- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Cok sinirliyim aslında kendıme mı o kadına mı Çözemedim lutfen sız yorum yapın bı kızım bı oglum var kucuk 2 yasında oglum salıncaktaydı ablasıda sallıyordu onu yavasca.. bende karsılarında oturup onları ızlıyordum bı kadın kızını alıp çocuklarımın yanına gelip kım bunların annesi dedı bende benim noldu dedim cocuk dusucek salıncaktan görmüyor musun dedı bende nıye dussun oturuyo ıste ablası sallıyo yavas yavaş dedim kadın bana demekkı hata sızde sız boyle alıstırmıssınız rahatlığa dedı ben donup kaldım sonra eve gelırken gozlerım yaşardı ben neden kadına cevap vermedim. neden sanane benım çocuklarımdan diyemedım ben neden bu kadar özgüvensızım ıkı kelımeyı bır araya getırıp haddini bıldırmedım dıye o kadar kötü oldum ki bu sadece ozguvensızlıklerımden bırtanesı sonra düşündüm cocuklarım yarın öbür gun okula da gıdecekler dısardakı ınsanlarla dahada muhattap olmak zorunda kalıcam ben kım ne derse desın hep böyle cevap veremeyen bırı olarakmı kalıcam..haklıyken veya haksızken. Cok kötüyüm
Yanıt vermişsiniz zaten. Daha fazla muhattap olsaydınız olay kavgaya dönecekti muhtemelen. Normal birisi olsaydı öyle bir çıkışma yapmazdı zaten. Etraf deli dolu, herkesle muhattap olmayın zaten başınız ağrır.Cok sinirliyim aslında kendıme mı o kadına mı Çözemedim lutfen sız yorum yapın bı kızım bı oglum var kucuk 2 yasında oglum salıncaktaydı ablasıda sallıyordu onu yavasca.. bende karsılarında oturup onları ızlıyordum bı kadın kızını alıp çocuklarımın yanına gelip kım bunların annesi dedı bende benim noldu dedim cocuk dusucek salıncaktan görmüyor musun dedı bende nıye dussun oturuyo ıste ablası sallıyo yavas yavaş dedim kadın bana demekkı hata sızde sız boyle alıstırmıssınız rahatlığa dedı ben donup kaldım sonra eve gelırken gozlerım yaşardı ben neden kadına cevap vermedim. neden sanane benım çocuklarımdan diyemedım ben neden bu kadar özgüvensızım ıkı kelımeyı bır araya getırıp haddini bıldırmedım dıye o kadar kötü oldum ki bu sadece ozguvensızlıklerımden bırtanesı sonra düşündüm cocuklarım yarın öbür gun okula da gıdecekler dısardakı ınsanlarla dahada muhattap olmak zorunda kalıcam ben kım ne derse desın hep böyle cevap veremeyen bırı olarakmı kalıcam..haklıyken veya haksızken. Cok kötüyüm
SIzi ne alakadar ediyor diyip agzinin payini verseydiniz keşke patavatsizlik yaptigi susmayin her zaman lafinizi soyleyin ne kadar cevap vermezsen o kadar hadsizleṣiyor insanlar maalesef.Cok sinirliyim aslında kendıme mı o kadına mı Çözemedim lutfen sız yorum yapın bı kızım bı oglum var kucuk 2 yasında oglum salıncaktaydı ablasıda sallıyordu onu yavasca.. bende karsılarında oturup onları ızlıyordum bı kadın kızını alıp çocuklarımın yanına gelip kım bunların annesi dedı bende benim noldu dedim cocuk dusucek salıncaktan görmüyor musun dedı bende nıye dussun oturuyo ıste ablası sallıyo yavas yavaş dedim kadın bana demekkı hata sızde sız boyle alıstırmıssınız rahatlığa dedı ben donup kaldım sonra eve gelırken gozlerım yaşardı ben neden kadına cevap vermedim. neden sanane benım çocuklarımdan diyemedım ben neden bu kadar özgüvensızım ıkı kelımeyı bır araya getırıp haddini bıldırmedım dıye o kadar kötü oldum ki bu sadece ozguvensızlıklerımden bırtanesı sonra düşündüm cocuklarım yarın öbür gun okula da gıdecekler dısardakı ınsanlarla dahada muhattap olmak zorunda kalıcam ben kım ne derse desın hep böyle cevap veremeyen bırı olarakmı kalıcam..haklıyken veya haksızken. Cok kötüyüm
Valla bende çok sasırdım zaten o yuzden cok zoruma gıttıKadın neden durup dururken bunu dedi ki. Salıncakta sallanan çocuğa bir şey demesi için aklından zoru olması lazım. Olayı tam olarak anlatır mısınız?
Ya öyle ama insanların ıcınde öyle konuştu ben kendime cok sinirlendim neden ıkı kelımeyı bır araya getırıp kızamadım kadınaTamamen kadının terbiyesizliği bazen kötü bir tepki beklemediğimiz için kalıyoruz bu hepimizde olan bir şey
Tek derdin bu olsun be şekerim
Ben böyle ruh hastalarıyla karşılaşınca dumur oluyorum sonra telefonda 2-3 arkadaşa anlatıp arkasından sövüp rahatlıyorum sen de dene
Hadsiz birine sanane demen bişiyi değiştirmez aksine kaos çıkarır.
Susmak en güzel cevap böylelerine.
Hz Ali ne güzel söylemiş;
‘’Alçakça söylenen bir söze, asla karşılık verme; çünkü o sözün sahibinde, kendi gibi, daha nice alçak söz vardır...’’
Valla bende çok sasırdım zaten o yuzden cok zoruma gıttı
Eski mesajlarınıza göre abla dediğiniz kızınız 2019 doğumlu. Yani 4 yaşında. Bebek de 1-1.5 bandında.
Oğlum 6 yaşında kendi oynar parkta ama bir bebek sallayamaz.
Bence de rahat davranmışsınız.
4 yaş çocuk 1-2 yaş çocuğuna göz kulak olamaz. Düşecek olsa tutamaz. Ablası kardeşini sallasa da sizin hemen salıncağın yakınında durup izlemeniz gerekirdi.
Kızınız henüz çok küçük. İleride pişman olacağınız şeyler yapmayın, yaşından büyük sorumluluk vermeyin
Yani ben de sanırım 1,5 yaşında bebeği 4 yaş çocuğu tek sallasa annesi bankta otursa garipserim. Bir anlık şeylerden oluyor kazalar. Özellikle çocuk kazaları bir saniyelik iş. Dört yaş da kontrol edemez ani bir şey olsa çocuk düşse toparlayamaz.Diyorum ya var bir anormallik. Durup dururken kimse kimseye kolay kolay karışmaz
Yani ben de sanırım 1,5 yaşında bebeği 4 yaş çocuğu tek sallasa annesi bankta otursa garipserim. Bir anlık şeylerden oluyor kazalar. Özellikle çocuk kazaları bir saniyelik iş. Dört yaş da kontrol edemez ani bir şey olsa çocuk düşse toparlayamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?