Parvovirüs B19

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.412
65.394
Arkadaşlar inanın acil olmasa sormazdım.
Yarın doktora gideceğim ama 10 gündür bu sonuçlarımı bekliyorum. 6 aylık hamileyim ve suyum fazla. Bebeğimin kalbiyle ilgili sorun vardı şükür o düzeldi. Ama suyum düzelmedi parvovirüs testi istediler. Sonuçlar şimdi çıkmış acaba aranızda anlayan doktor vs var mı? Korkacak bir durum mudur?
Lütfen bir süre konumu taşımayın. Yüreğim ağzımda. Bebeğime bi şey olmaz değil mi?

Düzenleme: şükür bir sorun yokmuş, bağışıklığım varmış. Hamdolsun.

Son düzenleme:
janet cok gecmis olsun ilk defa duyuyorum
neymis ki bu virus?
Teşekkür ediyorum, çocuklarda Beşinci Hastalık diye geçiyor ve yüzde tokat yemiş gibi bir belirti işte kırgınlık, grip gibi kendini gösteriyor. Gebelerin geçirmesi fetüste anemiye fetal ölümlere, hidrosefali vsye yol açıyormuş. Benim bebeğimde anemi yok çok şükür doktorlar baktı, e şükür yaşıyor da kalbi de iyi. Bi tek suyumuz fazla. Korktum açıkçası sonuçtan pek de anlamadım ama.

suyun fazlaligi kotu birsey degil bildigim kadariyla insallah yarin doktorun icini rahatlatir , saglikla gelir bebegin

Yani bu testi ne Zaman yaparsanız yapın pozitif çıkacak.Korkacak birşey yok.Sanırım döküntü hastalığı geçirdiniz.
Aa evet küçükken döküntülü hastalık geçirmişim ama çok küçükmüşüm tam hatırlamıyorum. Anneme de sormayayım kaç gündür o da endişelendi.

endisw etmemeye calis , sen gerildikce bebek de iceride geriliyor
biliyorum dusunmemek zor ama lutfen olumsuz dusunmemeye calis , stres olmasin yavru icerde

Evet onu geçirdiğiniz için pozitif çıktı.Digeri negatif zaten o normal.Korkacak birşey yok.
Ya çok teşekkür ederim inşallah öyledir.

endisw etmemeye calis , sen gerildikce bebek de iceride geriliyor
biliyorum dusunmemek zor ama lutfen olumsuz dusunmemeye calis , stres olmasin yavru icerde
Ah ah evet 10 gündür mahvolduk zaten. Arkadaşın dediğine göre iyiymiş hadi bakalım inşallah. Çok teşekkürler.

Hiç bilmiyorum umarım kötü bir şey değildir, üstte kalsın ki gören olsun. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…