gözünün içine yeni kesilmiş limondan 1 damla damlat yakıyo ama beyazlaması ve mikroplardan arınması için oldukça iyi...
benim kuzenim gitti eczaneye aldı o bahsettiğin damladan recetesiz falan hemde.. ayrıca cok makul fiyata.. gözleri kızarık kanlıydı ve damlatır damlatmaz ısıl ısıl bembeyaz gözler.. ama ben kullanmayı uygun bulmuyorum.. göz cok hassas bir organ ve doktor tavsiyesi olmadan yapılınca ortaya cıkabilecek sonucları düşünemiyorum.. o nedenle tavsiye etmem....
benim kuzenim gitti eczaneye aldı o bahsettiğin damladan recetesiz falan hemde.. ayrıca cok makul fiyata.. gözleri kızarık kanlıydı ve damlatır damlatmaz ısıl ısıl bembeyaz gözler.. ama ben kullanmayı uygun bulmuyorum.. göz cok hassas bir organ ve doktor tavsiyesi olmadan yapılınca ortaya cıkabilecek sonucları düşünemiyorum.. o nedenle tavsiye etmem....
ya ben su içmeyi unutuyorum yada hiç susamıyorum.Neden acaba? Bır gun bununla ılgılı cıddı bır sorun yasayacagım dıye korkuyorum.Bazen gunlerce su ıçmedıgım oluyor.Abartısız 5-6 gun dıyebılırım.Çok çay, kahve ve cola tuketıyorum.Bunlar susuzlugu gıdermedıgı gıbı vücuttakı suyun emılmesınede neden oluyormuş.Basım byk dertte aslındacanım belki bu dediklerim sana klasik ve boş laflarmış gibi gelicek ama...bende de aynı sorun zaman zaman oluyor..kızarıklık yorgunluk damarlanma falan ama uykumu yeterli aldığımda çok geç yatmadığımda ve de gün içinde bardak bardak bolca su içtiğimde gözakım bembeyaz oluyor daha parlak oluyor ve gözlerimdeki kuruluk şikayeti gidiyor..
en önemli tavsiyem vucudunu susuz bırakma bol bol su iç. günde 10 bardak su iç farkı göreceksin hem de 2. günde göreceksin..ama tabi hergün iç bu kadar suyu arkasını kesme...sadece gözleri parlatmıyor aynı zamanda cildi bile sanki krem sürülmüş gibi nemlendiriyor..cildimin altının bile nemlendiğini hissediyorum..
bence sen sihirli değnek gibi anında etki eden şeylere itibar etme..onların etkisi gelip geçici sürekli tekrar ister..ayrıca uzun vadede zararlı
Eczanelerde Damla Var Canim Gidip Bi Sorsan Gözlere Parlaklik Veriyor Hani şu Sanatçilarin Gözleri Paril Paril Parliyo Ya Gözbebeklerinin Içi Işte Eczanede Bu Damlalardan Bulabilirsinn
ya bn bu gün gözüme limon damlattım bilmiorum bi faydası oldumu daha önce bir çok kişiden duymuştum çok yandı inş. bir zararı olmaz ama o eczanedeki ilaçtan hemen gidip almak istiorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?