Partnerim iliskiye giremedi

Hayır o yaşlarda beklenen bir durum değildir. 60 yaş olsa evet ama bu yaşta bence fiziksel veya psikolojik başka bir sorunu var.

Yaşadığınız normal değil, 44 yaş cinsellik için yetersizlik yaşanacak bir yaş da sayılmaz. Ve hayır hepsi böyle de değil. Heyecandan olabileceğini var sayarak biraz daha zaman verin, baktınız düzelme yok yol verin gitsin.

Bunu telafi etme kendini ispatlama çabasına girerse ne ala, girmezse yok sayarsa kaçın. Bir de ilaç alıp almadığından emin olun, sizi sorunu olmadığına ikna etmek için bu yollara da başvurabilir.

Yaşadığınız normal değil, 44 yaş cinsellik için yetersizlik yaşanacak bir yaş da sayılmaz. Ve hayor hepsi böyle de değil. Heyecandan olabileceğini var sayarak biraz daha zaman verin, baktınız düzelme yok yol verin gitsin.

Bunu telafi etme kendini ispatlama çabasına girerse ne ala, girmezse yok sayarsa kaçın. Bir de ilaç alıp almadığından emin olun, sizi sorunu olmadığına ikna etmek için bu yollara da başvurabilir.

Nasil emin olabilirimki acaba ilac alip almadigindan? Öyle birsey yapsa bile Kesinlikle kabul etmeyecektir.

Nasil emin olabilirimki acaba ilac alip almadigindan? Öyle birsey yapsa bile Kesinlikle kabul etmeyecektir.
O ilaçlar kalp çarpıntısı yapıyor azcık, soğuk soğuk terlemesi varsa, gözünde şimşekler çaktığı şikayetini alıyorsan şüphelen.

İnşallah yapmaz ama spontane gelişmesine izin vermezse büyük ihtimalle ilaç girmiş olacaktır devreye, ya da ard arda 3 4 ilişki yaşamak isterse şüphelenebilirsiniz diyw düşünüyorum. Gidişatı izleyin derim

44 yas oyle sorunlu bi yaş değil bence sevgilinizde bı sorun var hepsi böyle demek cok iddiali bi soylem genelleme yapmak doğru degil

Cok özel bir Konu ancak ne oldugunu anlayamadim. Son evliligimin bitme sebeblerinden biri zaten cinsellikti, bu daha büyük bir Fiyasko cikti.

Adam iliskiyi iki kere yarida kesmek durumunda kaldi gerisini getiremedi. Tualete su dökmeye kacti. Sonra tutturdu hadi gidelim diye. Önce cok bozuldum hani geceyi beraber gecirecektin diye. Sonradan anladim galiba utandigi icin kacmak istedi yada tekrar deneyip yapamamaktan korktu.

Hayatimda yasadigim en büyük fiyaskoydu. Kendisi 44 Yasinda, o yaslarda beklenen bir durummu bu?
Prostat mıydı acaba

Hep derim eğer bir erkek ilişkiye girmek istemiyorsa,ilişkiden kaçıyorsa ya sertleşme problemi ya da erken boşalma problemi yaşıyordur. Ötesi yok bu işin maalesef. Bunun da nedeni çoğunlukla psikolojik.

X