- 15 Haziran 2008
- 8.821
- 37.048
- Konu Sahibi polinaaleksandrova
Partici komşu deyince aklıma ilk siyasal parti propagandası yapan komşu geldi...Yaşlandik ellam...O hiç çekilmezdi bak...Bunu tercih ederim ben , en azından cağırinca polis gelir....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci öğretim mi bunlar, yani okula akşam üstü gidip 9-10 gibi mi eve geliyorlar? Eğer öyleyse bunlara indirilecek en ağır darbe sabah uyutmamaktır. İşe giderken açın iğrenç bir müziği, siz eve dönene kadar çalsın dursun tepelerinde. Özellikle hafta sonu sabaha kadar içer partiler, öğlene kadar da uyumak isterler. Siz de o zamanlar yapın yapacağınızı. Oturun kanepede kulaklık takın bir şey izlerken, tek elinizle de sopa vileda vs yere vurun bir şeyle.Merhabalar, ben sakin bir ilçede bir sitede oturuyorum ve alt komşum yüzünden huzurum kalmadı resmen. Aralıksız her gün partileyen alt "öğrenci" komşum yüzünden hayatım zehir oldu. Ailesine ulaştım emlakçı aracılığı ile evden atılma korkusundan "bizim oğlumuz öyle şey yapmaz" dediler, güvenlik çağırdım belki 20 kere artık onları da tınlamıyorlar, tam 3 KERE de polis çağırdım ama onun da bir faydası olmadı. Haftaiçi haftasonumu saat farketmeksizin sürekli müzik bağırış çağırış sesleri, polis gelince 1-2 gün ara sonra hurraa yine devam. Ayda 1-2 olsa gençler eğlensin bir şey demem zaten. Site yönetimi de karışmak istemiyor sanki işleri neyse??? Yan komşusu da arkadaşıymış onlar rahatsız olmuyormuş altı da boşmuş. Ne yapabilirim acaba böyle bir durum yaşayan çözüm bulan oldu mu?
Düzenleme: ben de binada yaşadığım için diğer komşulara rahatsızlık vermek pek istemiyorum. hukuki süreç için tavsiye veya tecrübe paylaşmak isteyen özelden veya buradan yazabilir mi
Ekleme: alt komşum kiracı fakat binada 2-3 daire de arkadaşları imza durumu için bir sorun olur mu?
taşınma imkanin yok mu.Merhabalar, ben sakin bir ilçede bir sitede oturuyorum ve alt komşum yüzünden huzurum kalmadı resmen. Aralıksız her gün partileyen alt "öğrenci" komşum yüzünden hayatım zehir oldu. Ailesine ulaştım emlakçı aracılığı ile evden atılma korkusundan "bizim oğlumuz öyle şey yapmaz" dediler, güvenlik çağırdım belki 20 kere artık onları da tınlamıyorlar, tam 3 KERE de polis çağırdım ama onun da bir faydası olmadı. Haftaiçi haftasonumu saat farketmeksizin sürekli müzik bağırış çağırış sesleri, polis gelince 1-2 gün ara sonra hurraa yine devam. Ayda 1-2 olsa gençler eğlensin bir şey demem zaten. Site yönetimi de karışmak istemiyor sanki işleri neyse??? Yan komşusu da arkadaşıymış onlar rahatsız olmuyormuş altı da boşmuş. Ne yapabilirim acaba böyle bir durum yaşayan çözüm bulan oldu mu?
Düzenleme: ben de binada yaşadığım için diğer komşulara rahatsızlık vermek pek istemiyorum. hukuki süreç için tavsiye veya tecrübe paylaşmak isteyen özelden veya buradan yazabilir mi
Ekleme: alt komşum kiracı fakat binada 2-3 daire de arkadaşları imza durumu için bir sorun olur mu?
