Parmak testi ile hamilelik

Yani hamilelikte sanırım rahim daha yukarıda oluyor ama adet olacaksa kişi rahim daha aşağıda ve parmak tam girmeden ele değiyormuş ben öyle okudum ama rahimin sertliği değişiyorsa bilemem dedim
Tahminimce o dokundugum sert dedigim sey rahimin bir bölgesiydi yuvarlak bir dokusu vardı

Evet adetten önce hafif bombeli sert değiyor parmağma ovülasyon dönemimde de yumuşak ulaşması zor oluyor gebelikte de ovü dönemindeki gibi oluyormuş tecrübe etmek te nasip olur inşallah ♥
Aslında mantıken spermlerin rahme ulasması adet dönemlerinde daha cok olası degilmi hatta böyle bir hadis olduguda söyleniyor peygamber efendimizin regl son günü iliski olsun diye biryerde okumustum

Bende bir jinekoloğun sitesinde okudum kadınların rahimlerini ve vajinalarını tanımaları çok önemli bir çok hastalığa erken müdahale etme şansımız oluyor diyor naaabbeerrr
Ya tabiki de mesela ben ilk denediğimde gerçekten çok şaşırmıştım. Vajinanın içinin öyle olduğunu bilmiyordum açıkçası hiç de üzerine düşünmemistim

Aslında mantıken spermlerin rahme ulasması adet dönemlerinde daha cok olası degilmi hatta böyle bir hadis olduguda söyleniyor peygamber efendimizin regl son günü iliski olsun diye biryerde okumustum
Valla hayızımdan diğer hayızıma kadar gün aşrı da denedik ama nasip olmadı rabbim biliyordur vaktini bizlere de nasip olur inşallah

4 gün geçti adetim. Denedim şimdi hiçbirşey gelmiyo parmağıma boşluk sanki ne demek oluyor
Klozete ayağını koy az eğil aşağı parmağına değecek ben geçen ay denedim yumuşak balon gibi bişeye değdim hamileydim yani tuttu ama kimyasal gebelik geçirdim

Ya tabiki de mesela ben ilk denediğimde gerçekten çok şaşırmıştım. Vajinanın içinin öyle olduğunu bilmiyordum açıkçası hiç de üzerine düşünmemistim
Düşünsene Allah korusun herhangi bir yara kist siğil vs olduğunda daha küçükken dra gitme şansın olacak ilerlemeden senin sayende bence yapılması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…