Parktaki olay!O kadar üzgünüm ki...

Kestane Sekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
2.027
2.077
34
Güncelleme 10. Sayfada
Merhaba kızlar;
Hava güzel diye çocukları parka çıkardım malum parkta kalabalık oğlumla oynayan iki kız ve bir oğlan çocukta vardı konu ne çocuk ne yaptı bilmiyorum bankta oturan dedesi görünümlü mahlukat oğlan olan torunu yanına çağırıp yüzüne defalarca çok şiddetli tokat attı ama öyle böyle değil yani çocuk aglayinca bağırınca sus deyip tekrar vurdu çocuk aglayinca tekrar ve çocuk sustu vurmasın diye parka git dedi çocuk oturmak istedi oturtmadi kay çabuk yoksa gelir vururum diye bağırıyor çocuk mecburen sesini kesip kaymaya başladı adamın yaninda da akrabasi sanirim 3 vs 5 kadın ben o şokla uzaktaydim yanına gelip napıyorsun sen çocuğa öyle vurulur mu yazık değil mi dedim bana nasıl bağırıp en büyük hobim çocuk dovmek sen karışma diye bagiriyor defol git diyor Allah bildiği gibi yapsın vicdansız diyerek uzaklaştim ama o çocuğun yuzundeki kızarıklık(kanayacak derecede) gozlerinde ki çaresizlik 1 saate yakın kurulmuş saat gibi sürekli aynı pozisyonda kaydıraktan kayması hiç gözümün önünden gitmiyorgercekten çok çok çok üzüldüm ne yapabiliriz böyle durumlarda vicdan azabı cekiyorum

Son düzenleme:
Ne oluyor bu ulkeye , nedir bi cocuga siddet
Yqpmayin arkadas , zorla mi dogurtuyorlar size bunlari , lanet olsun hepsi
Elleri kirilsin insallah , baskasi da onu dove dove gebertsin pislik
Ben sizin yerinizde olsam hemen kameraya ceker , polis cagirir sonra da sosyal medyada yayinlardim
Sosyal medyada yayinlaninca ancak ceza aliyor bu pislikler

Ne oluyor bu ulkeye , nedir bi cocuga siddet
Yqpmayin arkadas , zorla mi dogurtuyorlar size bunlari , lanet olsun hepsi
Elleri kirilsin insallah , baskasi da onu dove dove gebertsin pislik
Ben sizin yerinizde olsam hemen kameraya ceker , polis cagirir sonra da sosyal medyada yayinlardim
Sosyal medyada yayinlaninca ancak ceza aliyor bu pislikler

Video kayıt yapıp ana haber bültenlerine gönderebilirdin. Olay zaten kamuya açık alanda olduğu için suç olmazdı sanırım kaydetmek. Haberlerde ciddiye alınmazsa sosyal medyadan çocuk hakları ile ilgili sağlam sayfalar var oralardan ifşa edebilirdiniz. Amacıolankadın, çocuğunsesi, ömerizm gibi.

Şokla telefona bile çekmek hiç ama hiç aklıma gelmedi dovebilecegimi bilsem bı saniye düşünmeden döverdim zaten polis cagirmadigima çok pişman oldum vicdan yaptim

Aynen bende takipteyim hepsini ,faydalı buluyorum böyle konulardada

Videoya alabilseydiniz polisten daha etkili olurdu. Sosyal medyada bu tür şeylerin yayılması tepkiyi daha çok büyütüyor. Polis gelip ifade alıp olduğu gibi giderdi eminim ki.

Millet iyice psikopat oldu gücü gücü yetene. O çocukta büyüyünce başkasına tokat atacak. Şiddet normalleşiyor böyle böyle.

O dedeye çocuğunu emanet eden ailenin Allah belasını versin. Torununa bunu yapmışsa kendi çocuğuna kim bilir neler yaptı. Millet senelerce evlat sahibi olmak için bir tarafını yırtıyor.
Ben dayanamıyorum böyle olayları duyunca. Orada ben olsam o serefsizin yasına basına bakmadan tekme tokat dalardım. Gücü yetiyorsa karşılık verirdi. Merhametsiz şerefsizin TEK’i. Keşke polisi arasaydınız. Bu gece de bu konuyu düşünüp uyuyamayacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…