- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.782
-
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
Keşke gizlice çekip medyaya verseydiniz. Olay medyaya düşmeyince polis de ilgilenmiyor. Bizim adalet sistemi işteMerhaba kizlar;
Hava güzel diye çocukları parka çıkardım malum parkta kalabalık oğlumla oynayan iki kız ve bir oğlan çocukta vardı konu ne çocuk ne yaptı bilmiyorum bankta oturan dedesi görünümlü mahlukat oğlan olan torunu yanına çağırıp yüzüne defalarca çok şiddetli tokat attı ama öyle böyle değil yani çocuk aglayinca bağırınca sus deyip tekrar vurdu çocuk aglayinca tekrar ve çocuk sustu vurmasın diye parka git dedi çocuk oturmak istedi oturtmadi kay çabuk yoksa gelir vururum diye bağırıyor çocuk mecburen sesini kesip kaymaya başladı adamın yaninda da akrabasi sanirim 3 vs 5 kadın ben o şokla uzaktaydim yanına gelip napıyorsun sen çocuğa öyle vurulur mu yazık değil mi dedim bana nasıl bağırıp en büyük hobim çocuk dovmek sen karışma diye bagiriyor defol git diyor Allah bildiği gibi yapsın vicdansız diyerek uzaklaştim ama o çocuğun yuzundeki kızarıklık(kanayacak derecede) gozlerinde ki çaresizlik 1 saate yakın kurulmuş saat gibi sürekli aynı pozisyonda kaydıraktan kayması hiç gözümün önünden gitmiyorgercekten çok çok çok üzüldüm ne yapabiliriz böyle durumlarda vicdan azabı cekiyorum
Etraftaki başka kimse tepki göstermedi mi? Gözlerim doldu okurken. Allahım nasıl insanlar var. Biz çocuğumuzun psikolojisi bozulmasın diye söylediğimiz kelimeleri cımbızla seçmeye çalışırken şunun yaptığına bak. Bi de zevk alıyomuş. Ahh bana denk gelseydi o parkı ona dar ederdim. Keşke görüntü alabilseydiniz. Yazık çocuk mahvolmuştur hem çektiği acı hem utancı. İnşallah o adam da ettiğini bulur.Merhaba kizlar;
Hava güzel diye çocukları parka çıkardım malum parkta kalabalık oğlumla oynayan iki kız ve bir oğlan çocukta vardı konu ne çocuk ne yaptı bilmiyorum bankta oturan dedesi görünümlü mahlukat oğlan olan torunu yanına çağırıp yüzüne defalarca çok şiddetli tokat attı ama öyle böyle değil yani çocuk aglayinca bağırınca sus deyip tekrar vurdu çocuk aglayinca tekrar ve çocuk sustu vurmasın diye parka git dedi çocuk oturmak istedi oturtmadi kay çabuk yoksa gelir vururum diye bağırıyor çocuk mecburen sesini kesip kaymaya başladı adamın yaninda da akrabasi sanirim 3 vs 5 kadın ben o şokla uzaktaydim yanına gelip napıyorsun sen çocuğa öyle vurulur mu yazık değil mi dedim bana nasıl bağırıp en büyük hobim çocuk dovmek sen karışma diye bagiriyor defol git diyor Allah bildiği gibi yapsın vicdansız diyerek uzaklaştim ama o çocuğun yuzundeki kızarıklık(kanayacak derecede) gozlerinde ki çaresizlik 1 saate yakın kurulmuş saat gibi sürekli aynı pozisyonda kaydıraktan kayması hiç gözümün önünden gitmiyorgercekten çok çok çok üzüldüm ne yapabiliriz böyle durumlarda vicdan azabı cekiyorum
Özür dilerim gerçekten herkesi üzdüm konuyuda kaldiramadimMadem hicbirsey yapamadiniz niye buraya yazip bizi de üzüyorsunuz.
Hayır hiç kimse ne onun vurmasına nede benim bagirmama hiç tepki vermedi tabiri caizse mal gibi izledilerEtraftaki başka kimse tepki göstermedi mi? Gözlerim doldu okurken. Allahım nasıl insanlar var. Biz çocuğumuzun psikolojisi bozulmasın diye söylediğimiz kelimeleri cımbızla seçmeye çalışırken şunun yaptığına bak. Bi de zevk alıyomuş. Ahh bana denk gelseydi o parkı ona dar ederdim. Keşke görüntü alabilseydiniz. Yazık çocuk mahvolmuştur hem çektiği acı hem utancı. İnşallah o adam da ettiğini bulur.
