- 21 Temmuz 2014
- 1.244
- 1.638
Ben sizi anlıyorum. Burda bile insanlar kötü kelimeler söylemişler elbette kimsenin kötü niyeti yok ama onlara bile böyle konuşmayın kırılıyorum diyememişsiniz. Tek çocuk olduğunuzu okudum. Onunla alakalı muhtemelen sınırları ayarlamada zorluk çekiyorsunuz. Aileniz çok verici olduğu için eli açık yetişmişsiniz muhtemelen. Ama böyle işlerin sonu ne oluyor biliyor musun. Bir gün cinnet geçirip patlıyorsun. Çünkü içine attıkça kurup kurup şişiyorsun. Aklından keşke şunu deseydim bunu deseydim tekrarlıyorsun. Ama dediğim gibi patlama anı çok kötü oluyor. Kaç yıllık fakülte dostumu sildim ben bu yüzden bir kaç kere üzüldüm yalan yok ama hayatımdan çıkardığım için huzurluyum. Bu komşu altı üstü bence de pat pat söyleyemesende pratik olsun senin için yavaş yavaş ağzını alıştır. Artık olan olmuş geriye dönük bişey isteme kendi hatam de çek. Bundan sonra birşey mi istedi tam işim vardı onunla maalesef de geçiştir. Bir dahakine düşündüm hastalık var hijyenik bulmuyorum ne sizden bize ne bizden size bişey bulaşmasın komşucum de. Başka bişeye maalesef yok alamadım de. Bahane buldukça ayağını keser hem sana pratik olur.tüm bunları düşünemediğim için kendime kızıyorum umuyorum ki bir gün tekrar benden bu tarz şeyler ister ve bugüne kadar dile getiremediğim şeyleri rahatlıkla söylerim