Poğaçalar Pastane Pogacasi-Resimli

gülüm bunuda yaptim nefis oldular valla yemeye doyamadik cokacimcoook
iyiki bu tarifi bizimle paylasmissin canimvereliniortak
cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3a.s.

buda son halicokacimcoook

Güllerdiyari,canim yaa.Inanmiyorum bunudami yaptin.Hemde ikisinide güzel yapabilmissin demek.Zaten marifet burada.Aldigin tarifi tutturabilmekte.Afiyetler olsun.sositososito

Güllerdiyari senindeki çok güzel olmuş görünüşü çok güzel benımkınden bile güzel eminim tadıda öyle olmuştur:)

Güllerdiyari senindeki çok güzel olmuş görünüşü çok güzel benımkınden bile güzel eminim tadıda öyle olmuştur:)
estafurullah canim seninkide cok güzel görünüyor zaten tadi aynidir sonucta tarif ayni yerden canimvereliniortak
tesekkür ederim canim opuyorumnanaktan

akşama misafirim gelicek tarifini aldım denicem.umarın senin yaptığın gibi olur ben pek iyi değilimdir hamur işinde sonucu akşama yazarım .kaydirigubbakcemile3

tarifi denedim,teşekkürler a.s. ...ilk defa mayalı hamur işi yaptım,görüntü güzeldi ama içi pişmedi,hamuru sert oldu... mafoldumben içine patetes koydum....hamurum neden sert olmuştur?

Son düzenleme:
tarifi denedim,teşekkürler a.s. ...ilk defa mayalı hamur işi yaptım,görüntü güzeldi ama içi pişmedi,hamuru sert oldu... mafoldumben içine patetes koydum....hamurum neden sert olmuştur?

Ununu fazla kacirmissindir.Pogacalarda hamur u sert yapmamak
lazim.Hatta ben kulak memesinden bile yumusak tutarim hamurumu.Süper yumusak olur benim pogacalarim.Bir dahakine unu az koyarsin canim.
Birde ilk denemenmis,olabilir böyle seyler.Ikinciyi tutturursun kesin.

azerim canim benim malum gullerdiyari yengem oluyo
gecen hafta 1haftaligina ondaydim ve yapti bana yedirdi saolsun
gercekten cok güzel
ellerinize saglik ikinizinde
sana özellikle tsk ederim paylasdigin icin cünkü en kisa zamanda kendimde denicem insallah
herkeze tavsiye ederim

bu akşam bu tarifi ben de denedim. gerçekten yumuşak oldu ve biz lezzetli bulduk. teşekkür ederiz. fotoğraf da eklemeye çalışacağım.

evet bende bır arkadasımdan ogrenmıstım bu tarıfı yaklasık 3 senedır bu tarıfe gore yapıyorum
mısafırlerımde kızlarımda bayılarak yıyorlar
esıme ısyerınde kahvaltı ıcın yapıyor buzluga atıyorum bıraz ılıkken cıkardıgımda aynı tazelıgını koruyor
paylasım ıcın tesekkurler arkadasım ellerınıze saglık

X