Parktaki olay!O kadar üzgünüm ki...

Keşke gizlice çekip medyaya verseydiniz. Olay medyaya düşmeyince polis de ilgilenmiyor. Bizim adalet sistemi işte

Böyle durumda yapılacak en güzel şey sanırım videosunu çekip WhatsApp ihbar hatlarına göndermek oluyor, o an aklıma benim de gelmez sanırım ama oradan illa ki çözüm alınıyor sanki.

Hiç kıyamadım o yavruya.

Etraftaki başka kimse tepki göstermedi mi? Gözlerim doldu okurken. Allahım nasıl insanlar var. Biz çocuğumuzun psikolojisi bozulmasın diye söylediğimiz kelimeleri cımbızla seçmeye çalışırken şunun yaptığına bak. Bi de zevk alıyomuş. Ahh bana denk gelseydi o parkı ona dar ederdim. Keşke görüntü alabilseydiniz. Yazık çocuk mahvolmuştur hem çektiği acı hem utancı. İnşallah o adam da ettiğini bulur.

Kıyamammmmm yazık ya elleri kırılasıca en büyük hobisi çocuk dövmekmiş. Çocuk bu çocuk ya gücün Ona yetti demi. Keşke arasydınız polisi böyle canilerin gözleri korkardı belki uyarı alsa

Madem hicbirsey yapamadiniz niye buraya yazip bizi de üzüyorsunuz.
Özür dilerim gerçekten herkesi üzdüm konuyuda kaldiramadim yapılabilecek bişey var mı onu öğrenmek istedim kamera çekmek hiç aklıma gelmedi ve buradakilerinde sayesinde öğrendim şimdi daha bilincliyim soğukkanlı davranıp direk video alicam bundan sonra ve o adam kim annesi biliyor mu öğrenmeye calisicam ins tekrar gelirler

Keşke videoya çekip hemen polis çağırsaydınız. Çok üzüldüm sokakta öyle yapan evde kimbilşr neler yapar.

Hayır hiç kimse ne onun vurmasına nede benim bagirmama hiç tepki vermedi tabiri caizse mal gibi izlediler

Benim okudugumdan beri cok canim skkin. Siz o cocugu parkta daha önce gördünüz mü nerde oturduklarini biliyormusunuz? Siddetli tokat diyorsunuz, yok bu olamaz. Cocugum yok ama bende eski esimden siddet gördüm siddetin ruhta actigi derin yarali cok iyi bilirim. O cocuk neler cekiyordur kimbilir dedesi böyle bir seyi disarda yapabiliyorsa evde neler yapmaz ya cok üzgünüm su an bir sey yapalim(

Hayır hiç kimse ne onun vurmasına nede benim bagirmama hiç tepki vermedi tabiri caizse mal gibi izlediler
Yazık insanlık ölmüş gerçekten.Bir de şu var tabii toplumumuz psikopat dolu,sudan sebeplerden,yok yan baktın,düz baktınlardan millet birbirini öldürüyor.Bu da insanlarda korku yaratıyor bir yerde maalesef.

Sadece cocuk değil kadinlara ve hayvanlara da alerjik reaksiyon gösteriyoruz. Çünkü biz ortadoğuyuz. Çünkü güç ve iktidarımızı nerde gösterebiliyorsak oraya yürüyoruz. Çünkü cehalet paçalarımızdan akıyor. Çünkü gelecek belamizı vereceği günler hakkın.. Çünkü bizim için yaşasın cehennem.

O parka pek gitmeyiz normalde o yüzden ilk kez gördüm çocuğu dün oğlum bisiklet sürmek isteyince orası daha uygun olunca oraya gitmiştik çocuğum uyanınca tekrar gidicem oradakilere soracagim ins tanıdık biri çıkar inan gece bende hiç uyuyamadım

Polisi aramaliydiniz. Birşey yaparlar yapamazlar o ayrı. Siz aramaliydiniz. tekrar gidin üst üste birkaç gün. Eğer orada oturuyorlarsamutlaka gelirler. Sorun insanlara tarif edin. Boynunuzun borcu diye düşünüyorum en azından çocuğu tekrar bulmaya çalışmak.

Cok haklisin , uzerine soylenecek soz yok

Videoya çekip polise verseydiniz keşke ama bu ülkede adalet sistemi rezil halde bi faydası olur muydu bilmiyorum ama yinede deneseydiniz iyi olurdu. Allah belasını versin her kimse gücü o çocuğa mi yetiyor elleri kırılsın ınsallah çok içten dua ediyorum

Ya kıyas yapmayayım diyorum böyle konuları görünce elimde olmadan yapıyorum.
Yurt dışındayım aynı olay burda olsaydı o dede denen yaratık şu an içerdeydi..burada bırakın çocuk dövmeyi sahip olduğunuz kedi yada köpeğe bile şiddet gösterdiğiniz zaman cezası var ve anında alıyorlar hayvani elinizden.
Bizde niye yok böyle yasalar hala?
Karısını döven disarda,çocuğunu döven disarda hayvanlara yapılan zaten ortada..
Bir ülkenin gelişimini anlamak sadece ekonomik verilerle olmuyor iste.Medeni,saygılı,ahlaklı ve sevgi dolu insanlar yoksa bir toplumda o ülkenin ekonomisi tavan yapsa kaç yazar!
Kaldiki ki ondada bir ilerleme yok..
Bu yazdıklarımin siyasetle ilgisi yok bu arada.
Cok pasifiz çok..

Parka gittim yine onlari göremeyince parktaki insanlara sordum taniyan çıkmadı oturdum bekledim tam eve gideceğim de o çocuğun kardeşi geldi ona sordum abin nerde ona vuran kimdi diye vuran babalarının amcasiymis abisi anneaneesigile gitmiş anneni çağır parka dedim gitti çağırdı iki küçücük kız çocuğunu parka gönderecek kadar sorumsuz bı anneden ne beklenirdi ki dedim kadını beklerken kadın geldi dün oğluna defalarca yüzünü mahvedecek şekilde vuran kimdi dedim eşimin amcası dedi ben hastaneye gitmiştim dedi anlattım durumu oyyyleeee dinledi sadece ve tepkisini merak ettiğim için videoya çektim Aticam ihbar hattına polis aramadigimada pişman oldum bir daha görürsem aricam dedim videoyu sil atma eline vicdanına koy diyor bide utanmadan.Ben konuşurum amcamla benim olduğum yerde yapmaz zaten dedi bende o zaman emanet etmeyeceksin çocuğunu dedim öyle döndüm eve kadin 22 yaşında elinde 4 çocuk biri öyle dayak yiyor ikisi parkta kimsesiz gibi diğerini evde uyuttum diyip çıkabiliyor biz uyurken defalarca kontrol ederken.Allahim nolur hakkını verebilene anneliği nasip et nolur

Okurken kalbim sıkıştı. Sürüne sürüne geberir inşallah. Nasıl ruh hastalarıyla beraber yaşıyoruz aklım almıyor.

Son yazdığınızı da okudum. 22 yaşında, 4 çocuk... Kendisi daha çocuk, 4 çocuğu ne ara, nasıl büyütmüş olabilir ki... O nasıl dayaklar yiyordur kim bilir. Çok yazık, ne desem boş.

acaba o kadin neler yasiyor o evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…