Parktaki kadın

zeynepdamlacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
310
-256
48
29
Cok sinirliyim aslında kendıme mı o kadına mı Çözemedim lutfen sız yorum yapın bı kızım bı oglum var kucuk 2 yasında oglum salıncaktaydı ablasıda sallıyordu onu yavasca.. bende karsılarında oturup onları ızlıyordum bı kadın kızını alıp çocuklarımın yanına gelip kım bunların annesi dedı bende benim noldu dedim cocuk dusucek salıncaktan görmüyor musun dedı bende nıye dussun oturuyo ıste ablası sallıyo yavas yavaş dedim kadın bana demekkı hata sızde sız boyle alıstırmıssınız rahatlığa dedı ben donup kaldım sonra eve gelırken gozlerım yaşardı ben neden kadına cevap vermedim. neden sanane benım çocuklarımdan diyemedım ben neden bu kadar özgüvensızım ıkı kelımeyı bır araya getırıp haddini bıldırmedım dıye o kadar kötü oldum ki bu sadece ozguvensızlıklerımden bırtanesı sonra düşündüm cocuklarım yarın öbür gun okula da gıdecekler dısardakı ınsanlarla dahada muhattap olmak zorunda kalıcam ben kım ne derse desın hep böyle cevap veremeyen bırı olarakmı kalıcam..haklıyken veya haksızken. Cok kötüyüm

Tamamen kadının terbiyesizliği bazen kötü bir tepki beklemediğimiz için kalıyoruz bu hepimizde olan bir şey

Tek derdin bu olsun be şekerim

Ben böyle ruh hastalarıyla karşılaşınca dumur oluyorum sonra telefonda 2-3 arkadaşa anlatıp arkasından sövüp rahatlıyorum sen de dene

Hadsiz birine sanane demen bişiyi değiştirmez aksine kaos çıkarır.

Susmak en güzel cevap böylelerine.

Hz Ali ne güzel söylemiş;

‘’Alçakça söylenen bir söze, asla karşılık verme; çünkü o sözün sahibinde, kendi gibi, daha nice alçak söz vardır...’’

Kadın neden durup dururken bunu dedi ki. Salıncakta sallanan çocuğa bir şey demesi için aklından zoru olması lazım. Olayı tam olarak anlatır mısınız?

Siz yaptınız veya yapmadınız bilemem ama parklarda çocukları başından ayıp banklara yayılıp çekirdek çitleyen anneler çok var.Hem çocuklarına bakmıyorlar hem de çevreyi kirletiyorlar yere çekirdek kabuğu atarak.Cocuklarınız çok küçükse düşerler bunların anaları yok mu diye endişe etmiş de olabilir.

Ayyy bitanem üzülme, yapı olarak sakinsen ya da aklına verecek cevap gelmiyorsa yüzüne dalga geçer bi ifade takın gül geç. Bazen ben de insanların hadsizliği karşısında donup kalıyorum. Böyle durumlarda yapılacak en iyi şey bu bence. Kadın zaten terbiyesizmiş ama maalesef hayatında içinde bu tipler var..

Yanıt vermişsiniz zaten. Daha fazla muhattap olsaydınız olay kavgaya dönecekti muhtemelen. Normal birisi olsaydı öyle bir çıkışma yapmazdı zaten. Etraf deli dolu, herkesle muhattap olmayın zaten başınız ağrır.

SIzi ne alakadar ediyor diyip agzinin payini verseydiniz keşke patavatsizlik yaptigi susmayin her zaman lafinizi soyleyin ne kadar cevap vermezsen o kadar hadsizleṣiyor insanlar maalesef.

Ya öyle ama insanların ıcınde öyle konuştu ben kendime cok sinirlendim neden ıkı kelımeyı bır araya getırıp kızamadım kadına

Abla kaç yaşında?
Bebek düşecek gibi miydi?
Ben de çocuğa çocuk emanet edilmesinden hoşlanmam açıkçası. Abla 5-6 hadi 7 yaşında olsun, ters bir durumda müdahale edemez. Gücü yetmez. Allah korusun kötü olay yaşanabilir. Ben de korkarım. Kötü üslup kullanmış ama endişe etmiş olabilir.
Abla 10 + yaşsa bir şey diyemem tabii de

Eski mesajlarınıza göre abla dediğiniz kızınız 2019 doğumlu. Yani 4 yaşında. Bebek de 1-1.5 bandında.
Oğlum 6 yaşında kendi oynar parkta ama bir bebek sallayamaz.
Bence de rahat davranmışsınız.
4 yaş çocuk 1-2 yaş çocuğuna göz kulak olamaz. Düşecek olsa tutamaz. Ablası kardeşini sallasa da sizin hemen salıncağın yakınında durup izlemeniz gerekirdi.
Kızınız henüz çok küçük. İleride pişman olacağınız şeyler yapmayın, yaşından büyük sorumluluk vermeyin

Diyorum ya var bir anormallik. Durup dururken kimse kimseye kolay kolay karışmaz

Diyorum ya var bir anormallik. Durup dururken kimse kimseye kolay kolay karışmaz
Yani ben de sanırım 1,5 yaşında bebeği 4 yaş çocuğu tek sallasa annesi bankta otursa garipserim. Bir anlık şeylerden oluyor kazalar. Özellikle çocuk kazaları bir saniyelik iş. Dört yaş da kontrol edemez ani bir şey olsa çocuk düşse toparlayamaz.

4 Yaşındaki de bebek sayılır zaten. Ben de görsem annesini sorardım. Belli ki göze çarpan bir şey olmuş kadın uyarmış söylenmiş

Kadını deli, etrafa saran bir tip olarak anlatmışsınız ama bence böyle olmamalı. Atıyorum size gelip kalk şu banktan dese veya çocuklara gidin salıncaktan dese anlarım ama gelip çocuklar için endişelenmesi bana samimi geldi.

He belki anneleri oradayken ona mı düşerdi bilemem ama kadın anneleri etrafta değil sanmış. Bir dahakine merak etmeyin anneleri burada dersiniz olur biter, laf sokacak keşke ağzının payını vereydim diyecek bir durum yok.

Biraz özgüveninizi geliştirmenşz lazım çünkü çocuklar da sizi örnek alacak.

Neden olayı doğru düzgün anlatmıyorsunuz ki
4 yaşlarında çocuk 1.5 yaşında çocuğa nasıl baksın nasıl sallasın salıncak gidip gelirken ağzına vursa paramparça eder boyu bile yetmez düşmeye gerek yok
Hem 4 yaşında çocuğun da oynamaya hakkı var 1.5 yaşında kardeşi ile niye uğraşıyor.
Kadin kimbilir ne gördü de dayanamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…