmıyordu kendini sanki..
O zamandan kalan birikmiş ftr borçlarını bile ben kapadım yaa..
Şimdi de iki senedir yetti artık dedim biraz sorumlulukta o alsın deyip bu aydan sonra artık el etek çekecektim ev ekonomisinden..
Adam geçen gelip benden kredi çekmemi istedi ya..

Resmen şoka girdim. Cumartesi bi kaç kadeh atayım dedim kafam dağılır, midem bozdum sonunda.. Zaten regl olacağım psikolojim alt üst.
Bir de demez mi önce bana, sadece derdimi paylaşayım dedim senden birşey istemiyorum.
Sonra da yol yapıyor yok son kez istiyormuş benden kredi. O ödicekmiş !
Sanki daha öncekileri ödedi de...

İki gündür yok evde, para bulmaya gitti.
Dün saat dört gibi aradı bugün hiç aramadı..
Anasının yanında iken dünya dönmüyor zaten...
Aman unutsun, iyice alıştım zaten yokluğuna.. :19:

Allah kolaylık versin canım sanad. krediyi ne için istiyor peki onu anlamadım ben? borç ödemek içinmi yeni bişeyler almak içinmi?
anneside genişmiş anlattığına göre. benim kv eşim tek gidince hemen söyler pasta nerde neden onsuz geliyosun diye? ben evdeysem ve eşim ordaysa da bana sorar sen neden gelmyiosun diye. işim varsa ok der yoksada oğlumu gönderiyom al geri der onada çık git herkes kendi evine der. benim annemde öyle gidince eşin nerde ne mzn gitçeksin diye hemen sormaya başlar. kötü anlamda değil tabi bunlar ben seviyorum böyle olmalarını. keşke eşimde kv gibi anlayışlı olsa :(

Erken evlenmişsin sanırım sen?
Benim eşimin öyle evlilikten sıkılma durumları yok ama normalde sıkıntıya gelemeyen bi tiptir.
Sorumluluk onu çıldırtır o yüzden de tüm sorumluluk benim sırtımda ya..:27:
Ama dediğim gibi evlilik konusunda daha çok o israr etti.
Hatta nişanlılık döneminde ben nişanı atmak istedim onun israrları ile devam ettik.

Dediğim gibi bence senin sorunun erken evlenmiş olman. :26:

haklı olabilirsin canım. ama ben evliliği değil eşimin hareketlerini kaldıramıyorum o yüzden biraz düşük bir ihtimal gibi. ama şöyle olabilir eşim benle erken evlenmiş :))

canım özledim snein yorumlarını :) inan o kadar sıkıldımki şu 1-2 haftadır düşünmekten bunaldım. aklım almıyor, aklım ermiyor. eşimede söylüyorum ama konuşma böyle, düşünme unut falan diyor. bakalım hayırlısı olsun. ama ben soğudum gerçekten. bilmiyorum..

bu hafta yoğnm canım çok giremiyorum :( soğuyunca toparlamak zor oluyor bizzat biliyorum, biraz daha düşün konuşun bakalım eşin ciddiyetini anlayabilecekmi
olmuyorsa da olmuyordur yani zorla olacak iş değil ki. Nasıl medenice evlendiniz medenicede ayrılır yani.

Peki evlilik terapisi nasıl gidiyor canım? Sonuç alamadınız mı ?:26:

canım 2.sinden snra gidemedik. geçen hafta rand. vardı eşim 15inde para aliyim öyle gideriz dedi 22 sinde benim canım istemedi. haftayada bilemiyom gidermiyim 4-5 ocakta sınavlarım var ona çalışırım. zaten benim koca değişmiyo boşuna para vermeyelim bari..

bu hafta yoğnm canım çok giremiyorum :( soğuyunca toparlamak zor oluyor bizzat biliyorum, biraz daha düşün konuşun bakalım eşin ciddiyetini anlayabilecekmi
olmuyorsa da olmuyordur yani zorla olacak iş değil ki. Nasıl medenice evlendiniz medenicede ayrılır yani.

haklısın canım yılsonu normaldir. sağlık olsun işini görde sonra gene muhabbet ederiz. zor canım bu aralar herşeyden soğudum terapiye bile gitmek istemiyorum. evde oturmak istiyorum sadece yalnız başıma. bide ders açlışayım istiyorum hiçbişi olmadan ama kafam almıyoki özel hayat problemlerimden. ayrılmam uzatırım diyor. kendisi bilir bende acele etmiyorum zaten. önce bir ikna edeyim yada alıştırayımda sonra işe girişirim, avukat falan yani.

