Parvovirüs B19

Duymuştum 5. hastalığı. Çok yoğun bi kızarıklık ve döküntü oluyor sanırım vücutta. Ayrıca ateş de oluyor diye biliyorum. Bu belirtileri görmek için kaç gün geçmesi gerekiyor ki? Kuluçka dönemleri mi varmış hastalığın?

İnşAllah bir şeyiniz yoktur. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza.

Duymuştum 5. hastalığı. Çok yoğun bi kızarıklık ve döküntü oluyor sanırım vücutta. Ayrıca ateş de oluyor diye biliyorum. Bu belirtileri görmek için kaç gün geçmesi gerekiyor ki? Kuluçka dönemleri mi varmış hastalığın?

Bide bunun 6. Hastalik olani var :)

Aslında çocuklarda böyle ağır seyrediyor fakat yetişkinler grip gibi atlattıkları için soğuk algınlığı sanıyorlar. Maalesef ben de tam bilemiyorum. Gebelikte geçirilmesi maalesef bebeğe çok tehlikeli. Allah korusun.

Aslında çocuklarda böyle ağır seyrediyor fakat yetişkinler grip gibi atlattıkları için soğuk algınlığı sanıyorlar. Maalesef ben de tam bilemiyorum. Gebelikte geçirilmesi maalesef bebeğe çok tehlikeli. Allah korusun.
Oglum gecirdi bunu.. 5 ya da 6.. birinde kizariklik once oluyo sonra ates.. digerinde once ates sonra kizariklik

Ccelik Ccelik

Gönlünüzü ferah tutun. Her derdin devası vardır. Muhakkak bebeğe zarar vermeden ilaç takviyesiyle geçirmenin bir yolu vardır.

Cocuklarda olur zannediyordum kizariyorlar gormustum.
Umarim gecirmemissindir hamilelikte olumlu dusun.
2 kere grip olmuştum maalesef. Umarım bu virüsler değildir. Teşekkürler.
Bir de herkese gebe kalmadan önce özellikle bu testleri yapmalarını tavsiye ediyorum. Ona göre önlem alınır.

Geçmiş olsun... İnşallah herşey yolundadır canım. Daha önce bu virüsle karşılaşmış olduğun ama şuan olmadığını anladım attığın fotodan...
Suyum fazla demişin şekerini kontrol ediyormusun onunda çok etkisi var amnion sıvısı üzerinde. Yani sen geçirmiyosun şuan bu hastalığı ve yakın zamanda da geçirmemişin sonuçlara bakarsak. İçini ferah tut. Allah bağışlasın kuzunu sağlıkla

X