-
- Konu Sahibi pistachio_27
Erekteyken bırakması kafa karıştırıcı masturbasyona alışmış olabilir.Birde erekteydi zaten busefer neden yarida kesildi anlamadim. Hala erekteydi yarida kesildiginde.
Böyle bir konuda erkeklerin çok azı doğruyu söyler benceN den sonunu getirmiyorsun veya neden gidiyorsun lavaboya diye açık açık sor istersen
Tualete gitmesi öyle Masturbasyon yapmaya yetecek vakit degildi. En fazla idrar yapabilir o vakitteErekteyken bırakması kafa karıştırıcı masturbasyona alışmış olabilir.
Soracagim valla birdaha konusursak bakalim ne geveleyecekBen çözemedim anlayamadım ilişkiyi yarım bırakıp lavaboya gitme sebebini ve sonra devam etmemesini
Benimde aklima tek gelen bu. Yada prostat olabilir. Prostatinda cinsellige etkisi var diye biliyorum.. halbuki cinsellik yasamaya calisanda kendisi. Herzaman ayni sorunu yasayan Adam cinsellikten bastan uzak durmazmiydi. Kafamda deli sorular.Bosalacagi için bile yapıyorsa tapmamasi lazım erkense erken yapacak bişey yok ama bırakıp lavaboya gitmek ne alaka akşamdan beri düşünüyorum bişey bulamadım t k aklıma gelen sonunu getireneyip pili bitiyor sanki
Iktidarsiz desek ozaman hic baslayamazdi. Hicbir fikrim yok yaneProstat da olsa gelince kaldığı yerden devam ederdi yaşı da çok değil bence
Eee biz ne yapalım abla ?Cok özel bir Konu ancak ne oldugunu anlayamadim. Son evliligimin bitme sebeblerinden biri zaten cinsellikti, bu daha büyük bir Fiyasko cikti.
Adam iliskiyi iki kere yarida kesmek durumunda kaldi gerisini getiremedi. Tualete su dökmeye kacti. Sonra tutturdu hadi gidelim diye. Önce cok bozuldum hani geceyi beraber gecirecektin diye. Sonradan anladim galiba utandigi icin kacmak istedi yada tekrar deneyip yapamamaktan korktu.
Hayatimda yasadigim en büyük fiyaskoydu. Kendisi 44 Yasinda, o yaslarda beklenen bir durummu bu?
Ozaman konus cekinme neden böyle oluyor anlat deIktidarsiz desek ozaman hic baslayamazdi. Hicbir fikrim yok yane
Birdaha konustugumuzda soracagim valla.Ozaman konus cekinme neden böyle oluyor anlat de
Beni maruz görün lütfen
Ben 35Sizin yaş kac
Hm normalmiş aslindaBen 35
Normal derken?Hm normalmiş aslinda
Yaş olarak normal dedimNormal derken?
Ozaman konus cekinme neden böyle oluyor anlat