Allah kolaylık versin canım sanad. krediyi ne için istiyor peki onu anlamadım ben? borç ödemek içinmi yeni bişeyler almak içinmi?
anneside genişmiş anlattığına göre. benim kv eşim tek gidince hemen söyler pasta nerde neden onsuz geliyosun diye? ben evdeysem ve eşim ordaysa da bana sorar sen neden gelmyiosun diye. işim varsa ok der yoksada oğlumu gönderiyom al geri der onada çık git herkes kendi evine der. benim annemde öyle gidince eşin nerde ne mzn gitçeksin diye hemen sormaya başlar. kötü anlamda değil tabi bunlar ben seviyorum böyle olmalarını. keşke eşimde kv gibi anlayışlı olsa :(

Canım temmuz ayında kendi şirketini kurdu eşim.
Annesi yer satmıştı geçen yılbaşı, haziran ayına kadar onların paralarının faiz getirisi için ben geçindirdim evi!
Sağolsun eşim de yok ben dışardan çalışırım taksicilik yaparım yine de kirayı olsun öderim laflarının hepsi boşa çıktı. Sabrettim dişimi sıktım kendi işimiz olacak dedim.
Eşim eylül ekim ayından beri çalışıyor ama henüz ödeme vadeleri gelmedi.Bu arada çok zeki olduğundan!?! daha sipariş gelmeden ucuz olur diye kısa vadeli mal almış onun ödemesi gelmiş ee kendisi ödeme de alamayınca nakde sıkıştı o yüzden istedi benden.
Ama ben zaten bir miktar şirketten çekip verdim ona, kredi kartımın limitinin full olmasının sebebi de kendisi..

Allah kvalden den razı olsun valla böylesi bu zamanda zor bulunur..
Eşinin zamanla oturur karakteri bence, ama yine de karar senin..

Kv başka bi mesele canım, kadının beni istemediği sevmediği o kadar bariz ki.Nikahıma gelmedi kadın ya.
Neyse uzun hikaye. Bana uzak Allah'a yakın olsun, o ve görümcem..Bana ben Allahım ve ailem yeter...

haklı olabilirsin canım. ama ben evliliği değil eşimin hareketlerini kaldıramıyorum o yüzden biraz düşük bir ihtimal gibi. ama şöyle olabilir eşim benle erken evlenmiş :))

Heheh olabilir :)
Kaç yaşında enişte?
Burcu nedir?

Gofretto naber? Hiç pasın yok bana :P Buldunuz tabi birbirinizi bankacı bankacı muhabbet edin :)

canım 2.sinden snra gidemedik. geçen hafta rand. vardı eşim 15inde para aliyim öyle gideriz dedi 22 sinde benim canım istemedi. haftayada bilemiyom gidermiyim 4-5 ocakta sınavlarım var ona çalışırım. zaten benim koca değişmiyo boşuna para vermeyelim bari..

Bence en azından terapileri bitirin herşeyi denedim olmadı dersin en azından..
Acele karar verme.. :26:

Annesi yer satmıştı geçen yılbaşı, haziran ayına kadar onların paralarının faiz getirisi için ben geçindirdim evi!
Sağolsun eşim de yok ben dışardan çalışırım taksicilik yaparım yine de kirayı olsun öderim laflarının hepsi boşa çıktı. Sabrettim dişimi sıktım kendi işimiz olacak dedim.
Eşim eylül ekim ayından beri çalışıyor ama henüz ödeme vadeleri gelmedi.Bu arada çok zeki olduğundan!?! daha sipariş gelmeden ucuz olur diye kısa vadeli mal almış onun ödemesi gelmiş ee kendisi ödeme de alamayınca nakde sıkıştı o yüzden istedi benden.
Ama ben zaten bir miktar şirketten çekip verdim ona, kredi kartımın limitinin full olmasının sebebi de kendisi..

