• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmaktaki ve koldaki tüyler :(

enjoythelife

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
38
6
6
Antalya
Ellerimin daha zarif gözükmesi için parmaklarımda tüyler var onları iple aldirmayi düşünüyorum beyaz tenli yim sonra daha kötü çıkar mı bide kollarimi aldırmak istiyorum ağda ile acitir mi daha sonra ne kadar kötü olur kalinlasir mi tüyler alanlar varsa yardimci olun lütfen :110::KK43:

Bence kollarinizi hic ellemeyin...daha kalın ve daha gür çıkabiliyorlar.tabi kisiden kisiye degisiyor.yinede secim sizin.

Ben ağda yapıyorum kollarıma kalan tüyleride epilatörle alıyorum eldeki parmaktaki falan . Parmaktakiler kalınlaşmadı bende ama koldakiler dik çıkıyo :KK23:bıktım bu kıllardan tüylerden yaa:KK34:

Ben ağda yapıyorum kollarıma kalan tüyleride epilatörle alıyorum eldeki parmaktaki falan . Parmaktakiler kalınlaşmadı bende ama koldakiler dik çıkıyo :KK23:bıktım bu kıllardan tüylerden yaa:KK34:
Aynen canım ya bende bıktım daha bu genç yaşımda bayan olmak zor erkeklerde hiç sorun yok ama bayana gelince ıy iğrenç ayiplama falan

Ellerimin daha zarif gözükmesi için parmaklarımda tüyler var onları iple aldirmayi düşünüyorum beyaz tenli yim sonra daha kötü çıkar mı bide kollarimi aldırmak istiyorum ağda ile acitir mi daha sonra ne kadar kötü olur kalinlasir mi tüyler alanlar varsa yardimci olun lütfen :110::KK43:
merhaba ilk etapta agla ile aldırabilirsin. sonrasında(yazın) cıkmaya baslayınca epiilator makinası ile toplayabilirsin. ben senelerdir öle yapıyorum aldırdıgıma pisman mıyım asla cunku hic hos durmadıgını dusunuyorum. aynı sekilde parmak üstündekileride öle yapıyoum parmaktakiler cok nadir cıkıyor zaten kalında cıkmıyor en azından benimki koldaki elbet kalınlasıyor ama bence tüylü olmasından iyidir. kısında lazer yaptırabilirsin. ama ben gerek duymadım lazere belki ileride düsünebilirim

merhaba ilk etapta agla ile aldırabilirsin. sonrasında(yazın) cıkmaya baslayınca epiilator makinası ile toplayabilirsin. ben senelerdir öle yapıyorum aldırdıgıma pisman mıyım asla cunku hic hos durmadıgını dusunuyorum. aynı sekilde parmak üstündekileride öle yapıyoum parmaktakiler cok nadir cıkıyor zaten kalında cıkmıyor en azından benimki koldaki elbet kalınlasıyor ama bence tüylü olmasından iyidir. kısında lazer yaptırabilirsin. ama ben gerek duymadım lazere belki ileride düsünebilirim
Lazer düşünüyorum ama bi iki sene sonra olabilir şu an ağda yapim ozaman ben yalnız ben kapaliyim yani uzun kollu hep batık falan olur mu çok :KK17::mad:

1. Tenden tene değişir ama hassas bir tene sahipsen ağda ile al.ilk aldığında bi kızarıklık olabilir ama geçer hemen. Ben şimdiye kadar ağda ile alıyordum en son acilen almam gerekti epilasyon yapmak zorunda kaldım ama keşke yapmasaydım alerji yaptı bi sürü sivilce çıktı.bir ay olacak haala tam olarak geçmedi.bu arada tüylerde ağdaya göre dik çıktı. İki hafta daha idare eder. Neticede hangi yöntemi seçersen seç ama al tüylerini çok güzel oluyor. Tüylü hiç hoş değil. Bi kere aldınmı hepsi çıkana kadar kötü gözükmüyor. Ben ortalama 40 günde bir alıyorum.çok rahat.

Back