- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.394
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Teşekkür ediyorum, çocuklarda Beşinci Hastalık diye geçiyor ve yüzde tokat yemiş gibi bir belirti işte kırgınlık, grip gibi kendini gösteriyor. Gebelerin geçirmesi fetüste anemiye fetal ölümlere, hidrosefali vsye yol açıyormuş. Benim bebeğimde anemi yok çok şükür doktorlar baktı, e şükür yaşıyor da kalbi de iyi. Bi tek suyumuz fazla. Korktum açıkçası sonuçtan pek de anlamadım ama.janet cok gecmis olsun ilk defa duyuyorum
neymis ki bu virus?
Teşekkür ederim 24.haftadayım. Bir üst mesajda yazdım ne olduğunu.Gecmis olsun saglikla gelsin insallah kacinci haftadasin.
Bilmiyorum bu arada ne oldugunu bunun.
Yani bu iyi bir şey mi? Hamileliğimde mi geçirdim acaba. Küçükken çok hastalanmıştım ama Parvovirüs mü de bilemiyorum ki.Geçmişte bu hastalığı yani enfeksiyonu geçirmiş olduğunuzu gösteriyor.
Yani bu testi ne Zaman yaparsanız yapın pozitif çıkacak.Korkacak birşey yok.Sanırım döküntü hastalığı geçirdiniz.Yani bu iyi bir şey mi? Hamileliğimde mi geçirdim acaba. Küçükken çok hastalanmıştım ama Parvovirüs mü de bilemiyorum ki.
suyun fazlaligi kotu birsey degil bildigim kadariyla insallah yarin doktorun icini rahatlatir , saglikla gelir bebeginTeşekkür ediyorum, çocuklarda Beşinci Hastalık diye geçiyor ve yüzde tokat yemiş gibi bir belirti işte kırgınlık, grip gibi kendini gösteriyor. Gebelerin geçirmesi fetüste anemiye fetal ölümlere, hidrosefali vsye yol açıyormuş. Benim bebeğimde anemi yok çok şükür doktorlar baktı, e şükür yaşıyor da kalbi de iyi. Bi tek suyumuz fazla. Korktum açıkçası sonuçtan pek de anlamadım ama.
Aa evet küçükken döküntülü hastalık geçirmişim ama çok küçükmüşüm tam hatırlamıyorum. Anneme de sormayayım kaç gündür o da endişelendi.Yani bu testi ne Zaman yaparsanız yapın pozitif çıkacak.Korkacak birşey yok.Sanırım döküntü hastalığı geçirdiniz.
Ya inşallah çok teşekkürler. Umarım öyle olur.suyun fazlaligi kotu birsey degil bildigim kadariyla insallah yarin doktorun icini rahatlatir , saglikla gelir bebegin
Evet onu geçirdiğiniz için pozitif çıktı.Digeri negatif zaten o normal.Korkacak birşey yok.Aa evet küçükken döküntülü hastalık geçirmişim ama çok küçükmüşüm tam hatırlamıyorum. Anneme de sormayayım kaç gündür o da endişelendi.
Ya çok teşekkür ederim inşallah öyledir.Evet onu geçirdiğiniz için pozitif çıktı.Digeri negatif zaten o normal.Korkacak birşey yok.
Ah ah evet 10 gündür mahvolduk zaten. Arkadaşın dediğine göre iyiymiş hadi bakalım inşallah. Çok teşekkürler.endisw etmemeye calis , sen gerildikce bebek de iceride geriliyor
biliyorum dusunmemek zor ama lutfen olumsuz dusunmemeye calis , stres olmasin yavru icerde
Teşekkür ederim.Hiç bilmiyorum umarım kötü bir şey değildir, üstte kalsın ki gören olsun. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Öyle merak etmeyin :)Ya çok teşekkür ederim inşallah öyledir.
Evet bu test sonucundan sonra o da araştırılacak. İnşallah şekerim de çıkmaz da sebepsizdir. Konsey sebepsiz olabileceğini de söylemişti dün. Bakalım hayırlısı.Suyun fazla olmasi gebelik sekerine isaret edebilir!
Umarim cikmaz cnm , cikarsada ona gore diyet veriyolarmisEvet bu test sonucundan sonra o da araştırılacak. İnşallah şekerim de çıkmaz da sebepsizdir. Konsey sebepsiz olabileceğini de söylemişti dün. Bakalım hayırlısı.
Ben zaten şu an diyet uyguluyorum. Ekmek pirinç karbonhidratlar tatlı yiyecekler hiçbir şekilde yemiyorum. Umarım çıkmaz. Teşekkürler.Umarim cikmaz cnm , cikarsada ona gore diyet veriyolarmis