Kv başka bi mesele canım, kadının beni istemediği sevmediği o kadar bariz ki.Nikahıma gelmedi kadın ya.
Neyse uzun hikaye. Bana uzak Allah'a yakın olsun, o ve görümcem..Bana ben Allahım ve ailem yeter...

seninkiside zormuş benimkide para yönünden eli bol. hesaplarımızı hiç toparlayamayız. altınlarımızın bi kısmını bozdurduk olmadı, araba modeli düşürdük olmadı kredi çektik olamdı hala bitmiyor borçlarımız.. bende harcıyorum eşim kendine almıyor zaten ama ben olsam yani bend eolsa kartlar ben derim paramız yok bu ay yetmiyor bidahaki ay alalım fln gibisinden o hemen alalım diyor. kıyamıyor biliyorum ama yinede birimizin frenlemesi lazım. bak sen ne güzel durduruyorsun eşini. senin kv yide Allah bildiği gibi yapsın oğlun o senin afedersin ama kimle evlenirse evlensin bi gidip bulunman lazım ne ayıp.. sabrını takdir ediyorum Allahım banada ver nolur. işler içinde kaybediyorsa bi yerde durmak laızm. hadi eldeki giden gittide dahada batmadan sınırı bilmek iyisi. inşallah doğru yolu bulur oda, işini kurtarır evine bakar. çocuk yok dimi sizde de?

Heheh olabilir :)
Kaç yaşında enişte?
Burcu nedir?

Gofretto naber? Hiç pasın yok bana :P Buldunuz tabi birbirinizi bankacı bankacı muhabbet edin :)

Bence en azından terapileri bitirin herşeyi denedim olmadı dersin en azından..
Acele karar verme.. :26:

gofretto pastacı diilki. muhasebeci diye hatırlıyorum onu özel bi şirkette. levent taraflarında. canım 85 li oda ikizler burcu. ama nasıl desem şey huyu yok onda asla hani alttan alayım, hani dik başlı biraz dediğim dedik, ağırbaşlı değil diyeyeim anlatamadım galiba ama. evet canım zaten o yüzden gittik terapiyede boşanmaya kesin karar evrdim diye ama 2 ay sürdü herşey. şimdi gene eskisi gibi. zaten hep anlık kızıyor sonra hep özür ama yeter bende bardak taştı artık. hatasnıda görmek istemiyorum özrünüde.

seninkiside zormuş benimkide para yönünden eli bol. hesaplarımızı hiç toparlayamayız. altınlarımızın bi kısmını bozdurduk olmadı, araba modeli düşürdük olmadı kredi çektik olamdı hala bitmiyor borçlarımız.. bende harcıyorum eşim kendine almıyor zaten ama ben olsam yani bend eolsa kartlar ben derim paramız yok bu ay yetmiyor bidahaki ay alalım fln gibisinden o hemen alalım diyor. kıyamıyor biliyorum ama yinede birimizin frenlemesi lazım. bak sen ne güzel durduruyorsun eşini. senin kv yide Allah bildiği gibi yapsın oğlun o senin afedersin ama kimle evlenirse evlensin bi gidip bulunman lazım ne ayıp.. sabrını takdir ediyorum Allahım banada ver nolur. işler içinde kaybediyorsa bi yerde durmak laızm. hadi eldeki giden gittide dahada batmadan sınırı bilmek iyisi. inşallah doğru yolu bulur oda, işini kurtarır evine bakar. çocuk yok dimi sizde de?

Neye harcıyorsunuz bu kadar ev mi aldınız?
Ben bi kere beş bin lira kredi çektim eşimin saglık harcamaları için eşim bir kısmını taşınırken harcadı kalanını da şu an bizim kullandığımız ama kaç senedir vergisi ödenmeyen görümcemin üstünde görünen arabaya harcamış.Bana da paso senaryolar yazı tam bir bucuk sene yok dişçiye peşin yatırdım diye.
Ödemesi de bana düştü tabi.Anamın babamın bana taktığı bileziklerim kim vurduya gitti zaten, onlardan ümidim kalmadı.
İki yakamız bir araya gelmedi anlayacağın tek umudum bu işti.
Bu işi de kotarabilir mi bilmem eşim, valla korkuyorum. :26:
Ondan gizli bi kaç kuruş koymuştum bir ara, şirketim kuş kadar da olsa geçen seneden prim vermişti ama o işsizken o parada gitti.Aman dedim para mühim değil yeter ki sıkılmayalım.Saçmalamışım ben :27::27:
Şimdi tekrar başladım bi kaç kuruş atmaya, zor günlerim için :28::28:

