• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Parlak cilt için bebek şampuanı :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben göz makyajımı ya göz makyajı temizleyicisiyle yada nemlendirici kremla çıkarırım sonrasındada dove ile yıkardım yüzümü ama bebe şampuanını çok duydum arkadaşlardan hemen alıp kullanıcam sonucu merak ediyorum :21:

ben göz makyajımı ya göz makyajı temizleyicisiyle yada nemlendirici kremla çıkarırım sonrasındada dove ile yıkardım yüzümü ama bebe şampuanını çok duydum arkadaşlardan hemen alıp kullanıcam sonucu merak ediyorum :21:

bende eskıden ole yapıyodum ama gozerım hassas oldugu ıcın gozlerım kızarıyoduama mecbur baska turlu gecmıyodukı takı bebe sampuanım akadar :34:

Bı ara bende kullanmıştım çok guZel oluyor saclarım makyajı bilmiyordum yarın bı dalın edineyim deniyeyim :))

Benim evimde de hep bulunur, gercekten cilde iyi geliyor. Makyaji da guzel temizliyor. Yalniz benim korktugum sey, ya yuzdeki tuyleri cogaltir ya da uzatirsa? Sonucta sac icin yapilmis bir urun, bebeklerin saci gurlessin ve uzasin diye icine maddeler katildiysa bizim de yuzdeki tuyler uzamasin sonra?
Bu konuda bilgisi olan var mi?

Benim evimde de hep bulunur, gercekten cilde iyi geliyor. Makyaji da guzel temizliyor. Yalniz benim korktugum sey, ya yuzdeki tuyleri cogaltir ya da uzatirsa? Sonucta sac icin yapilmis bir urun, bebeklerin saci gurlessin ve uzasin diye icine maddeler katildiysa bizim de yuzdeki tuyler uzamasin sonra?
Bu konuda bilgisi olan var mi?

cnm ben bayadır kullnıyorum tuy cıkartsaydı ınana konu acmazdım merak etme cıkartmıyo :34:

Çok ilginç :) bi ara papatyalı bebek şampuanı kullanıyordum saç rengimi açık tutsun diye,aşırı kurutuyordu ve kreemlerle sorunu çözmekten bıkıp bırakmıştım. Yalnız,şampuan ya bu? Saçları besleyip yüzümüzde tüy çıkarmaz değil mi? Tüm korkum bu. iz böyle sorun yaşadınız mı?

ben çok memnun kaldım johnsons baby sampuan kullandım inanın yıllardır kullandığım yüz temizleme jellerine peelinglere hepsine değer derecede memnunum tabi herkesin cilt tipi farklıdır sonuçta benimki normal cilt ve çok memnunum tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
bende arada yüzümü bebek şampuanıyla yıkarım gerçekten iyi geliyor ama bir ara birileri burda mı ne tğylenme yapıyormuş diyince bırakmıştım
bu arada ben makyaj fırçalarımıda dalinle yıkıyorum:32::12:

acaba dalin mi johnson's mı kullanmalı :44: ya bu tüy çıkarma mevzuunu da bi türlü anlayamadım.forumda cilde sürülen herşeyde illa birileri tüylenme yaptı diyo, bana biraz garip geliyo bu durum :52: :52: hahahha

yok cnm yanlıs anladın :34: bede damla kullnıyorum go zıcın ama doktor bana dedı kı once bu sampuanla gozlerını yıka sonra damlanı damlat dedı hanı temız goze damlatırdan daha ıyıolur anlamında

gözünü nasıl yıkıyorsun ki mesela gözünü mü şampuanlayıp yıkıyorsun yoksa gözünü yumup göz kapaklarını mı:53:
çok merak ettim

argan yağlı topiktede bahsettim şimdi burada da söyleyeyim,sirkeli suyla yıkayın sabah akşam,hem parlak hem yumuşak yapıyor,tüğlenme ise kesinlikle olmuyor,
yüzü sabunlayın tasın içine koyduğunuz suya 1-2 damla sirke koyup yıkayın farkı görün,sivilcem bile çıkmıyor artık...

gözünü nasıl yıkıyorsun ki mesela gözünü mü şampuanlayıp yıkıyorsun yoksa gözünü yumup göz kapaklarını mı:53:
çok merak ettim

cnm gozlerımı acıp yıkayamam tabıkı kapatıp ıyıce ovuyorum duruluyorum sonra yuzumde yıkanmıs oluyo halıyle
gozlerım alerjık oldugu ıcın benım gıbılere bırebır bu sampuan bence :34:

merak etme canım illa ki yaşayan olmuştur,yüze sürülen herşeyde tüylenen birileri oluyo valla :9:

cnm kesınlıkle tuylenme yapmadı bende ph dengelı oldugu ıcın yapıcagını da sanmıyorum ama kesın bısey soleyeme tabıkı
dedıgım gıbı cunku bana doktor tavsıye ettı golzeımde gozkurulugu oldugu ıcın once yıka bununla sonra damlanı damlat dıye bende gunde 4 5 kere yıkıyodum bu sampuanla baktım uzun bı kullnımdan sonra 3 hafta sonra falan sanırım bı parlaklık gelmıs bana alnım burnum faln bı parlıyo cok hosuma gıttı ve konu actım
bence cok guvenlı bı urun gercekten makyaj temızleyıcılerıne de o kadar para vermeyın derım harıka cıkartıyo :52::52::16::16::16::16:

Back
X