12 den sonra polis çağırınMerhabalar, ben sakin bir ilçede bir sitede oturuyorum ve alt komşum yüzünden huzurum kalmadı resmen. Aralıksız her gün partileyen alt "öğrenci" komşum yüzünden hayatım zehir oldu. Ailesine ulaştım emlakçı aracılığı ile evden atılma korkusundan "bizim oğlumuz öyle şey yapmaz" dediler, güvenlik çağırdım belki 20 kere artık onları da tınlamıyorlar, tam 3 KERE de polis çağırdım ama onun da bir faydası olmadı. Haftaiçi haftasonumu saat farketmeksizin sürekli müzik bağırış çağırış sesleri, polis gelince 1-2 gün ara sonra hurraa yine devam. Ayda 1-2 olsa gençler eğlensin bir şey demem zaten. Site yönetimi de karışmak istemiyor sanki işleri neyse??? Yan komşusu da arkadaşıymış onlar rahatsız olmuyormuş altı da boşmuş. Ne yapabilirim acaba böyle bir durum yaşayan çözüm bulan oldu mu?
Bir arkadaş çok güzel yorum yapmış ip atla zumba yap diye. Ben komşum rahatsız olacak diye evde hiç yapamam sende bu fırsat var değerlendir bence :)Merhabalar, ben sakin bir ilçede bir sitede oturuyorum ve alt komşum yüzünden huzurum kalmadı resmen. Aralıksız her gün partileyen alt "öğrenci" komşum yüzünden hayatım zehir oldu. Ailesine ulaştım emlakçı aracılığı ile evden atılma korkusundan "bizim oğlumuz öyle şey yapmaz" dediler, güvenlik çağırdım belki 20 kere artık onları da tınlamıyorlar, tam 3 KERE de polis çağırdım ama onun da bir faydası olmadı. Haftaiçi haftasonumu saat farketmeksizin sürekli müzik bağırış çağırış sesleri, polis gelince 1-2 gün ara sonra hurraa yine devam. Ayda 1-2 olsa gençler eğlensin bir şey demem zaten. Site yönetimi de karışmak istemiyor sanki işleri neyse??? Yan komşusu da arkadaşıymış onlar rahatsız olmuyormuş altı da boşmuş. Ne yapabilirim acaba böyle bir durum yaşayan çözüm bulan oldu mu?
Ay akşam akşam gulumsettiniz beni benim rahmetli babamda ona çok çektiren komşusunun inadına gece matkap çalıştırmiştiBeton delen matkap bulun bitane gece 2 de calistirin maksat sinir etmekse daha guzel bir yontem olamaz
Site yönetimi tutanak tutsun. Ev sahibine de haber versin.bahsi gecen komsum yilbasi gecesi sarhos sekilde yola cikip bizim sitede kaza yapmis arabanin cami vs patlamis. beddualarimiz tuttu sanirim gerizekali kendini oldurecek icmekten herhalde bu isin sonunda. allahtan birine vs vurmamis
Welcome to TurkeyBizim ülkemizdeki bu komşu belası hiç bitmeyecek değil mi? Çünkü adam akıllı bir yaptırımı yok cezası yok…Bizim de üst kattakiler son birkaç aydır huzur bırakmadı. Adam bir de polis. Gecenin 2’si 3’ü demez tadilat yapar çivi çakarlar, çocuk o saatte koşar, kadın sabahın 7’sinden başlayıp tüm gün topuklu ayakkabıyla gezer,sürgülü balkon kapısını daaan duuun diye yapıştırarak kapatır..Sayelerinde geceleri defalarca uykumuz bölünüyor, deprem oluyor çarpıntısıyla uyanıp kendime gelemiyorum…
Yani kiralar zaten ortada, avuç içi kadar evlere dünyanın kirasını ödüyorsun ama işten yorgun argın gelip evinde huzur bulamıyorsn.
Whatsapp grubundan nazikçe uyardık kul hakkı komşuluk hakkı dedik kadın inadına daha beter gürültü yapmaya başladı ertesi gün topukluyu giyip elektrik süpürgesini yere vura vura tepine tepine süpürge yaptı…Artık dayanamayıp tavana girişiyorum güm güm güm biraz ıslah oldular gibi…Siz üst kattasınız avantaj sizde aslında ama böyleleri maalesef uyarmadan vurmadan vs. anlamazlar, hatta inada bindirirler yalnız yaşıyorsanız Allah korusun size kafayı takarlarsa bir de bununla uğraşırsınız.
Ahsjdjshajsjshshahshshaahahshsjshsjs ne güldüm yattığım yerde Allahta sizi güldürsünBeton delen matkap bulun bitane gece 2 de calistirin maksat sinir etmekse daha guzel bir yontem olamaz