gofretto pastacı diilki. muhasebeci diye hatırlıyorum onu özel bi şirkette. levent taraflarında. canım 85 li oda ikizler burcu. ama nasıl desem şey huyu yok onda asla hani alttan alayım, hani dik başlı biraz dediğim dedik, ağırbaşlı değil diyeyeim anlatamadım galiba ama. evet canım zaten o yüzden gittik terapiyede boşanmaya kesin karar evrdim diye ama 2 ay sürdü herşey. şimdi gene eskisi gibi. zaten hep anlık kızıyor sonra hep özür ama yeter bende bardak taştı artık. hatasnıda görmek istemiyorum özrünüde.

Ay sesli güldüm :60:
Ben bankacı demek istedim.
Senin hayalinde pastane açmak var galiba pasta. :60:

Aklımda öyle kalmış sanırım.
Ha bankacı ha muhasebeci ikiside parayla uğraşmıyor mu :27::27:

Neye harcıyorsunuz bu kadar ev mi aldınız?
Ben bi kere beş bin lira kredi çektim eşimin saglık harcamaları için eşim bir kısmını taşınırken harcadı kalanını da şu an bizim kullandığımız ama kaç senedir vergisi ödenmeyen görümcemin üstünde görünen arabaya harcamış.Bana da paso senaryolar yazı tam bir bucuk sene yok dişçiye peşin yatırdım diye.
Ödemesi de bana düştü tabi.Anamın babamın bana taktığı bileziklerim kim vurduya gitti zaten, onlardan ümidim kalmadı.
İki yakamız bir araya gelmedi anlayacağın tek umudum bu işti.
Bu işi de kotarabilir mi bilmem eşim, valla korkuyorum. :26:
Ondan gizli bi kaç kuruş koymuştum bir ara, şirketim kuş kadar da olsa geçen seneden prim vermişti ama o işsizken o parada gitti.Aman dedim para mühim değil yeter ki sıkılmayalım.Saçmalamışım ben :27::27:
Şimdi tekrar başladım bi kaç kuruş atmaya, zor günlerim için :28::28:

evet canım ev aldık onuda ödüyoruz 1200 her ay. araba kredisi var 600. ayrıca kredimiz var. arabanın masrafı bizim giyim, kuşam, parfümümüz. evin faturaları, telefon, tatil derken. paranın yetmediği gibi birde borç yapıyoruz işte.. şimdi şirketi el dğeiştiriyor. tazminatla ödiycez Allahtan bir kısmını. inşallah bi anönce hallolurda rahatlarız. daha dişçiye 400 vercez bizde, ablam ve görümcem doğum yapıcak 2 yarım takıcaz bunlar bile eksiden gidecek..
bileziklerine çok üzüldüm bizde ev alırken bozdurduk bi setim kaldı. bilezikleri beğenerek aldım ama hem takmayı sevmiyorum hemde takamadım diye içimde kaldı:) inşallah senin birikimlerine rahatlarsınız canım biraz

Ay sesli güldüm :60:
Ben bankacı demek istedim.
Senin hayalinde pastane açmak var galiba pasta. :60:

Aklımda öyle kalmış sanırım.
Ha bankacı ha muhasebeci ikiside parayla uğraşmıyor mu :27::27:

ay şu anda bendeee sesli güldüm. bankacı demek istemiştim ben yaaaaa :9::9: haklısın canım aynı kapıya çıkıyor. pastane açmak yok şu anda isterim ama bünyem kaldırmaz hepsini ben yerim vallaaaa bayılıyorum pastayaaa

evet canım ev aldık onuda ödüyoruz 1200 her ay. araba kredisi var 600. ayrıca kredimiz var. arabanın masrafı bizim giyim, kuşam, parfümümüz. evin faturaları, telefon, tatil derken. paranın yetmediği gibi birde borç yapıyoruz işte.. şimdi şirketi el dğeiştiriyor. tazminatla ödiycez Allahtan bir kısmını. inşallah bi anönce hallolurda rahatlarız. daha dişçiye 400 vercez bizde, ablam ve görümcem doğum yapıcak 2 yarım takıcaz bunlar bile eksiden gidecek..
bileziklerine çok üzüldüm bizde ev alırken bozdurduk bi setim kaldı. bilezikleri beğenerek aldım ama hem takmayı sevmiyorum hemde takamadım diye içimde kaldı:) inşallah senin birikimlerine rahatlarsınız canım biraz

