• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parlak fikirlerinizi alalım piliizzz

Herşeyi kabul edip kıyafete takılmaları ilginç gerçekten. Akıllarına hizmetçi üniformasımı geldiki? Veya sürekli öylemi dolaşacaklarını düşündüler. Bedenine göre 1-2 takım sizin alacağınızı teklif ettinizmi? Bencede şartlarınız iyi çünkü, benim yardımcımda eve gelen misafirlerime yardımcı oluyor. Çay bittince çay dolduruyor, tabak getiriyor o sıra boşları alıyor gibi. Eskiden çalışmiyorken çok misafirim gelirdi, ozaman misafir gelecek gün için ekstra bir gün daha çağırdım olurdu. Şimdi Çalıştığım için eskisi gibi evde zaten misafir ağırlamiyorum ama bizde hiç sorun olmazdı. Kıyafet konusunda özellikle hiç belirtmedim ben. Zaten kendisi gayet düzgün giyinen biri o şekilde geliyor, işe başlarken rahat kıyafetler giyiyor, evet çoğu çamaşır sulu, işini bitirdikten sonra yine temiz kıyafetlerini giyiyor öyle gidiyor.

Ya üniforma olmadıgını her gelene belırttım ustune basa basa. Temız bır elbıse olur geldıgı kıyafetlerı olur. Insanları sımdı lavaboyu ovdum da cıktım kıyafetlerıyle karsılamasını hangı ev sahıbı ıster ve ben o ortamda iş arkadaslarımı agırlıyorum. Ben pijamayla mı cıkıyorum karsılarına elbette ozenlı olmasını ıstemem kadar dogal ne olabılır?

Çalışıyorum 3 yaşında bebikim var ama yardımcı gibi bir lüksüm yok ta ondan. Çamaşır, yemek, ütü, bulaşık, çocuğun kişisel ve oyun ilgisi tüm sorumluluk üzerimde de ondan 🤔 💪
Umarım senınde yardımcın olur canım. Ben normalde gün aşırı gelen bırını alacaktım fakat bebekler ıkız hareketlerım zorlasıyor cogu sey yasak ve yapacak bırsey de yok

Umarım senınde yardımcın olur canım. Ben normalde gün aşırı gelen bırını alacaktım fakat bebekler ıkız hareketlerım zorlasıyor cogu sey yasak ve yapacak bırsey de yok
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Akraba olmasın bence de, birbirlerinin hatalarını örtebilirler.
Şartlarınızı ağır bulmadım ben çok normal geldi.

Akraba olmasın bence de, birbirlerinin hatalarını örtebilirler.
Şartlarınızı ağır bulmadım ben çok normal geldi.
Buldum canım yardımcı ahahahah cok mutluyum suan :rolleyes: akraba degıller:KK73:

Gözün aydın o zaman 😊
Allah razı olsun. Şartları da gayet mantıklı ve normal buldu ve ayrıca zaten her gittiği evde yanında bir takım temız ütülü kıyafet goturuyormus önceki calıstıgı yerlerde hiç garipsemedi ama bende alma önerisinde bulundum şuanlık gerek yok dedi. Yarın ücreti mukabilinde 1gün deneme yapacağız ama sorun olacagını sanmıyorum kadın daha öncede bu tarz çalışmış çoğu şeye hakim :rolleyes: cok mutluyum valla

Allah razı olsun. Şartları da gayet mantıklı ve normal buldu ve ayrıca zaten her gittiği evde yanında bir takım temız ütülü kıyafet goturuyormus önceki calıstıgı yerlerde hiç garipsemedi ama bende alma önerisinde bulundum şuanlık gerek yok dedi. Yarın ücreti mukabilinde 1gün deneme yapacağız ama sorun olacagını sanmıyorum kadın daha öncede bu tarz çalışmış çoğu şeye hakim :rolleyes: cok mutluyum valla
Bencede çok mantıklı şartlar, ağır bir iş yok. Umarım memnun kalırsın, ikiz bebek de olacak, iyi bir yardımcı şart. Maddi imkan el veriyorsa yardımcı almak neden kötü olsun 😊

Bencede çok mantıklı şartlar, ağır bir iş yok. Umarım memnun kalırsın, ikiz bebek de olacak, iyi bir yardımcı şart. Maddi imkan el veriyorsa yardımcı almak neden kötü olsun 😊
Aaa keyfimden alıyorum ben bilmiyor musun:KK59:

Kızlar bılıyorsunuz kı bakıcı konusunda cok dertlıydım. Nıhayet gonlume gore bır bakıcı kız bulabıldım. Sımdı de yardımcım ısı bırakıyor saglık problemınden dolayı. Haftanın 3günü geliyordu. Esımle soyle dusunduk haftann 6günü iş pazar tatil, yol, yemek zaten evden, sgk +asgari ücret birini almayı düşünüyoruz. Fakat haber yolladıgım ve ılan verdıgım yerlerden 4-5kişi geldi hiçbirini gözüm tutmadı. Sözleşme yapmaya yanaşmıyor, biri diyor ki ben cam silemem (evim dublex yüksekte değil) öteki diyor ben misafire hazırlanmış ikramları servis edemem. Yahu yapılmış yiyeceği servis etmekte neden bu kadar erindiler anlayamadım. Ayrıca sözleşme maddelerinin bir kısmını yazıyorum
1-evın her odasında kamera var (bakıcıdan dolayı)
2-evın genel duzenıne ayak uydurmak ve korumak
3-misafir geldiğinde hizmet ve servis
4-evın genel temızlıgı
5-çöp atımı ve dış mekan düzen ve temizliği
6-ütülerin yapılıp yerleştırılmesı
7-mutfak ve banyoda hıjyen kurallarına dıkkat edılmesı
8-kıyafetlerın usturuplu olması
9-genel gorgu kurallarına uyulması
Bunları herhangı bır kurumda ıse baslarkende maddelıyorlar. Sartlarımızda agır gelecek hangı durum var acaba sızlere de soruyorum.ayrıca kesınlıkle yemek yapmayacak cunku esım de ben de baskasının yaptıgı yemegı yemıyoruz. Ayrıca bakıcımın şöyle bir önerisi var. Yengesi 15yıldır profesyonel olarak bu ıslerı yapmıs bır kadınmıs sıze onu önerebılırım dedı. Ama bende onu ıstemedım cunku nıhayetınde akrabalar bir araya gelince laçka mubabbetler olup biri işleri biri çocukları savsaklarsa diye korktum açıkcası suan gorusmelerım devam edıyor tesekkurler dedım. Bakıcıdan suanlık cok memnunum fakat aynı ıs yerınde akrabalar olması sızce ıs akısını engeller mı? Yada ben mı aksi düşünüyorum daha mı iyi olur diyorsunuz? Lütfen fikirlerinizi paylaşın :KK36: :KK53: :KK8:
6 gün fazla 5 gün olmalı ve her gün çamaşır çıkıyordur onları ütüle kaldır.Her gün için ev süpür toz al banyo tuvalet temizle en az 5 saat soluksuz çalışacak üstüne cay servisi yapacak .Beklentiniz fazla geldi bana . Her gün bir iş haftada iki sil süpür haftada iki kez ütü Her gün genel toplama . Bir günde mutfak dolapları buzdolabı dış mekan temizliği diye belirtirseniz daha insaflı olur.

Akraba kesinlikle olmasın çalışma koşulları da gayet iyi sonuç da her gün cam silmeyecek veya her gün misafir gelmiyecek ki zaten ikramları da kendisi hazirlamayacak sadece servis yapicak yol-yemek-sgk ve asgari ücret bence cok iyi

Back