Yazık insanlık ölmüş gerçekten.Bir de şu var tabii toplumumuz psikopat dolu,sudan sebeplerden,yok yan baktın,düz baktınlardan millet birbirini öldürüyor.Bu da insanlarda korku yaratıyor bir yerde maalesef.Hayır hiç kimse ne onun vurmasına nede benim bagirmama hiç tepki vermedi tabiri caizse mal gibi izlediler
Sadece cocuk değil kadinlara ve hayvanlara da alerjik reaksiyon gösteriyoruz. Çünkü biz ortadoğuyuz. Çünkü güç ve iktidarımızı nerde gösterebiliyorsak oraya yürüyoruz. Çünkü cehalet paçalarımızdan akıyor. Çünkü gelecek belamizı vereceği günler hakkın.. Çünkü bizim için yaşasın cehennem.Ne oluyor bu ulkeye , nedir bi cocuga siddet
Yqpmayin arkadas , zorla mi dogurtuyorlar size bunlari , lanet olsun hepsi
Elleri kirilsin insallah , baskasi da onu dove dove gebertsin pislik
Ben sizin yerinizde olsam hemen kameraya ceker , polis cagirir sonra da sosyal medyada yayinlardim
Sosyal medyada yayinlaninca ancak ceza aliyor bu pislikler
O parka pek gitmeyiz normalde o yüzden ilk kez gördüm çocuğu dün oğlum bisiklet sürmek isteyince orası daha uygun olunca oraya gitmiştik çocuğum uyanınca tekrar gidicem oradakilere soracagim ins tanıdık biri çıkar inan gece bende hiç uyuyamadımBenim okudugumdan beri cok canim skkin. Siz o cocugu parkta daha önce gördünüz mü nerde oturduklarini biliyormusunuz? Siddetli tokat diyorsunuz, yok bu olamaz. Cocugum yok ama bende eski esimden siddet gördüm siddetin ruhta actigi derin yarali cok iyi bilirim. O cocuk neler cekiyordur kimbilir dedesi böyle bir seyi disarda yapabiliyorsa evde neler yapmaz ya cok üzgünüm su an bir sey yapalim(
Cok haklisin , uzerine soylenecek soz yokSadece cocuk değil kadinlara ve hayvanlara da alerjik reaksiyon gösteriyoruz. Çünkü biz ortadoğuyuz. Çünkü güç ve iktidarımızı nerde gösterebiliyorsak oraya yürüyoruz. Çünkü cehalet paçalarımızdan akıyor. Çünkü gelecek belamizı vereceği günler hakkın.. Çünkü bizim için yaşasın cehennem.
acaba o kadin neler yasiyor o evde.Parka gittim yine onlari göremeyince parktaki insanlara sordum taniyan çıkmadı oturdum bekledim tam eve gideceğim de o çocuğun kardeşi geldi ona sordum abin nerde ona vuran kimdi diye vuran babalarının amcasiymis abisi anneaneesigile gitmiş anneni çağır parka dedim gitti çağırdı iki küçücük kız çocuğunu parka gönderecek kadar sorumsuz bı anneden ne beklenirdi ki dedim kadını beklerken kadın geldi dün oğluna defalarca yüzünü mahvedecek şekilde vuran kimdi dedim eşimin amcası dedi ben hastaneye gitmiştim dedi anlattım durumu oyyyleeee dinledi sadece ve tepkisini merak ettiğim için videoya çektim Aticam ihbar hattına polis aramadigimada pişman oldum bir daha görürsem aricam dedim videoyu sil atma eline vicdanına koy diyor bide utanmadan.Ben konuşurum amcamla benim olduğum yerde yapmaz zaten dedi bende o zaman emanet etmeyeceksin çocuğunu dedim öyle döndüm eve kadin 22 yaşında elinde 4 çocuk biri öyle dayak yiyor ikisi parkta kimsesiz gibi diğerini evde uyuttum diyip çıkabiliyor biz uyurken defalarca kontrol ederken.Allahim nolur hakkını verebilene anneliği nasip et nolur