Ev ve araba almışsınız.
Bizde hiçbişi yok! Hiçbişi !
3.5 senedir ne ev ne yeni ve kimsenin ortak olmadığı bir araba nede çocuk var..
Bileziklerim yok pahasına gitti:26:
Tek umudum bu iş ama oda olur mu bilmiyorum.Eşim çok yetenekli bir tasarımcı ve mühendis ama ticaretten zerre anlamıyor.
Ama gerçekten çok iyi niyetli, kimseye ters konuşamayan bi adamdır, bi evde karısına satar cakayı.
Senin eşin de gerçekten küçükmüş,erkekler otuzdan sonra olgunlaşır demedi deme..
Bir çok iyi özelliği de var eşinin, çok çok iyi düşün sonra pişman olmamak için..

ay şu anda bendeee sesli güldüm. bankacı demek istemiştim ben yaaaaa :9::9: haklısın canım aynı kapıya çıkıyor. pastane açmak yok şu anda isterim ama bünyem kaldırmaz hepsini ben yerim vallaaaa bayılıyorum pastayaaa

Hahah alemsin...
Ismarlarım ben sana pasta ya :1::1::1:
Ben de bu ara nutellaya filan sardım oysa çok tatlı çukulata düşkünlüğümde yoktur.
Ne zaman spora başladım o zaman böyle şeyleri ister oldum :1:
Mesai bitti ben kaçayım :52:

Ev ve araba almışsınız.
Bizde hiçbişi yok! Hiçbişi !
3.5 senedir ne ev ne yeni ve kimsenin ortak olmadığı bir araba nede çocuk var..
Bileziklerim yok pahasına gitti:26:
Tek umudum bu iş ama oda olur mu bilmiyorum.Eşim çok yetenekli bir tasarımcı ve mühendis ama ticaretten zerre anlamıyor.
Ama gerçekten çok iyi niyetli, kimseye ters konuşamayan bi adamdır, bi evde karısına satar cakayı.
Senin eşin de gerçekten küçükmüş,erkekler otuzdan sonra olgunlaşır demedi deme..
Bir çok iyi özelliği de var eşinin, çok çok iyi düşün sonra pişman olmamak için..

Hahah alemsin...
Ismarlarım ben sana pasta ya :1::1::1:
Ben de bu ara nutellaya filan sardım oysa çok tatlı çukulata düşkünlüğümde yoktur.
Ne zaman spora başladım o zaman böyle şeyleri ister oldum :1:
Mesai bitti ben kaçayım :52:

inşallah olur canım hepsi en yakın zamandaç benimkid emühendis ama adamta ticaret zekası var. inan işsiz kalır diye zerre korkum yok her konuda bilgisi var ayda 2 araba alır satar getirir 2000 tl sini kor kenara. hiç tereddüt etmeden güvenirim o konuda ağzıda çok iyi laf yapar hatta bi ara düşünüyorduk dükkan açalım diye ama bualamdık kafamıza yatan bi yer. kirası uygun olan yer bulsak anında açarız bi yer. biri ne alacak olsa kocama sorar ev araba arsa her konuyu bilir ve araştırır. babam mesela traktör gibi bişi alcak küçük hemen girdi araştırdı şunun şusu bunun busu diye perşembe tekirdağdan gelcek alcaklar beraber. ama gel görki benimde eşim kaba konuşur tanıdıklarına, artistlik yapar. ama uzaktan tanıyanlara efendi, kibar, akıllı bir adamdı. akıllılık konusund a10 numara lfım yokta kibarlık ofsaytt.. askere gitse ben rahatlarım aslında orda çünkü gerçekten olgunlaşacağına inanıyorum ama bedelli düşünyor oda. yaş tutmadı yoksa kesin öyle yapardı. ay rahatladım iyiki vrason kız şero üşenmeden dinledin ablalık yaptın akıl verdin bana saolasın. bu konuşmaların üstüne pastayı ben ısmarlayayım canım. cevahire işin düşerse başım gözüm üstüne her zaman beklerim. h.içi buradayım. spor a gidince kalori ihtiyacı olduğundan canın istiyordur canım. iyidir iyidir ye sen tutma kendini o daha aç gözlü yapıyor çünkü o zmn daha çok yersin. azar azar çok yiyeceğine 1 kere ye tatmine t kendini snra canın çekmez.
biz akşam yemeğe gidicez canım rest. açlışı 8 de mecbur 7.30a kadar bankada olcaz. öperim seni iyi akşamlar. yarın görüşürüzzzz

