Poğaçalar Pastane Pogacasi-Resimli

Mayam tazeydi, hamurumda gayet yumsakti...
yani dogru yapinca yumsacik oluyor öyle mi pistikten sonra? bir daha denerim bende :) Tadi cok güzeldi cünkü...

hamuru dinlendir 15 dk,sekil verdikten sonrada yarim saat dinlendir,,ben butun mayalilarda ayni seyi yapiyorum sonuc hep super oluyo.bide ben mayayi hic bi zaman suda yada sutte eritmiyorum,,deneye deneye ogreniyosun,,bende baslarda cok iyi yapamiyodum ama hic pes etmedim,denemeye devam

azeri kızı sen tarif verirsinde ben hiç yapmadan dururmuyum bütün binanın revanisi benden soruluyor artık senin sayende poğacanı da deniycem eminim çok güzel olacaktır.hihoyyyt:teytey::dance:

ayyy cok gützel iltifat etmissin.Vallahi bunu
duymak cok gurur verici.Ellerine saglik.
Demek artik revani ustasi oldun.Vallahi süper...a.s.

azeri kizi çok saol bu tarifi paylaştığın için bir kaç gündür tariflere daldım kk da hem yapımı kolay hem gösterişli hemde lezzetli tarifler arıyorum bunu gördün ve bu sabah yatım kahvaltı için inana bana göründükleri kadarda lezzetliler pamuk gibi oldular ellerine emeğine sağlık arkadaşım daha nice paylaşımlar dileğiyleea.s.

1001741nw8.jpg
cokacimcoook

Son düzenleme:
Mavice,harika görünüyor pogacalarinnn.Cok sevindim
tam tutturduguna.Hmmhhh cok güzel..
Ellerine saglik.
a.s.

ben mayalı olan poğaçaları hiç tutturamıyorum neden acaba bilmiyorumda çok seviyorum bu poğaçayı bilgi verirseniz çok sevinirim

superrrrr.hic boyle denememistim.bende deneyecegim ins

cnm senin tariflerde hep süper ha her gördüğümü yapmak istiyorum. becerikli hatunsun valla tebrikler.

yaş maya yok canımm ya..kuru maya varr olurmu..cıkamıyomda yapçam hemen canım cok cektı .ne kadar nasıl kullanmam lasım bılmıom...tesekkurlerrr

yaş maya yok canımm ya..kuru maya varr olurmu..cıkamıyomda yapçam hemen canım cok cektı .ne kadar nasıl kullanmam lasım bılmıom...tesekkurlerrr

Merhaba canim,daha simdi gördüm mesajini.Yas mayan yoksa kuru maya da kullanabilirsin.Ama Türkiye'deki mayalar buradan degisik oldugu icin paketin üzerine bir bak.Ne kadar yas mayaya denk geldigi üstünde yazar.

cokacimcoook yaptımmm su anda fırında canımmm.ılık sütte erittimm.bakalım miss gibi koktu ev ama sonucu merakla beklıommm.çokkkkkkkkkkk tesekkür edrimmmm canımm.sonucu yazıcamm:teselli:

ayyy çok gusel olduuuu çokkk yumoş degıl ama .ben margrını hafif erıttım ocakta o etkıledı belkide ama tadı cok gsel oldu.çokta kolayyy..tesekkurler tekrardann

X