Ben park yatak kullaniyorum chicco lullubary goruntusu gayet gyzel. Park yatakta uzun sure yaninizda yatiranilirsiniz. Ben iyiki almisim diyorum cunku bir yasina girecek halen daha ayiramadik . Alt bolume uyurken dusme derdi yok
Piere cardini bilmiyorum bikac marka baktim kumasi naylon du hişirti yapiyor hosuma gitmedi . Bizimkinin kumasi guzel 65*95 boyida iyi 3 yasa kadar . Daha buyugune gerek yok. Next to me lerde guzel emzirenler icin onuda cok uzun sure kullanamazsin. Odasini erken ayirmak istiyorsan ahsap al . Nasil kullanacagina bagli. Ahsap boyu kisa hadi boydan idare etti hareketlendiginde kullanamayacaksin duser cunku. Odasini 6-8 aydan sonra ayirmayi planliyorsan uygun sana .
Next tome lerde gizel ahsap once soyleyince ahsap dedim. Birsuru para ahsap kisa kullanacaksan gerek yok. İnsallah huysuz uykusuz bebek olmazda ayirirsin . Ben hala ayiramadim gece cok sık kalkiyorben odasını zaten şuan hazırlıcam, gündüzleri odasında uyucak, odasını da maksimum4 aydan sonra ayırmayı planladıgımdan next2me bana uygun gibi geldi.
Ben kullaniyorum hic oyle degil icine carsaf yastikla gayet guzel duruyor. Ust katta iken sallaniyor ustu. Bebegim kolik kabiz bir bebekti 24 saat sallaninca otomatik besikte almistik ona . Biraz bebegin ihtiyacina gore degisiyor bilmiyorsun. 5 ay kullandik tekrar park yataga gectik. alt kattayiz gayet guvenlikli. Tatile memlekete de goturebilirsin istersen. Odada azda olsa icine koyuyorum oyincaklar. Az duruyor benimki ama icinde oynayanlarda var. Benim kinin resmini attim. Alacaksan cok buyuk alma hantal oluyorAynı mevzu bizde de varben ve eşim park yatak istiyoruz ama çadır gibi biraz eğreti duruyorlar acaba mağazalardan mı kaynaklanıyor evde öyle durmaz mı bilemedim? E bebekte nuna lar indirimdeydi hafta sonu 500 tl idi ve hiç sallanmıyordu baya oturaklı geldi bana alırsam öyle birşey alıcam. Bence park yatak en kullanışlısı en azından düşme korkusu yok
Ben kullaniyorum hic oyle degil icine carsaf yastikla gayet guzel duruyor. Ust katta iken sallaniyor ustu. Bebegim kolik kabiz bir bebekti 24 saat sallaninca otomatik besikte almistik ona . Biraz bebegin ihtiyacina gore degisiyor bilmiyorsun. 5 ay kullandik tekrar park yataga gectik. alt kattayiz gayet guvenlikli. Tatile memlekete de goturebilirsin istersen. Odada azda olsa icine koyuyorum oyincaklar. Az duruyor benimki ama icinde oynayanlarda var. Benim kinin resmini attim. Alacaksan cok buyuk alma hantal oluyor
Next tome lerde gizel ahsap once soyleyince ahsap dedim. Birsuru para ahsap kisa kullanacaksan gerek yok. İnsallah huysuz uykusuz bebek olmazda ayirirsin . Ben hala ayiramadim gece cok sık kalkiyor
Benziyorlar guzel oda . Kumasida gizel. Ust katta ustu sallaniyor .Buna da bakıyım sağol ilgilendiğin için bende şunu gördüm
Ocakta 1 yasina girecek . Next tome lerde pahali . Onun fiyatina park yatak var. Sen bilirsin etkilemek istemiyorum. İnsallah ucuz bulursunne kadarlık bebeğin, inşallah olmaz da ayırım
a 1 yasina girecek . Next tome lerde pahali . Onun fiyatina park yatak var. Sen bilirsin etkilemek istemiyorum. İnsallah ucuz bulursun
Kendi icine sineni al . Saglicakla alin yavrunuzu kucaginiza. Gule gule kullansinpark yataklar çok büyük geliyo hantal birazda, next2me hem tasınabiliyor hemde yataga bitişik hale gelebiliyor.
parkyatak fiyatlarına hiç bakmadım açıkçası.
Herkese iyi günler. Benim sorum başlıktaki gibi kullananlara sormak istiyorum park yatak mı daha iyi yoksa ahşap beşik mi kullananlara ve araştırmalarıma göre park yatak ama eşim görüntü olarak pek beğenmedi açıkçası bana da çadır gibi geliyor ama kararsız kaldım yardımcı olan olursa çok sevinirim
bende çok kararsıız kalmıştım o konuda çünkü park yatak kullanım olarak bebek ayaklandığındada ona oyun alanı olarak geri dönecek sonuçta ama görüntü olarak hiçbiri içime sinmedi yani yeni doğan bir bebeği öyle birşeye koymak o yüzden ben mobilya beşik aldımHerkese iyi günler. Benim sorum başlıktaki gibi kullananlara sormak istiyorum park yatak mı daha iyi yoksa ahşap beşik mi kullananlara ve araştırmalarıma göre park yatak ama eşim görüntü olarak pek beğenmedi açıkçası bana da çadır gibi geliyor ama kararsız kaldım yardımcı olan olursa çok sevinirim
Ilk çocuğunuz mu olcak nasipse?Park yataklarin en kalitesi bile naylon ve eftrn putfen dhruyor. Ustelik cogu besikten pahalilar. Ben hic begenemedim.
Ben kesinlikle besikçiyim
Tekerlekli alt acma kismi olan buyuyrbilen uygun fiyatlicbir besik almak hayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?