Cilt Bakımı Ürünleri Parlak cilt için bebek şampuanı :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
arkadaslar bı ay oncesınde goz doktorunun bana goz kurulugu ıcın onerdıgı bebek sampuanı cıldımn yumusacık ve de parlak olmasını sagladı :) her gun onunlka gozlerımı yıkarken yuzumu de yıkıyodum dogal olarak ve de bı ay oldu kullanalı gozle gorulur bı degısıklık var :)))))) ustelık mesela makyaj yaptıgım zaman o makyajı cıkarmak cok kolay oluyo :)) sampuanın markasını solememde sakınca vardır belkı dıye sımdılık solemıyorum kızlar ...

bende makyajimi cikarmak icin bebek sampuani kullaniyordum, hani pek bi kimyasal icerikli degildir gibisinden gercekten ciltte hos bir goruntu ortaya cikardi. birde yumasik oluyor

bende makyajimi cikarmak icin bebek sampuani kullaniyordum, hani pek bi kimyasal icerikli degildir gibisinden gercekten ciltte hos bir goruntu ortaya cikardi. birde yumasik oluyor

aynen kesınlıkle katılıyorum goz makyajı yaparken cıkarmak ıstedıgımde ıslak mendıler kullanırdım ne kadar da gereksız ve zaralıymıs meger onu anladım gozlerımde kuruluk basladı o yuzden ama artık rahatım ustelık de yuzumu yumusacık yapıyo ve de 4 5 tl nedır kı ben resmen yuzumu yıkamak ıcın sabun yerıne bebek sampuanı kullanıyorum cıdden annem de dedı senın yuzune parlaklı mı ne gelmıs ole dıye :)

kızlar burda marka ismi paylaşmanın bir sakıncası yok çünkü onlarca sayfada bütün kozmetik gruplarının ve hata ilaç isimlerinin bile açık açık yazıldığını biliyorum. Bizzat kendimde paylaşıyorum :) Dalin şampuanı saçında boya olmayan hanımlarada öneriyorum. Bazen küçük yeğenimin şampuanıyla yıkıyorum saçlarımı mis gibi kokuyor sonuçta bebek cildi hassas onların sabun ve şampıuanlarında bizim kullandıklarımız kadar çok kimyasal yoktur. Ama ben makyaj temizlemeyi hiç düşünmemiştim tavsiyenize teşekkürler deniyeceğim :)

sabun nıyetıne yıkayın da yuzunuzu bu dalınle :) cıdden ıse yarıyo zaten makyajı temızlerken yuz de yıkanmıs oluyo tabı :)

Şampuanını değil ama bana kalırsa antibakteriyel sıvı sabunlarını kullanın.

ki dalin çok ilginçtir ne zaman yıkasam benim çillerimi belirginleştirir defalarca denemişimdir.
kokusuna bayılıyorum ama kullanamıyorum

antibakteriyal sabunlarında çok kuruttuğunu ve tahrip ettiğini okudum. dove un içinde krem olduğu için çok fazla kurutmuyor. aslında hiç sabun kullanmak istemiyorum ama jelleri de sevmiyorum. bu arada benim de çillerim var rahatsız olmuyorum ama çoğalırsa naparım bilmiorum:) acaba her kullanışın bahar aylarına falan mı denk geldi? bilirisin baharda açar çillerimiz:)

Bende bir aydır nivea yi kullanıyorum cok memnunum daha önce dalın ve jhonson kullanıyordum onlar iyi degildi ama nivea cokkkk guzel herkese tavsiye ediyorum

yaz ya da bahar aylarında zaten güneşten çıkıyorlar malesef.
ama defalarca denedim benim gibi başka birine de rastlamadım zaten
ten rengim çok açık cildim de çok hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…