- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
-
- Konu Sahibi pistachio_27
Kendin için doğru olanı yapmışsın, yetersizliğini nasıl örteceğini bilemezken naza çekmesi mi kusur kalmış. Emin ol daha iyisine layıksınBu arada soramiyorum arkadaslar. Gerizekali yine kacayimda kovalasin Moduna girdi. Birazdan ariyacagim diyor aramiyor. Gelirmisin diyorum tabii diyor son anda isi cikiyor. Bende cektim resti birdaha suratina bakan senin gibi dönek olsun diye. Dolunayinda etkisi var tabiiÖnümüzdeki günler benim icin biraz zor olacak ama sanirim en dogrusu bu
Gelmekden konusmakdan kaçıyor bu da demekki yetersiz olduğunun farkındaBu arada soramiyorum arkadaslar. Gerizekali yine kacayimda kovalasin Moduna girdi. Birazdan ariyacagim diyor aramiyor. Gelirmisin diyorum tabii diyor son anda isi cikiyor. Bende cektim resti birdaha suratina bakan senin gibi dönek olsun diye. Dolunayinda etkisi var tabiiÖnümüzdeki günler benim icin biraz zor olacak ama sanirim en dogrusu bu
Ondanmidir bilmiyorum, en basindan beri bir kisir döngü icerisindeyiz. Bir dönem cok ilgili oluyor. Üzerine böyle bir artistlik yaptigi döneme giriyor. Tipik bir Ikizler burcu sorunsali mi desem yoksa bulmusda buluyor enayimi desem. Bulmussun Sana herseye ragmen ayilan bayilan kendinden genc ve güzel bayani niye bunuyorsun dimi. Neyse döktüm icimi hakkinizi helal edinGelmekden konusmakdan kaçıyor bu da demekki yetersiz olduğunun farkında
Ama evet yetersiz. Bunu farketmemesi icin aptal olmasi lazim, ki hic aptal bir insan degil. Aksine buna ragmen ona zaafim olmasinin tadinin cikariyor benceGelmekden konusmakdan kaçıyor bu da demekki yetersiz olduğunun farkında
Bence boş ver biraz daha genç bulAma evet yetersiz. Bunu farketmemesi icin aptal olmasi lazim, ki hic aptal bir insan degil. Aksine buna ragmen ona zaafim olmasinin tadinin cikariyor bence
Gecmedi. Arayip sormuyor. Bende aramiyorum. Sokakta karsilastigimizda normal sohbet etti Persembe günü. Ne yapmaya calistigini anlayan varsa banada anlatabilirKonu sahibi son durum nedir? Beyefendinin nazı niyazı geçti mi?
Anlamak çok da zor olmasa gerek.adam 2 defa başarısız oldu ve kaçıyor..Gecmedi. Arayip sormuyor. Bende aramiyorum. Sokakta karsilastigimizda normal sohbet etti Persembe günü. Ne yapmaya calistigini anlayan varsa banada anlatabilir
Disarida karsilastigimizda ben onu görmedim o durdurdu kizimi lafa tuttu. Hic öyle kacar gibi degildi ama yinede genel oöarak iliski yürütmenin bir manasi olmadigi kanisina varmis olabilir. Belkide böylesi daha iyi. Bende ayni kaniya varmis olmama ragmen ben bitiremeyecektim cünki duygularim agir basiyor. Gerci bayagi sogudum bir iki hafta daha konusmazsak benim onunla isim biter diye düsünüyorumAnlamak çok da zor olmasa gerek.adam 2 defa başarısız oldu ve kaçıyor..
Yiğitliğe b.k sürmüyor ne olacak. Beğenen böyle beğensin diyen ağır abi moduna geçmiş.Gecmedi. Arayip sormuyor. Bende aramiyorum. Sokakta karsilastigimizda normal sohbet etti Persembe günü. Ne yapmaya calistigini anlayan varsa banada anlatabilir
Bitmesi senin için daha iyi, bu adam sadece bu noktada böyle değildir. Hayatın her aşamasında düzelmeyi ya da hatalı olduğunu kabul etmeyecektir.Disarida karsilastigimizda ben onu görmedim o durdurdu kizimi lafa tuttu. Hic öyle kacar gibi degildi ama yinede genel oöarak iliski yürütmenin bir manasi olmadigi kanisina varmis olabilir. Belkide böylesi daha iyi. Bende ayni kaniya varmis olmama ragmen ben bitiremeyecektim cünki duygularim agir basiyor. Gerci bayagi sogudum bir iki hafta daha konusmazsak benim onunla isim biter diye düsünüyorum
Yiğitliğe b.k sürmüyor ne olacak. Beğenen böyle beğensin diyen ağır abi moduna geçmiş.
