Parktaki olay!O kadar üzgünüm ki...

K Kestane Sekeri bu parkın adresini sosyal medyadaki ilgili sayfalara yazıp o şahsı tarif ederseniz onlar bile takip ederler..

Lütfen artık bu konularda kulağımızın üstüne yatmayalım. Şimdi içimiz parçalanıyor ama 2 gün sonra hayat telaşından unuturuz.
Şahit olduğunuz olayın üstüne gidin lütfen.

O çocuk şiddeti kanıksayarak büyüdükçe ileride gücünün yettiği kim olursa olsun kadın çocuk demeden şiddet uygulayacak.

Belki ailesinin hiç haberi yok bundan. Belki bir yetim veya öksüz..

yuvarlanan asi bir panda
Kamera çekmek aklıma gelmedi buradaki arkadaşların sayesinde bir daha başıma gelirse ne yapacağımı öğrendim ve bi dertleşme oldu benim içinde çünkü çok vicdan yapıp üzüldüm bu konuda nasıl ve neden dikkat çekeyim nasıl bı aşama yaşıyorsunuz da böyle düşünebiliyor musunuz gerçekten aklım almiyor

ayyy içim sızladı

ben olsam goruntusunu alır sosyal medyayı ayaga kaldırırdım

Hangi park olduğunu yazarsanız oraya giden biri bizlerden illa ki çıkar. Denk gelirsek ki dilerim ben denk gelirim o adamı önce benzetir sonra polisi ararım

Hangi park olduğunu yazarsanız oraya giden biri bizlerden illa ki çıkar. Denk gelirsek ki dilerim ben denk gelirim o adamı önce benzetir sonra polisi ararım
Antalya Karşıyaka mh. uc şehitler parkı Kepez adam belki de babası bilemiyorum yaşı 55-60 arası olduğu için ben dedesi diye düşündum uzun boylu yapılı doğulu gibi şivesi sigara içiyordu sürekli bankta oturuyorlardı kamelyada etrafında da akrabası kadınlar vardı cocukta 7 8 yaşlarında erkek çocuk bende hergun gidicem parka ins tekrar gelir

yerinizde olsam yarin o parka tekrar giderim cocuk muhtelen yine gelecektir
yine ayni sey oolursa kameraniz hazirda olsun once ispat toplayin sonra sosyal hizmetler
ay sinir oldum nedemek yanaklari kizarik kizarik 1 saat kaydi valla burda su cocuk konularini okudukca psikolojim bozuldu ya

Keşke imkan olsa o ş..z ı takip edip evinden çıkınca 5 10 kişi öldüresiye dövse ah ne iyi olur. Şiddete karşıyım ama konu çocuk olunca şiddet uygulayana misliyle karşılık vermek istiyorum.

Elleri kopsun pislik herif.

Ne yapılır bilemiyorum ama keşke bu çocuğun şiddete uğradığını anne babası da bilse ..Büyük ihtimal çalışan anne baba ve çocuklar bu yobazlarda kalıyor, güya bakıyorlar yani.
O kırmızılık 2 gün geçmez ailenin bildiğine ama umursamadığına Eminim bunkadar rahat herkesin içinde çocuk dövüyor rezil adam kimsen çekinecek

Bu konudaki en iyi yaptırım rezil etmek kesinlikle sosyal medya ve kanalların ihbar hatları ile, Allah'tan utanmazların birçoğu kuldan utanıyor..
Emniyetin hiçbir etkinliği olmuyor maalesef..

Öyle zamanlarda boksör olduğum için gurur duyuyorum. Oraya gömerdim hepsini. O dedeyi öyle bir yapardım ki elinde ki kırıkların iyileşmesi ancak 5 yılı bulurdu. Hayvan gücü çocuğa yetiyor sıkıyorsa kendi gücünde birine yapsın.
Bir kere sahilde yatan köpeğe biber gazı sıkıp gülen 2 kişi gördüm. Onlarla işim bittiğinde emindim asla bir daha bir canlıya biber gazı sıkmayacaklar. İyice tadına baktılar aynı duygunun.
Allah merhamet versin. Yazık garibim çocuğa. Oğlum geldi gözümün önüne. Tekrar gidin o parka olayı videoya alın tekrar ederse. Hemen ihbar edin. Bu insanlık vazifesidir. Evde kimbilir nasıl muamele görüyordur

Ne denir ki böyle insanlara,hoş insan da denilmez,o dk polis falan yok muydu yakinlarda

Okurken icim yandi nasil uzuldum anlatamam.acaba cocuk onunla mi yasiyor yani o dedesi mi ,yoksa kendi anne babasi var mi.keske kenfi anne babasi bilmiyorsa onlara soyleme imkani olsa.gerci cocuk da soyler herhalde ne bileyim.cocuklar cok savunmasiz ve birinin bakimina muhtac malesef her cocuk da sansli degil

Ahh Ahh. Videoya cekecektiniz sonra sosyal medya ya verecektiniz gerisini devlet halledecekti. Çocuğa işkence yapmış resmen.
Polis cagirabilirdiniz bu şekilde kimliğini ve adresmi bilgilerini öğrendikten sonra 183 sosyal hizmetleri arayıp şikayet edebilirsiniz.

Size önerim aynı parka gidip çevrede soruşturmanız, adıni ve adresini biliyorsanız 183 u arayın ihbar edin. Bilgileriniz tamamen gizli kalıyor.

Bu Palu ailesi vakasından sonra çevredekilerin yaklaşımının çok cok onemli olduğunü hayat kurtarabilecegini biliyoruz. Burada işi çözecek olan kesinlikle polis değiş aile sosyal politikalar bakanlığı. O yüzden 183 u aramanız çok çok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…