- 1 Eylül 2021
- 4.726
- 17.938
Zaten dokuz yaşındayken zedelenmişse bile şu anda aktif cinsel hayatınız da yoksa zar kendini aradan geçen bunca zamanda toparlamıştır.Tm biliyorum ama doktora gitme imkanim olsa şuan kendimi parçalamam hani çıkma imkanım yok dışarı küçüken de başımdan böyle bir hastalık geçmesi ve böyle bir olay gecmesi 9 yaşındayım bilmiyorum hiç bir şeyden haberim yok tu yani büyüyünce anladım hani siz benden bilgilisiniz diye sordum buraya
Hayır asla olmadı hani böyle şeylerde korktuğum için asla öyle şeyler yapmam yapmam için gözüme risk almam LazimZaten dokuz yaşındayken zedelenmişse bile şu anda aktif cinsel hayatınız da yoksa zar kendini aradan geçen bunca zamanda toparlamıştır.
Doktora gideceksinizYardım edin lütfen kızlık zarı tek bir parmakla bozulur mu evli bayanlar lütfen
Tek parmakla değil de çift parmakla bozulur. Servis çağırıp baktırın isterseniz bir.Yardım edin lütfen kızlık zarı tek bir parmakla bozulur mu evli bayanlar lütfen
Keşke olsa imkanim yok ben Diyarbakırda yaşıyorum ve ben toreli aşiretiz hani burda kız çocuklarını çıkması yasakDoktora gideceksiniz
Servis derken...Tek parmakla değil de çift parmakla bozulur. Servis çağırıp baktırın isterseniz bir.
Hasta olunca ölmenizi mi bekliyorlar peki? Doktoru eve çağırın.Keşke olsa imkanim yok ben Diyarbakırda yaşıyorum ve ben toreli aşiretiz hani burda kız çocuklarını çıkması yasak
Diyelim ki bozuldu. Ne yapacaksınız?Servis derken...
Gözüne risk alma gözünü seveyimHayır asla olmadı hani böyle şeylerde korktuğum için asla öyle şeyler yapmam yapmam için gözüme risk almam Lazim
Almıyorum saten yani parmak sokmak içinde bilerek yapmadım küçüken mantar enfeksiyonu geçirdiğim için oldu keşke gecirmeseydim şimdi bu halde olmazdımGözüne risk alma gözünü seveyim
Eski kafalılar hani hep kafaları eskiye gidiyor bazen keşke erkek olsaydım diyorum erkeklere verdiğin önemi sadece 100 de 1 bize verilmezHasta olunca ölmenizi mi bekliyorlar peki? Doktoru eve çağırın.
Artık bu halde kaldın, napalım seni de böyle kabul edeceğiz. Bir daha bu hale getirme kendini diyeceğim ama, imkansız zatenAlmıyorum saten yani parmak sokmak içinde bilerek yapmadım küçüken mantar enfeksiyonu geçirdiğim için oldu keşke gecirmeseydim şimdi bu halde olmazdım
Kanama yoksa sorun yokParmakla kızlık zarı bozulur mu tek bir parmağımı soktum kanamam ve ya ağrı olmadı ama ayna karşında yuvarlak çok hafifi dağılmış gibi bir tane parmak la bozulan yapımı lütfen evli bayanlar yardım etsin lütfen
O kadarda değil abartmayın yani. Siteden size kızlık zarı muayenesi kimse yapamaz. Mesajdan foto falan atmayın kimseyeKeşke olsa imkanim yok ben Diyarbakırda yaşıyorum ve ben toreli aşiretiz hani burda kız çocuklarını çıkması yasak
Böyle bir hayatı ben seçmedim hayır asla atmam satenO kadarda değil abartmayın yani. Siteden size kızlık zarı muayenesi kimse yapamaz. Mesajdan foto falan atmayın kimseye
Hayır olmadıKanama yoksa sorun yok
Merhaba ben geçen sene bu konu açmıştım. Kızlık zarıma erkek arkadaşımın tek parmağı çok az girmişti ki hissetmemiştim bile 7 tane doktora gittim o zaman 2 tanesi hariç hepsi kanama olmaz riskli demişti.Parmakla kızlık zarı bozulur mu tek bir parmağımı soktum kanamam ve ya ağrı olmadı ama ayna karşında yuvarlak çok hafifi dağılmış gibi bir tane parmak la bozulan yapımı lütfen evli bayanlar yardım etsin lütfen
Yani hastalanınca doktora gidemiyor musunuz? Burada tıbbi kayıtlara geçecek diye doktora kızlık zarı muayenesine gitmeyenleri okuyup duruyorum. Akıntım var deyin, yanınıza da güvendiğiniz, samimi bir arkadaşınızı alıp abinizle, babanızla doktora gidip gözükebilirsiniz. Kızlik zarınızın bozulduğunu sanmıyorum da kafanızı rahatlatmak için gitmelisiniz. Hala gidemiycem diyorsanız ve iç sıkıntınız sizi rahat bırakmıyorsa çevrenizden anlayan birine gösterin.Keşke olsa imkanim yok ben Diyarbakırda yaşıyorum ve ben toreli aşiretiz hani burda kız çocuklarını çıkması yasak