- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O öyle değil vajinadan parmakla kontrolü sormuş sizin dediğiniz gibi ebeler anlıyor amaGebelik 4 haftalığı geçmemişken doktorlar vajinal ultrasonla bile göremiyor gebeliği parmakla göbek üstünden nasıl anlaşılsın
Ben de burada okudum. Eğer hamilelik oluşmamışsa rahim aşağı iniyormuş ve elinize sertlik geliyormuş.Gebelik 4 haftalığı geçmemişken doktorlar vajinal ultrasonla bile göremiyor parmakla göbek üstünden nasıl anlaşılsın
O öyle değil vajinadan parmakla kontrolü sormuş sizin dediğiniz gibi ebeler anlıyor ama
Bu konuyu bende merak ediyorum konu sahibi takipteyim
Ben de merak ediyorumO öyle değil vajinadan parmakla kontrolü sormuş sizin dediğiniz gibi ebeler anlıyor ama
Bu konuyu bende merak ediyorum konu sahibi takipteyim
Bilgi için teşekkürler peki elimize direk mi sertlik gelecek. Mesela ben yapıyorum sol tarafta sertlik var ama parmağım hala içeri giriyor bir şeye çarpmıyor.Aslında bunu yapmak sağlıklıymış arada kontrol edilmesi gerekiyormuş, bu şekilde herhangi bir hastalıkta erken teşhis edilebiliyormuş o yüzden yapılması lazımmış. araştırdım biraz ben yapıyorum adet olacağım zaman rahim ağzı dudak şeklinde parmağın yarısı girmeden ele değiyor hatta adet olacağım gün parmağıma kan geldiği oldu akıntı değişiyor çünkü anlıyorsun adetten önceleri biraz daha yukarıda oluyor ele değmesi zorlaşıyor sanırım hamilelikte de aynı şekilde devam ediyormuş tecrübeli kişiler aydınlatsa keşke (tabii ki temiz elimizle, bir yere dokunmadan yapılması lazım en hassas yerimiz enfeksiona sebebiyet vermeyin)
Hayır hemen değmez çünkü rahim ağzı yumuşak dudak gibi yan tarafı duvarı doğl olarak yanda değiyor eline. Eğer adet gününe 1 2 gün kaldıysa veya günündeysen hemen değer ama daha varsa biraz zorlanırsın değmesi içinBilgi için teşekkürler peki elimize direk mi sertlik gelecek. Mesela ben yapıyorum sol tarafta sertlik var ama parmağım hala içeri giriyor bir şeye çarpmıyor.
Ben hamile değilken bu kaç ay kontrol yapmıştım adet olacağımda parmak ucuma nasıl tarif edeyim kulak memesi kıvamında bı yere değiyordu hamileliğin başında da bı arkadaşa nasıl olduğunu anlatmak için baktım yine parmak ucuma bişey değdi ama çok çok yumuşak balon gibi bı kaç ay takip yaptığınızda aradaki farkı anlayabiliyorsnzAslında bunu yapmak sağlıklıymış arada kontrol edilmesi gerekiyormuş, bu şekilde herhangi bir hastalıkta erken teşhis edilebiliyormuş o yüzden yapılması lazımmış. araştırdım biraz ben yapıyorum adet olacağım zaman rahim ağzı dudak şeklinde parmağın yarısı girmeden ele değiyor hatta adet olacağım gün parmağıma kan geldiği oldu akıntı değişiyor çünkü anlıyorsun adetten önceleri biraz daha yukarıda oluyor ele değmesi zorlaşıyor sanırım hamilelikte de aynı şekilde devam ediyormuş tecrübeli kişiler aydınlatsa keşke (tabii ki temiz elimizle, bir yere dokunmadan yapılması lazım en hassas yerimiz enfeksiona sebebiyet vermeyin)
İki gün kaldı bakalım ne olacakHayır hemen değmez çünkü rahim ağzı yumuşak dudak gibi yan tarafı duvarı doğl olarak yanda değiyor eline. Eğer adet gününe 1 2 gün kaldıysa veya günündeysen hemen değer ama daha varsa biraz zorlanırsın değmesi için
TeşekkürlerBen hamile değilken bu kaç ay kontrol yapmıştım adet olacağımda parmak ucuma nasıl tarif edeyim kulak memesi kıvamında bı yere değiyordu hamileliğin başında da bı arkadaşa nasıl olduğunu anlatmak için baktım yine parmak ucuma bişey değdi ama çok çok yumuşak balon gibi bı kaç ay takip yaptığınızda aradaki farkı anlayabiliyorsnz
Nasıl yani anlamadım neyden neden korktunDün temizlenirken farkettim bende cok asagıdaydı sanki korktum hatta yinemi gebe degilim
Ay normalmiymis bu yani oh korkmayayım ozaman aklım cıkmıstı
TevafukO değilde aklımdan parmak muayenesi geçiyordu siteye bir girdim önüme düşti hhaha
İdrar torbam falan asagı düstü sandım ben Ufak top gibi birsey degince parmagıma cahillik isteNasıl yani anlamadım neyden neden korktun
Peki elinize direk mi sertlik geldi?İdrar torbam falan asagı düstü sandım ben Ufak top gibi birsey degince parmagıma cahillik iste