Parmakla kızlık zarı bozulur mu

Zekine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
42
-4
24
Parmakla kızlık zarı bozulur mu tek bir parmağımı soktum kanamam ve ya ağrı olmadı ama ayna karşında yuvarlak çok hafifi dağılmış gibi bir tane parmak la bozulan yapımı lütfen evli bayanlar yardım etsin lütfen

Ya bı rahat bırakın şu şeylerinizi

Bozulmaz da niye sokuyorsun zavallı organa parmağını kanama olmadıysa korkma

Ben parmak soktuğum da küçüktüm hani bir parmakla felan bozpulacagini bilmiyordum sonradan ogrendim
Nasıl bir çocukluk yaşadın ki, bir çocuğun nasıl aklına gelir böyle bir şey? Neyse canın sağ olsun, önemli değil bozulsa bile. Hala bakiresin.

İlla emin olmak istiyorsanız doktora gidin buradan kimse size bozulmuştur ya da bozulmamıştır diyemez. Kaç yaşında oldu?

İlla emin olmak istiyorsanız doktora gidin buradan kimse size bozulmuştur ya da bozulmamıştır diyemez. Kaç yaşında oldu?
Suan gidemem gitme imkanim yok olsa bu kararsızlık tan kurtulurum en azından buraya yazma sebebim hani evli kadınlar bilir bozulup bozulmayacagini küçüktüm 9 10 yaşında felan di

Nasıl bir çocukluk yaşadın ki, bir çocuğun nasıl aklına gelir böyle bir şey? Neyse canın sağ olsun, önemli değil bozulsa bile. Hala bakiresin.
Mantar enfeksiyonu kaptım o bölgem de çok çıkmıştı ben orda zar olduğunu bile bilmiyordum sürekli sert kaşıyor dum parmağımı sokmuştum

Cok pis bozulur hem de

Ya biz de ergenlikten geçtik ama aman parmaklayayım, aman ayna tutup neye benziyor , ne nerde bakayım , betimleyeyim diye huylarımız hiç olmadı . Bu ne yahu , rahat bırakın o taraflarınızı bi

Siz mi anlamak istemiyorsunuz yoksa benmi anlatamıyorum ergenliğe ne ara girdiniz bilmiyorum mantar enfeksiyonu nedir bilir misiniz yoo ona gelince bilmezsiniz ben mantar enfeksiyonu kaptım küçükken altını çiziyorum ergenliği de demiyorum saten sürekli sert kasiyip bir kez de tek parmak sokmuştum siz kendiniz anlatin demiyorum ben sadece yardım almak istedim kendinizden bahsedin demedim sorununun cevabı içinde teşekkürler

O zaman soruyu sorarken belirtin nedir ne değildir , bu yaşa gelmişsiniz bir doktora görünemediniz mi ? Ayrıca sizin gibi burda konu açan o kadar var ki

O zaman soruyu sorarken belirtin nedir ne değildir , bu yaşa gelmişsiniz bir doktora görünemediniz mi ? Ayrıca sizin gibi burda konu açan o kadar var ki
Tm biliyorum ama doktora gitme imkanim olsa şuan kendimi parçalamam hani çıkma imkanım yok dışarı küçüken de başımdan böyle bir hastalık geçmesi ve böyle bir olay gecmesi 9 yaşındayım bilmiyorum hiç bir şeyden haberim yok tu yani büyüyünce anladım hani siz benden bilgilisiniz diye sordum buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…