Partnerim iliskiye giremedi

Bence baştan konusma konuşursan heycan sitres falan derken hüsran ile biter sonuca göre konuş derim
Busefer disarida bulusuyoruz zaten o raylara kayacagimizi sanmiyorum. Zaten birtane daha hüsran yasayamiyacagim.

Birsey soracagim, ben de iliskide hicbirsey hissetmedim. Oglumun dogumundan sonra ilk iliskimdi. Tuhaf soru olacak ama vajina fazla büyük birakilmis olabilirmi dikilirken dogumdan sonra?

İmkansız bu söylediğin.

Adam erekte olamamış, seninle ilgisi yok bunun, kabullen bence artık. İçi hissiz olsa bile girişini mutlaka hissedersin.

İmkansız bu söylediğin.

Adam erekte olamamış, seninle ilgisi yok bunun, kabullen bence artık. İçi hissiz olsa bile girişini mutlaka hissedersin.
Yok canim kendimde hata ariyor degilim yanlis anlasilmasin ama yapi olarak hep dardi bende ve aci bile verirdi iliskiye girerken. Busefer hic hissetmemem biraz kurcaladi kafami. Yoksa onun final yapamamis olmasi bambaska bir Problem.

Yok canim kendimde hata ariyor degilim yanlis anlasilmasin ama yapi olarak hep dardi bende ve aci bile verirdi iliskiye girerken. Busefer hic hissetmemem biraz kurcaladi kafami. Yoksa onun final yapamamis olmasi bambaska bir Problem.
Bence içeri girebilecek kadar erekte de olamamış olma ihtimali yüksek

Doğum yapmadım ama doğumdan sonra ilişki, ilk cinsel ilişkiye benzermiş. Hamileyken zaten rahat rahat ilişkiye girilmiyor, doğumda atılan dikişler, sonrasındaki süreç falan derken ohoooo. Yani kendini bakire gibi düşün

Bence içeri girebilecek kadar erekte de olamamış olma ihtimali yüksek

Buda bir ihtimal
Iste hic öyle bakireymis gibi hissetmedim hatta tam tersi. Yinede icime Kurt düstü bir Doktoruma görüneyim.

Sertleşmeyen şey nasıl hissedilsin ki o yuzd n kendinde sorun arama canim sen bu adama yol ver bundan birsey olmaz

Arkadaslar ben galiba olayi cözdüm. Dün bulustuk, Arabada oldugumuz icin iliskiye girmedik ama söyle birsey oldu. Ben azicik cinsel Organini oksadim ve cok kisacik yanin en fazla 2-3 Saniye agzima aldim ve Bosaldi. Eyvah filan dedi sonra. Ben de dedim Ben nerden bileyim senin ergenler gibi dokunur dokunmaz bosalacagini.

Acaba diyorum, daha önceki iliski deneyimlerimizde benim cok islandigimi sandigim sey onun erken bosalmasiydi da, üstünü örtmek icin bosalmadiginimi iddia etmisti? Üst üste 2 defa yaparim ilkinde erken bosaldigimi farketmezmi dedi?

Ben ona dün sordum neden 3 defa sonunu getiremedik diye geveledi ve konuyu degistirdi.

Bundan anla erken bosalma sorunu var.. ayrica biri yazmis dogumdan sonra ilk iliski gibi dusun kendini diye..ama boyle genellemeler yanlistir. Her dogumda her kiside olmasada genislemis olabilirsin ama hic hissetmemek abarti biraz.. bence ikinizin kombinasyonu olumsuz.. sende biraz genislik varsa herif zaten erken bosaliyor iliski mundar oluyor. Sana iyi erekte olan ve kalan.. ayni zaman pozisyonlari sana gore ayarlayan biri zevk verebilir ancak diye dusunuyorum.

Ilk iliskide biraz erken bosalabilir ama bu kesinlikle 2-3 saniye degildir.

Son düzenleme:
Yol ver bundan bişey olmaz dedim bak yine aynı hüsran

Veriyorum canim arayip sormiyacagim birdaha. Cinsellik konusu bir yana, iliskiyi ittire ittire tekbasina götürmekden biktim. Adam kendini okadar isine vermiski kollarindan tutup zorla cekiyorum hadi biryerlere gidelim diye. Gidebildigimiz yerde en fazla McDonald oldu. Cinselligimiz ayri bir muamma.

Dün sevgilisi oldugumu söyledi tamda. Iliskinin adi konmus oluyor galiba. Gerci dengesizligini biliyorsam oda arayip sormaz artik. Neyse saldim bende yani artik. Hicbir tutar yani yok.

Boşuna zaman kaybı oldu senin için

Adam sen tam cayacakken yemliyor, böyle böyle evlilik teklifi bile gelir, ona duyduğun ilgiyi seviyor, gönlü yok sadece ilgin kaybolsun istemiyor.

Adam sen tam cayacakken yemliyor, böyle böyle evlilik teklifi bile gelir, ona duyduğun ilgiyi seviyor, gönlü yok sadece ilgin kaybolsun istemiyor.

Öyle veya böyle artik farketmiyorda benim icin. Sogudum. Hicbir sekilde kendine ayit bir Hayati yok. Bütün gün sirf isi icin kosturuyor. Yemegini bile isten ise kostururken yiyor. Üzülüyorum bir yandan onun icin. Hayati yasamadiktan sonra bir araba yükü para kazansan nolur. Kimseyi mutlu olmaya yasamaya zorlayamazsin. Bastaki fir fir ucusan kelebeklerde oldu sinek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…