Cilt Bakımı Ürünleri Parlak cilt için bebek şampuanı :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
benim annemin de göz kuruluğu var ona da bebek şampuanı kullan dedi doktor
hazır evde varken bende bi deniim teşekkürler canım

düşündümde bencede bebek ürünü tüylenme yapmaz çünkü kardeşimi annem bebekken yıkarken görürdüm saçlaarınıda vücudunuda dalinle yıkardı bişi olmadı kaç kişide aynı şeyi yapıyor bebeklere bişi yapmııyorsa bişi olmaz bence
yani umarım

Ben de iki aydır kullanıyorum canım büyk boyundan almıştım daha yarısına anca geldim ama çok memnunum gerçekten güzel temizliyor dalinden sonra bir de sebamed sabunla yıkadım mı yüzümü gıcırrrrrrrrrrrrrrrrrrr saçıma da denedim ama saçım boyalı ve yıpranmış o yüzden pek yumuşak yapmadııı

mrb
iki aydır gözle görülür bi fark varmı cildinizde
cilt tipiniz nedir bu arada

nasıl memnun musunuz peki canım, kullanalım tabi

canım ben daha dün kullandm ilk kullanımda bile cildimde bi pürüzsüzlük yumuşaklık hissettim
annem sadece gözlerine kullanıyor yarıya indirmiş bilee benim hemen agu almam lazım

gerçekten etkili mi yüz yıkama jelim var ama bitince alabilirim hatta jelimi rafa bile kaldırabilirim eğer gerçekten güzelse içim acıyo valla jellere o kadar para vermeye :))

mrb
iki aydır gözle görülür bi fark varmı cildinizde
cilt tipiniz nedir bu arada

Canım cildim karma.Artık yüzümde hiç sivilce çıkmıyo mesela.Eskiden makyajla yattığım günler olurdu zor gelirdi temizleyemezdim ve ara sıra yanaklarımda sivilce çıkardı bir kaç tane büyük deri altı hani sıkılmayan ve bir ay geçmezdi nerdeyse :// İki ay önce de yüzüm cok kötüydü bende kullanmaya başladım sivilcelerim geçtikten sonra daha hiç sivilcem çıkmadı mesela.Yanaklarım falan daha bi yumuşak oluyo yıkadıktan sonra göz makyajını da iyi çıkarıyo hem yıkarkan yüzünü gözlerini yakmadıgı için kendine bakabiliyosun yani makyajını daha rahat cıkarıyosun görerek :))

Benım de makyaj temızleyıcım bitmişti alacaktım, yarından tezi yok ben de bebe şampuanı alıp deneyecegım o halde, haydi hayırlısı:)

sevigilim haklı kk foruma giriyosun hep para harcıyosun diyo:) dolabıma bebek şampuanı da ekliyorum en yakın zamanda :))

vala cnm ayne ole hıc fazla fazla para verıp de almam ole makyaj temızleyıcısı
ben halen kullnıyorum bayagı oldu hıc bı sorunum yok sampuandan yana Allah a sukur

vala cnm ayne ole hıc fazla fazla para verıp de almam ole makyaj temızleyıcısı
ben halen kullnıyorum bayagı oldu hıc bı sorunum yok sampuandan yana Allah a sukur

ben zaten sadece gözüme kalem sürüyorum öyle aman aman bi makyaj temizleyisne ihtycm yok aslında :) hatta hiç bile yok herlde ama gece yüzümü yıkamadan yatamıyorum yüz yıkama jelini bioderma kullanıyorum ama öyle aman aman bi etkisini görmedim sıradan bi yıkama jeli gibi :) bebek şampuanı gerçkten çok mantıklı bebeklerin hassas cildine bile uygulayabiliyosak hemde fiyatı da uygunn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…