Parktaki olay!O kadar üzgünüm ki...

Ne yapılır bilemiyorum ama keşke bu çocuğun şiddete uğradığını anne babası da bilse ..Büyük ihtimal çalışan anne baba ve çocuklar bu yobazlarda kalıyor, güya bakıyorlar yani.:sinirli:
Yanindaki kadınlar hadi yengem git oyna deyip hiç tepki göstermediler adama:KK43:sanırım annesi aralarında yoktu

O dedeye çocuğunu emanet eden ailenin Allah belasını versin. Torununa bunu yapmışsa kendi çocuğuna kim bilir neler yaptı. Millet senelerce evlat sahibi olmak için bir tarafını yırtıyor.
Ben dayanamıyorum böyle olayları duyunca. Orada ben olsam o serefsizin yasına basına bakmadan tekme tokat dalardım. Gücü yetiyorsa karşılık verirdi. Merhametsiz şerefsizin TEK’i. Keşke polisi arasaydınız. Bu gece de bu konuyu düşünüp uyuyamayacagım.
Eşimin yanımda olmasını çok istedim bu sebepten.Polisi aramadigima çok pişmanım:KK43:

Offff Allah cezasını versin o çocuğun geleceğine hayatına mal olacak hareketleri hangi vicdana sığdırarak yapıyor nasıl içim parçalandj

Hay ben senin gibi dedenin... Çocuğun annesi yanında değildi belki de.O kadınlara da ayıp.Cahillik , vicdansızlık , şiddet ne tür pislik ararsan var.Annem böyle tipleri gördü mü direkt kavga ediyor , ben de ondan öğrendim cırlıyorum hemen.Daha geçen buna benzer bir olay yaşadım hatta , korkacaklar arkadaş korkutmaktan anlar bu insan müsveddeleri.Bu yaratıkları bol bol korkutmak lazım.Çocuklar onların malı değil emanet sadece.Vuramazlar.Ay çileden çıkıyorum yaa , offffff.

Merhaba kizlar;
Hava güzel diye çocukları parka çıkardım malum parkta kalabalık oğlumla oynayan iki kız ve bir oğlan çocukta vardı konu ne çocuk ne yaptı bilmiyorum bankta oturan dedesi görünümlü mahlukat oğlan olan torunu yanına çağırıp yüzüne defalarca çok şiddetli tokat attı ama öyle böyle değil yani çocuk aglayinca bağırınca sus deyip tekrar vurdu çocuk aglayinca tekrar ve çocuk sustu vurmasın diye parka git dedi çocuk oturmak istedi oturtmadi kay çabuk yoksa gelir vururum diye bağırıyor çocuk mecburen sesini kesip kaymaya başladı adamın yaninda da akrabasi sanirim 3 vs 5 kadın ben o şokla uzaktaydim yanına gelip napıyorsun sen çocuğa öyle vurulur mu yazık değil mi dedim bana nasıl bağırıp en büyük hobim çocuk dovmek sen karışma diye bagiriyor defol git diyor Allah bildiği gibi yapsın vicdansız diyerek uzaklaştim ama o çocuğun yuzundeki kızarıklık(kanayacak derecede) gozlerinde ki çaresizlik 1 saate yakın kurulmuş saat gibi sürekli aynı pozisyonda kaydıraktan kayması hiç gözümün önünden gitmiyor:KK43:gercekten çok çok çok üzüldüm ne yapabiliriz böyle durumlarda vicdan azabı cekiyorum
Keşke videoya alabilseydiniz tüm turkiyeye haber olurdu önce sonra o video kanıt zaten polise verirdiniz

Yanındakilere bir kızı olcak insanın yeter diyor dövdüğü çocuk için çok sinsi diyor duyuyorum adı pislik sende bı erkeksin o zaman yaşamaman lazım diye çığlık atmak istedim kendi pisliğini ve sinsiligini çocuğa mal ediyor cahillik buram buram el kadar bebe ne bilsin sinsiligi offfffff

Aynı parka hep gidiyor musunuz elbet bir gün bu yaptığı herkese duyurulur . Yine giderseniz ve o kişi denk gelirse aklınızda olur en azından.
Evet gidiyorum böyle bir durumla karşılaşırsam ki inşallah karşılaşmam kesin çekerim artık poliside ararım çünkü kendime cekmek aklıma gelmedigi için çok kizdim

Neden polisi aramadınız?
Belki anne babası çocuğa sahip çıkılıyor diye rahatça işe gidiyorlar.
O parka tekrar gelirler lütfen şikayetçi olun lütfen.

Nasıl içim acıdı. Resmen kalbime bir ağırlık çöktü.

Anlatışınızla birebir canlandı gozümde. Keşke çocuğun yanına gidip sarılsaydınız. "Bir daha vurmasına izin verme kimsenin buna hakkı yok herkese şikayet et bağır çığlık at" deseydiniz.

Son düzenleme:
Neden polisi aramadınız?
Belki anne babası çocuğa sahip çıkılıyor diye rahatça işe gidiyorlar.
O parka tekrar gelirler lütfen şikayetçi olun lütfen.

Nasıl içim acıdı. Resmen kalbime bir ağırlık çöktü.

Anlatışınızla birebir camlandı gozümde. Keşke çocuğun yanına gidip sarılsaydınız. "Bir daha vurmasına izin verme kimsenin buna hakkı yok herkese şikayet et bağır çığlık at" deseydiniz.
Çocuğu yanıma çağırdım konuşmak icin gel seni biraz sallayayim diye ama dedesi kayacaksin dediği için korkusundan gelmedi yanima:KK43:

Inanamiyorum ya cocuk bir rizktir nimettir melektir boyle mi terbiye edecekmis cocugu hos ortada terbiye edilecek birseyde goremedim cocuk oynuyormus
Yanindaki kadinlara ne demeli terbiyesiz cahil vicdansiz ordusu yaziklar olsun o cocuk büyüsünde intikamini alsın insallah boyle durumda ne yapılır bilmiyorum polisi arasanız ne olacak gelecek 2 konusacak gidicek ay cok kotu sinir oldummm:sinirli:
Daha bugun 2 tane cocuk biri 4 digeri 8 yasinda yanimdalardi köpeği sevdiler biraz kafam ütülendi ama çaktırmadım :KK70: bicir bicir konusuyordu kız giderken bana sarıldı kiyamam hala aklimdan çıkmıyor
Boyle seyleri duyunca acayip sinir oluyorum

Dayak yememek için.. Tüm çocukların mutlulukla kaydığı kaydıraktan hüzünle kaydı.. Vah benim yavrum.. Vah evladım, kardeşim, geleceğim..
Nasıl bir travmadır küçücük yüreğine o bir saat..
Nasıl üzüldüm nasıl parçalandım bilemezsiniz..
Nolur bir daha gidin o parka.. Bir daha gidin belki görürsünüz tekrar.. Onlar hepimizin teminatı hepimizin aydınlık yarını .. Nolur kurban etmeyelim üç beş ahlaksıza..

X