Cilt Bakımı Ürünleri Parlak cilt için bebek şampuanı :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ayşenur yazıcı bunu yüze önermiyor.

Son düzenleme:
arkadaslar bir donem gittigim okulda aldigim derslerden biridir bu. guzellik urunleri ve kimyalari.

aslinda bebe sampuanlarinin cilde ve saca iyi gelmesinin sebebi saf yada daha az iceriginin olmasi degil. tam tersi bir yetiskinin kullandigi herhangi bir sampuandan cok daha fazla icerige sahiptir bebe sampuanlari. daha agir kimyasallari vardir. sebebi ise bebeklerin dogduklarinda anne karninda biriktirdikleri o yagimsi dokunun daha iyi temizlenmesini saglamaktir. yetiskin sampuanlari tam olarak aritamaz o yagli dokuyu. hani hepimiz gormusuzdur yeni dogmus bebekleri , kafalarinda beyaz bir dolgu maddesiyle, o madde su gecirmez bir maddedir ve aslinda bebegin tum vucudu o madde ile kaplidir anne karninda, maddenin gorevi ise bebegin icinde bulundugu sudan en az sekilde etkilenmesini saglamaktir. o sebeple bebekler icin uretilmis her urun sandigimiz kadar saf ve nitelikli urunler degiller.
ancak ph degerinin yuksek tutulmasi sart. ciltlerinizdeki degisim bu sebepten olabilir belki.

urunler icin kullanilan saf bebeginiz icin ibaresi ise malesef reklam ve pazarlamadan ibaret.

aslinda mutfakta bulasiklari yikadiginiz,bulasik deterjanindan tek farkinin ph degeri oldugunu soylersem eminim cok sasirabilirsiniz:)

cnm cıdden cok sasırtıcı evet sampuanın arkasında hıc saf madde var da demıyolar ama ben yararını goruyorum cok memnunum bı zararrını da gormedım hıc kımse de gormez umarım :)

Ayşenur yazıcı bunu yüze önermiyor.

aman cnm ya herkes hep bıseyler soler zaten ben de goz ıcın doktora gıttım bana da doktorum gozlerınde kuruluk var ustelık gunluk 4 kez yıka gozlerını dedı e gozlerı yıkarken halıyle yuzume de gecıyodu ole ole bı baktım parlıyorum :52: :52:

cnm cıdden cok sasırtıcı evet sampuanın arkasında hıc saf madde var da demıyolar ama ben yararını goruyorum cok memnunum bı zararrını da gormedım hıc kımse de gormez umarım :)

bi donem unlulerden birinin yuzune hemoroid kremi surdugunu bile duymadik mi hepimiz:)

iyi geldigini dusundugunuz seyde sebat etmekde fayda var bencede , sampuan en nihayetinde zarari olacagini dusunmuyorum bende.

gelismeleri yaz canim sen kullandikca bize :)

bi donem unlulerden birinin yuzune hemoroid kremi surdugunu bile duymadik mi hepimiz:)

iyi geldigini dusundugunuz seyde sebat etmekde fayda var bencede , sampuan en nihayetinde zarari olacagini dusunmuyorum bende.

gelismeleri yaz canim sen kullandikca bize :)

vala cnm kullandıkca kokusu ustume yapıstı resmen artık :) cok da hosuma gıdıyo vala kullanmaya devam edıyorum ve hala memnunum cnm hıc bı yan etkısını gormedım ustelık benım cıldım acayıp hassastır

kesinlikle ii gelio yüze ve kokusu bir harika bebek gibi kokuyosun diyo herkez 1 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım :)

ama boyalı saça sakın sürmeyin öyle bir hata yaptım üstelik sarımsakda koyup denedim saçlarım tek seferde kupkuru oldu

a aa göz kuruluğuna bebe şampuanı iyi mi geliyormuş:emir_bebek:
ilk defa duydum:8:bende de var göz kuruluğu damla damlatıp duruyorum valla.
işe yarayacaksa bunuda yaparım. arada cildimde güzelleşir fena mı:9:

a aa göz kuruluğuna bebe şampuanı iyi mi geliyormuş:emir_bebek:
ilk defa duydum:8:bende de var göz kuruluğu damla damlatıp duruyorum valla.
işe yarayacaksa bunuda yaparım. arada cildimde güzelleşir fena mı:9:

yok cnm yanlıs anladın :34: bede damla kullnıyorum go zıcın ama doktor bana dedı kı once bu sampuanla gozlerını yıka sonra damlanı damlat dedı hanı temız goze damlatırdan daha ıyıolur anlamında

Back
X