- 30 Ekim 2007
- 1.187
- 1
- 681
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
ben göz makyajımı ya göz makyajı temizleyicisiyle yada nemlendirici kremla çıkarırım sonrasındada dove ile yıkardım yüzümü ama bebe şampuanını çok duydum arkadaşlardan hemen alıp kullanıcam sonucu merak ediyorum
Benim evimde de hep bulunur, gercekten cilde iyi geliyor. Makyaji da guzel temizliyor. Yalniz benim korktugum sey, ya yuzdeki tuyleri cogaltir ya da uzatirsa? Sonucta sac icin yapilmis bir urun, bebeklerin saci gurlessin ve uzasin diye icine maddeler katildiysa bizim de yuzdeki tuyler uzamasin sonra?
Bu konuda bilgisi olan var mi?
yok cnm yanlıs anladınbede damla kullnıyorum go zıcın ama doktor bana dedı kı once bu sampuanla gozlerını yıka sonra damlanı damlat dedı hanı temız goze damlatırdan daha ıyıolur anlamında
Kullananlar tüylenme sorunu yaşadılar mı çok merak ettim? :)
merak etme canım illa ki yaşayan olmuştur,yüze sürülen herşeyde tüylenen birileri oluyo valla
gözünü nasıl yıkıyorsun ki mesela gözünü mü şampuanlayıp yıkıyorsun yoksa gözünü yumup göz kapaklarını mı
çok merak ettim
merak etme canım illa ki yaşayan olmuştur,yüze sürülen herşeyde tüylenen birileri oluyo valla
acaba dalin mi johnson's mı kullanmalı :44: ya bu tüy çıkarma mevzuunu da bi türlü anlayamadım.forumda cilde sürülen herşeyde illa birileri tüylenme yaptı diyo, bana biraz garip geliyo bu durumhahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?