Bitmesi senin için daha iyi, bu adam sadece bu noktada böyle değildir. Hayatın her aşamasında düzelmeyi ya da hatalı olduğunu kabul etmeyecektir.
Vallahi oyuna gelirsen ömür boyu çekersin bu nazlı paşayı, sakın taviz verme. Hem suçlu hem güçlü bir de vur kaç yapıyor. Emin ol çok daha iyilerini hakediyorsun. Bundan sonra da lütfen kotan 5 yaş farkın üzerine çıkmasın.Fazla naz asik usandirir derler... Amannn bana ne kendisi kaybetti. Bulsun simdi o koca göbegiyle benim gibi ona ölüp biten genc bir Kadin da görelim. Isi bitirememesine ragmen onu utandirmamak icin körü sagiri oynadim. Ben onu birakmiyorumda ona noluyor acaba. Neyse cok pis Gaza geldim suan
En bastan cok fazla havaya soktum maalesef. Ama sükür geciyor artik ona olan askim. Bunu farkedince daha önce yaptigi gibi yoluma cikacak konusalim diyecek arkamdan kosacak biliyorum. Gaz verin bana oyununa gelmiyeyim
Oyuna gelsen nolacak be, kuş ötmüyor.Fazla naz asik usandirir derler... Amannn bana ne kendisi kaybetti. Bulsun simdi o koca göbegiyle benim gibi ona ölüp biten genc bir Kadin da görelim. Isi bitirememesine ragmen onu utandirmamak icin körü sagiri oynadim. Ben onu birakmiyorumda ona noluyor acaba. Neyse cok pis Gaza geldim suan
En bastan cok fazla havaya soktum maalesef. Ama sükür geciyor artik ona olan askim. Bunu farkedince daha önce yaptigi gibi yoluma cikacak konusalim diyecek arkamdan kosacak biliyorum. Gaz verin bana oyununa gelmiyeyim
Vallahi oyuna gelirsen ömür boyu çekersin bu nazlı paşayı, sakın taviz verme. Hem suçlu hem güçlü bir de vur kaç yapıyor. Emin ol çok daha iyilerini hakediyorsun. Bundan sonra da lütfen kotan 5 yaş farkın üzerine çıkmasın.
Ahahaha bacim fenasin. Evet o manada birsey olacagi yok ama adam egosunu tatmin etmeye devam etmek isteyecektirOyuna gelsen nolacak be, kuş ötmüyor.
Kendi düşen ağlamaz yavrum, bu adam düzelmiyor diye konu açma, libidon içinde çürüyecek çünkü. Diyemedin mi ona ben buradayım asıl sen yoksun diyeArkadaslar ben akillanmam siz devam edin. Tam dedigim gibi yine yolumu kesti nerelerdesin hic sesin Sedan cikmiyor dedi Cuma icin sözlestik. Benden adam olmaz
Kolay gelsinArkadaslar ben akillanmam siz devam edin. Tam dedigim gibi yine yolumu kesti nerelerdesin hic sesin Sedan cikmiyor dedi Cuma icin sözlestik. Benden adam olmaz
Kendi düşen ağlamaz yavrum, bu adam düzelmiyor diye konu açma, libidon içinde çürüyecek çünkü. Diyemedin mi ona ben buradayım asıl sen yoksun diye
Bence baştan konusma konuşursan heycan sitres falan derken hüsran ile biter sonuca göre konuş derimKorkarim yeni konular yüklenmekte kusura bakma bacimdemez olurmuyum ben burdaydim sen neredeydin diye bende buralardaydim dedi. Acikca sordum ben seni anlamiyorum sen ne istiyorsun dedim, seni istiyorum dedi. Isteyen adam iletisime gecer dogal akisi budur neden hic arayip sormuyorsun dedim, sende arayip sormuyorsun dedi. Erkek senmisin benmiyim dedim cevap veremedi. Oturup dogru dürüst konusmamiz lazim dedi sonra.
Neyse en azindan cuma bulusursak sorarim isi niye basariyla bitiremedik hep yasiyormusun bu sorunu diye sorarim.