• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Park yatak ve içinin yatağı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ceydaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
300
110
53
29
Merhaba hanımlar ben park yatak ve içine yatak arayışındayım daha önce kullanan hanımlardan tavsiye bekliyorum aradığım özellikler uygun fiyatlı olmalı kalitesi orta seviyede olmalı dış görünümüde biraz önemli tavsiyeleri bekliyorum

Merhaba ben kraftin park yatağını ve içinede aynı markanın yatağını aldım. Henüz kullanmadım bende hamileyim inşallah iyi olur.

Bende pierre cardin sleepy soft diye Bi park yatak buldum acaba nasıldır onu merak ediyorum

Kraftin park yatak yatağını aldım. Nefes alan pamuklu benim aldığım beşiğin ölçüler 70 120.
3 yaşına kadar rahat yatar dedikleri için tercih ettim

Kraftin park yatak yatağını aldım. Nefes alan pamuklu benim aldığım beşiğin ölçüler 70 120.
3 yaşına kadar rahat yatar dedikleri için tercih ettim
Bende pamuklu Bi yatak istiyorum bakıcam mutlaka teşekkür ederim

Merhaba bizim beşiğimiz kraft garden çok memnunuz. İçine de yataş microfit visko yatak almıştım. Her iki ürünü de ebebekten kampanyalı bir döneme denk gelmişti.

Back