Sorumluluk olayını evlendikten sonra gördüm canım...
Çok düşündüm bu konuda ama biraz da ben sebep oldum buna sanırım...
Ben üstüme aldıkça sorumlulukları adam iyice bir rahatlamaya başladı.
Nasılsa şero ödüyor ftrları, kirayı.Niye sıksın ki kendini..

Ama benim de başka çarem yoktu.
Evlendik, evimiz işyerime uzak ve zaten sigortam filanda yoktu işten ayrıldım.
Çok değil iki ay kadar işsiz kaldım.

O zaman zarfında borçlar, kira vs derken tüm yük ondaydı.
Evet maaşı yetmiyordu ama pekte kasmıyordu kendini sanki..
O zamandan kalan birikmiş ftr borçlarını bile ben kapadım yaa..
Şimdi de iki senedir yetti artık dedim biraz sorumlulukta o alsın deyip bu aydan sonra artık el etek çekecektim ev ekonomisinden..
Adam geçen gelip benden kredi çekmemi istedi ya..

Resmen şoka girdim. Cumartesi bi kaç kadeh atayım dedim kafam dağılır, midem bozdum sonunda.. Zaten regl olacağım psikolojim alt üst.
Bir de demez mi önce bana, sadece derdimi paylaşayım dedim senden birşey istemiyorum.
Sonra da yol yapıyor yok son kez istiyormuş benden kredi. O ödicekmiş !
Sanki daha öncekileri ödedi de...

İki gündür yok evde, para bulmaya gitti.
Dün saat dört gibi aradı bugün hiç aramadı..
Anasının yanında iken dünya dönmüyor zaten...
Aman unutsun, iyice alıştım zaten yokluğuna.. :19:

günaydın şerocum, işte elini taşın altına sokmaktan korkan erkek modeli.
Biz iyi niyetlerle herşeye ortak olalım, yokluğa ses çıkarmyalım sonuç bu.!
En zoruma giden de enayi yerine konulmak şu hayatta.

warya şero aile eşten daha önemliymiş, pasta maşallah bu konuda şanslı ama onunda eşinin odunumsu davranışları işte. Kız sanki eşi değilde ergen arkadaşı.
Eşine ne kadar verirsen o kadar ister zamane erkekleri zıvanadan çıkmış ceplerinde akrep var. Verme bakalım baksın başının caresine. Koltukta oturan kocayı napcaksın ki zaten.

kim dik başlı ben mi ?:)))) alındım şimdi küstümn çok :)

set bozulurken değer kaybedio diye bana almayı layı görmedi, eşimin uyanık ailesi. Tüm bencilleriklerinin uyanık davranışlarının karşısında benim insan olduğumu ilk kez hayellerle evlendiğimi unuttular sanırım, ama bunları unuturken keşke evlilikten soğuyacağım ihtimalini unutmasalardı.

inşallah olur canım hepsi en yakın zamandaç benimkid emühendis ama adamta ticaret zekası var. inan işsiz kalır diye zerre korkum yok her konuda bilgisi var ayda 2 araba alır satar getirir 2000 tl sini kor kenara. hiç tereddüt etmeden güvenirim o konuda ağzıda çok iyi laf yapar hatta bi ara düşünüyorduk dükkan açalım diye ama bualamdık kafamıza yatan bi yer. kirası uygun olan yer bulsak anında açarız bi yer. biri ne alacak olsa kocama sorar ev araba arsa her konuyu bilir ve araştırır. babam mesela traktör gibi bişi alcak küçük hemen girdi araştırdı şunun şusu bunun busu diye perşembe tekirdağdan gelcek alcaklar beraber. ama gel görki benimde eşim kaba konuşur tanıdıklarına, artistlik yapar. ama uzaktan tanıyanlara efendi, kibar, akıllı bir adamdı. akıllılık konusund a10 numara lfım yokta kibarlık ofsaytt.. askere gitse ben rahatlarım aslında orda çünkü gerçekten olgunlaşacağına inanıyorum ama bedelli düşünyor oda. yaş tutmadı yoksa kesin öyle yapardı. ay rahatladım iyiki vrason kız şero üşenmeden dinledin ablalık yaptın akıl verdin bana saolasın. bu konuşmaların üstüne pastayı ben ısmarlayayım canım. cevahire işin düşerse başım gözüm üstüne her zaman beklerim. h.içi buradayım. spor a gidince kalori ihtiyacı olduğundan canın istiyordur canım. iyidir iyidir ye sen tutma kendini o daha aç gözlü yapıyor çünkü o zmn daha çok yersin. azar azar çok yiyeceğine 1 kere ye tatmine t kendini snra canın çekmez.
biz akşam yemeğe gidicez canım rest. açlışı 8 de mecbur 7.30a kadar bankada olcaz. öperim seni iyi akşamlar. yarın görüşürüzzzz

