• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

park yatak kurulumu

seha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
340
2
96
Samsun
arkadaşlar internetten park yatağımızı aldık,elimize ulaştı buraya kadar sorun yok ama becerip de kuramadık.CADIARZUCADIARZU
nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan var mı...
babby moon marka ama hepsinin kurulumu aşağı yukarı aynıdır sanırım.yardımlarınızı bekliyorum.hihoyyyt

pes ettim artık-tatlicadiarzu-,dene dene olmuyor ufff :1no2:
ayaklarını sabitleyemedik gerisi tamam da.aldığım yere mail attım hala cevap yok.:oklava:

merhaba benim arkadaşım aldı bizde çok uğraştık olmadı sonra bulduk sorunu nasıl anlatsam ki. sağ ve sol semirler varya ayakların bağlı olduğu üstte onlar tam orta kısımdan sabitleyemedik biz sonra kuvvetlice eşi yukarı doğru çekti kitlendi ve oldu cnm seninkide aynımı bilemem. yardımcı olur belki..

evet aynı orda kilitler var ama ne yaparsak yapalım olmadı.püf noktasını bulamadık.bugün eşimin bi arkadaşı gelcek daha önce kendilerine kurmuş.bakalım

Ben de park yatak aldım ama daha kurmadım. o nedenle yardımcı olamayacağım. ama aklıma takılan bişey var, biz bu park yatakları nasıl süsliycez? yani park yatak için özel nevresim takımları filan var mı? içine ince bi şilte falan sermek lazım mı? ben chicconun oyuncaklı ışıklı modelini aldım ama napcam bilmiyorum. ankarada bu tarz ürünler nerde satılıyo yardımcı olabilir misiniz?

yatağımızı eşimin arkadaşı kurdu.içine taç tan nevresim takımı düşünüyorum.aslında her yerde varda renk uyumu biraz zor.taçta 45 ytl ve istediğim renkte buldum.içine yorgan,yastık ve yatak yaptırcam.hazır yorganlarda var ama kalın biraz.çok kalına gerek yok terletir diye düşünüyorum.park yataklara için uyku setleride varmış ama burda bulamadım ankara büyük yer orda olabilir.

Güncelliğini yitirdiğinden dolayı konu yoruma kapatılmıştır.mutlu paylaşımlar a.s.

Back