Partnerim iliskiye giremedi

Ben çözemedim anlayamadım ilişkiyi yarım bırakıp lavaboya gitme sebebini ve sonra devam etmemesini

Bosalacagi için bile yapıyorsa tapmamasi lazım erkense erken yapacak bişey yok ama bırakıp lavaboya gitmek ne alaka akşamdan beri düşünüyorum bişey bulamadım t k aklıma gelen sonunu getireneyip pili bitiyor sanki

Benimde aklima tek gelen bu. Yada prostat olabilir. Prostatinda cinsellige etkisi var diye biliyorum.. halbuki cinsellik yasamaya calisanda kendisi. Herzaman ayni sorunu yasayan Adam cinsellikten bastan uzak durmazmiydi. Kafamda deli sorular.

Prostat da olsa gelince kaldığı yerden devam ederdi yaşı da çok değil bence

Eee biz ne yapalım abla ?

Ozaman konus cekinme neden böyle oluyor anlat

Bu arada soramiyorum arkadaslar. Gerizekali yine kacayimda kovalasin Moduna girdi. Birazdan ariyacagim diyor aramiyor. Gelirmisin diyorum tabii diyor son anda isi cikiyor. Bende cektim resti birdaha suratina bakan senin gibi dönek olsun diye. Dolunayinda etkisi var tabii Önümüzdeki günler benim icin biraz zor olacak ama sanirim en dogrusu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…