Tatlım rica ederim, dertleştik işte.
Ya ne güzel bak eşinin para yönetimi konusunda ne kadar çok yeteneği var.
Seni seviyor, başka kadınlara da bakmıyor azıcık öküz diyorsun kız hangisi değil ki?
Bence askere gitse biraz orada örselenirdi adam ederlerdi onu ya iyi olurdu.
Ama daha yaşı genç emin ol bu asilikleri kabalıkları bundan.
Boşansan daha mı iyisini bulacan ki?
Takmicaksın kafana kendi hayatına bakacaksın, kendini üzmiceksin.Bırak senin ve evin için çalışsın. Bırakma kız adamı ne güzel işte.
Mühendis adamların ortak sorunu bu biliyor musun? Benim eski erkek arkadaşım da mühendisti, adamlarda duygu empati vs bakımından çok eksiklikler oluyor.
Cevahir sevdiğim bi yer valla bi haftasonu karşıya geçersem bi pastanı yerim kız neden olmasın :27::27:

günaydın şerocum, işte elini taşın altına sokmaktan korkan erkek modeli.
Biz iyi niyetlerle herşeye ortak olalım, yokluğa ses çıkarmyalım sonuç bu.!
En zoruma giden de enayi yerine konulmak şu hayatta.
İşte benim de en zoruma giden şey bu.
Yoksa tabi ki ben eşime destekolurum, bundan da gurur duyarım ama alışkanlık haline getirmesin.Her başı sıkışınca şeronun yanına gelmesin artık o mesajı vermek istedim ona.
Cumartesi gün ki halin kötüydü diyo çok üzüldüm yapma bunu bi daha diyo.
Anlamıyo hala neden o hale geldiğimi.Artık aileme de bişi anlatamıyorum onları üzmekten başka bi şeye yaramıyor.
Neyse bi kaç kişiden denkleştirmiş borcunu ödicek, bu ayki ftrları filanda ödeticem ona. Alıştırıyorum artık ufaktan.Almış gazı da gelmiş.İşi de büyütcem artık arkadaşım dediğim insanlara acımıcam onlar beni zor durumda bıraktılar diyo.
Adamlar eşime ödeme yapmayıp kendileri ohh keyif.Bizimki de kalp kırmaz kendi sıkıntı çeker.
Çeksin sıkıntıları ki aklı başına gelsin, kimseye acımasın.
Ticaret hayatı bunlar kaldırmaz...

warya şero aile eşten daha önemliymiş, pasta maşallah bu konuda şanslı ama onunda eşinin odunumsu davranışları işte. Kız sanki eşi değilde ergen arkadaşı.
Eşine ne kadar verirsen o kadar ister zamane erkekleri zıvanadan çıkmış ceplerinde akrep var. Verme bakalım baksın başının caresine. Koltukta oturan kocayı napcaksın ki zaten.

Evet aynen öyle.
Çocuk genç daha 85 li.
Ayol 85 te ben ilkokula başladım :52:
Kocam benden 2,5 yaş büyük,38 yaşında onun bile çocukça davranışları olaibliyor.Azıcık sabretmesi lazım.Sabrın sonu selamet ama tabi son karar onun :26:

kim dik başlı ben mi ?:)))) alındım şimdi küstümn çok :)
Dik başlı olan pastanın kocası kız :1::1:

Back