- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
Yuregim sisti okurken kiyamam kuzuma buyuyunce siddet egilimli bir cocuk daha buyuyor aslinda sikayet edilse sosyal hizmetler alir bile cocugu pislik adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayh suratındaki kizarikliktan anlamazlar mi ya aksam ...tez zamanda ölür inşallah o adam nediyeyim...Ne yapılır bilemiyorum ama keşke bu çocuğun şiddete uğradığını anne babası da bilse ..Büyük ihtimal çalışan anne baba ve çocuklar bu yobazlarda kalıyor, güya bakıyorlar yani.
Müdahale ettim vurmadi ben bağırınca uzaktaydim yanına gelene kadar vurduğu yeter zatenNeden vururken mudahele etmedınız?
İnan o şokla video hiç ama hiç aklıma gelmedi direk gidip agazim çıktığı kadar adama bağırdım eşimin o an olmasını çok istedim yanında ki onca kadın sustu zaten adam vururken de müdahil olmadılar çocuğa vurmasını ve benim adama bağırmami mal gibi izledi millet bizde böyle bı toplum oldukça daha neler olur kim bilir kendimide çok sucluyorum bağırmanin dışında elimden hiçbir şey gelmediği icino parka gerekirse hergun gidip o çocuk kim nerede oturuyor o dedesi ise eğer annesi kim durumu biliyor mu arastiracagim içim paramparcaKeşke okumasaydım bu konuyu. Gerçekten içim sıkıştı. Ben çok tahammülsüzüm bu konularda. Evet doğru bir yönlendirme olmayacak bu söylediğim ama ben bu tür durumlarda şiddete başvuruyorum. İstemsiz şekilde. Yıllar önce benzer bir duruma şahit olup Allah ne verdiyse girişmiştim zebellah gibi adama. Allah deli kuvveti veriyorsa demek. Esnaf araya girdi polis geldi vs. Dayanamıyorum ve o anda gözüm dönüyor. Şimdi bir oğlum var, onun yanında belki aynı cesareti gösteremem onun başına bir şey gelir ya da bana bir şey olur o yalnız kalır diye. Ancak öylece durmazdım yine de. Mahalleyi ayağa kaldırırdım en kötü ihtimal.
Keşke videoya çekseydiniz en azından. Allah belasını versin tez zamanda inşallah.
Aynı fikirdeyim. Şiddet yanlısı değilim ama o adama yapılmalı. Kim bilir evde nasıl davranıyordur pislik. Kesinlikle işin peşi bırakılmamalı . İçim soğumuyor aklımdan çıkaramıyorum.Keşke okumasaydım bu konuyu. Gerçekten içim sıkıştı. Ben çok tahammülsüzüm bu konularda. Evet doğru bir yönlendirme olmayacak bu söylediğim ama ben bu tür durumlarda şiddete başvuruyorum. İstemsiz şekilde. Yıllar önce benzer bir duruma şahit olup Allah ne verdiyse girişmiştim zebellah gibi adama. Allah deli kuvveti veriyorsa demek. Esnaf araya girdi polis geldi vs. Dayanamıyorum ve o anda gözüm dönüyor. Şimdi bir oğlum var, onun yanında belki aynı cesareti gösteremem onun başına bir şey gelir ya da bana bir şey olur o yalnız kalır diye. Ancak öylece durmazdım yine de. Mahalleyi ayağa kaldırırdım en kötü ihtimal.
Keşke videoya çekseydiniz en azından. Allah belasını versin tez zamanda inşallah.
Konuyu açtığımada çok pişman oldum buradaki insanlarıda üzdüm durduk yere ama ne yapılabilir sormak istedim ve parka gidip o cocugu kim olduğunu ailesi bilmiyorsa ailesine haber vermeyi umuyorum inşallah tekrar gelir konuyu da kaldıramıyorum olmuyor mu ki...Adres Antalya Karşıyaka Mh Uc şehitler parkı KepezAynı fikirdeyim. Şiddet yanlısı değilim ama o adama yapılmalı. Kim bilir evde nasıl davranıyordur pislik. Kesinlikle işin peşi bırakılmamalı . İçim soğumuyor aklımdan çıkaramıyorum.
Konu sahibi hangi park bu onu da yazar mısınız? Belki o civarda olanlar varsa daha dikkatli olur.
Siz tepkinizi göstermişsiniz. Olayın şaşkınlığı ile donuyor insan bazen kendinizi kötü hissetmeyin asla.Konuyu açtığımada çok pişman oldum buradaki insanlarıda üzdüm durduk yere ama ne yapılabilir sormak istedim ve parka gidip o cocugu kim olduğunu ailesi bilmiyorsa ailesine haber vermeyi umuyorum inşallah tekrar gelir konuyu da kaldıramıyorum olmuyor mu ki...
Adres Antalya Karşıyaka Mh Uc şehitler parkı Kepez
Gidicemyerinizde olsam yarin o parka tekrar giderim cocuk muhtelen yine gelecektir
yine ayni sey oolursa kameraniz hazirda olsun once ispat toplayin sonra sosyal hizmetler
ay sinir oldum nedemek yanaklari kizarik kizarik 1 saat kaydi valla burda su cocuk konularini okudukca psikolojim bozuldu ya
Yarın araştırıcam kamera var mı hiç bilmiyorumPolisi arasaydınız ama artık geçmiş acaba parkta kamera varmı yada orayı gören bir kamera.Eğer kamera varsa yine şikayette bulunabilirsiniz çok çook üzüldüm Rabbim yardımcısı olsun kuzunun.
Maalesef öyle kocaman çocuk muhakkak annesine anlatır yani ama göz yumuyorlar demek ki umuyorum öyle değildir ve ben çocuğu bulup ailesine anlatabilirimOkurken icim yandi nasil uzuldum anlatamam.acaba cocuk onunla mi yasiyor yani o dedesi mi ,yoksa kendi anne babasi var mi.keske kenfi anne babasi bilmiyorsa onlara soyleme imkani olsa.gerci cocuk da soyler herhalde ne bileyim.cocuklar cok savunmasiz ve birinin bakimina muhtac malesef her cocuk da sansli degil
Vurduktan sonra cocuk kaydırağa koştu merdivenlerden çıkıp oturdu orda öyle oturmak istedi şerefsiz oturmasına müsade etmiyor kayacaksin diyor çocuk ağlamak istiyor aglatmiyo susacaksin diyo cocuga acısını yaşatmadi yani donuk bı ifadeyle bı saat kayması içimi nasıl parçaladı başka hicbi oyuncağa binmeden sadece kaydi...Çıkamıyorum etkisinden o adamın gidip gırtlağına yapismak istedim ama iki küçük çocuğum yanımdaydı yapamadıminsallah tez vakit geberir.Yarin tekrar gidicem ve peşini birakmicam ins gelir tekrarDayak yememek için.. Tüm çocukların mutlulukla kaydığı kaydıraktan hüzünle kaydı.. Vah benim yavrum.. Vah evladım, kardeşim, geleceğim..
Nasıl bir travmadır küçücük yüreğine o bir saat..
Nasıl üzüldüm nasıl parçalandım bilemezsiniz..
Nolur bir daha gidin o parka.. Bir daha gidin belki görürsünüz tekrar.. Onlar hepimizin teminatı hepimizin aydınlık yarını .. Nolur kurban etmeyelim üç beş ahlaksıza..