- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Bide bunun 6. Hastalik olani var :)Duymuştum 5. hastalığı. Çok yoğun bi kızarıklık ve döküntü oluyor sanırım vücutta. Ayrıca ateş de oluyor diye biliyorum. Bu belirtileri görmek için kaç gün geçmesi gerekiyor ki? Kuluçka dönemleri mi varmış hastalığın?
İnşAllah bir şeyiniz yoktur. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza.
Aslında çocuklarda böyle ağır seyrediyor fakat yetişkinler grip gibi atlattıkları için soğuk algınlığı sanıyorlar. Maalesef ben de tam bilemiyorum. Gebelikte geçirilmesi maalesef bebeğe çok tehlikeli. Allah korusun.Duymuştum 5. hastalığı. Çok yoğun bi kızarıklık ve döküntü oluyor sanırım vücutta. Ayrıca ateş de oluyor diye biliyorum. Bu belirtileri görmek için kaç gün geçmesi gerekiyor ki? Kuluçka dönemleri mi varmış hastalığın?
İnşAllah bir şeyiniz yoktur. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza.
İkisiyle bi ara pek haşır neşir oldum. Kızıma vurdu sanmıştım hastalık. Ama 5le 6yı karıştırdım belkide :)Bide bunun 6. Hastalik olani var :)
Oglum gecirdi bunu.. 5 ya da 6.. birinde kizariklik once oluyo sonra ates.. digerinde once ates sonra kizariklikAslında çocuklarda böyle ağır seyrediyor fakat yetişkinler grip gibi atlattıkları için soğuk algınlığı sanıyorlar. Maalesef ben de tam bilemiyorum. Gebelikte geçirilmesi maalesef bebeğe çok tehlikeli. Allah korusun.
Teşekkür ederim inşallah.Allah acil şifalar versin inşallah.
Bence önemli bi şey yoktur rahatlamaya çalış.
Gönlünüzü ferah tutun. Her derdin devası vardır. Muhakkak bebeğe zarar vermeden ilaç takviyesiyle geçirmenin bir yolu vardır.Aslında çocuklarda böyle ağır seyrediyor fakat yetişkinler grip gibi atlattıkları için soğuk algınlığı sanıyorlar. Maalesef ben de tam bilemiyorum. Gebelikte geçirilmesi maalesef bebeğe çok tehlikeli. Allah korusun.
Cocuklarda olur zannediyordum kizariyorlar gormustum.Teşekkür ederim 24.haftadayım. Bir üst mesajda yazdım ne olduğunu.
Aynen içimi ferah tutuyorum. Her şeyin hayırlısı olsun. Teşekkür ederim.Gönlünüzü ferah tutun. Her derdin devası vardır. Muhakkak bebeğe zarar vermeden ilaç takviyesiyle geçirmenin bir yolu vardır.
2 kere grip olmuştum maalesef. Umarım bu virüsler değildir. Teşekkürler.Cocuklarda olur zannediyordum kizariyorlar gormustum.
Umarim gecirmemissindir hamilelikte olumlu dusun.
Aklimizda olsun hic duymadigim seyler yaptirmak gerekir.2 kere grip olmuştum maalesef. Umarım bu virüsler değildir. Teşekkürler.
Bir de herkese gebe kalmadan önce özellikle bu testleri yapmalarını tavsiye ediyorum. Ona göre önlem alınır.
Cnm nasılsın cinsiyeti öğrendin miYani bu testi ne Zaman yaparsanız yapın pozitif çıkacak.Korkacak birşey yok.Sanırım döküntü hastalığı geçirdiniz.
Yok ya öğrenmedim daha 1 ay oldu anca gidicem kontrole.Sen öğrenmişsindir.Kaçta belli olur ki acaba?Cnm nasılsın cinsiyeti öğrendin mi
Bu haftada belli olur olmaz gibi birsey :)Yok ya öğrenmedim daha 1 ay oldu anca gidicem kontrole.Sen öğrenmişsindir.Kaçta belli olur ki acaba?
Sabah bulantıları bende arttı baya normal mi acaba hala.
İnşallah ya.1 aydır gitmedim şehirdışındayım.Doktorum 4 hafta sonra git Dedi bekledim ben de ama.Heyecanlanıyorum,korkuyorum daBu haftada belli olur olmaz gibi birsey :)