Ben 3 aylik bir anne olarak sana molfix i öneririm. Alternatif olarak sleepy derim. Ama sleepy de lastik izi oldu benim oğlana ben molfix kullanıyorum.
Kalın,kokusuz yani parfümsüz.
0 numara bezden 1 paket al 40 ı çıkmadan 3 numaraya geçiliyor
Benim arkadaşlar bebelerin sırtına kadar taşan kalayı temizliyor.
Benim oğlum suanda 3 aylık. Ve 4 numara kullanıyorum 1 aydır falan. Ve 4 ile devam edicem
Sızma tasma problemi bezin küçüklüğünden oluyor .
Kilosuna bakma. Bazi bebeklerin bacağı uzun oluyor.
Mesela benim oğlanın bacağı kalin ve uzun
Ve ilk zamanlar 2 numara vs kullandigim icin bezden hep cisi sızdı.
Ama çok bilmişler bunu bilmez
Ve aklina gelebilecek bütün bezleri denedim.
Prima,evy baby,sleepy,minies,molfix.
En iyisi molfix.
Ve neredeyse her alt açmama kaka görüyorum sızma falan yok. Ama kime sorsan bebegin sırtına kadar kaka taştı der.
1 tane zıbın ın da bile leke yok.
Bebek arabası ben travel aldim.
Bu biraz bütçe ile ilgili ama traveler öne doğru dondurebiliyorsun falan. Korona dan ötürü onu da kullanmak pek nasip olmadi tabi.
Yatağa gelince park yatak görüntü olarak cok çirkin. Bir de sanki cocuk kapalı bir kutunun içindeymiş gibi.
Ben anne yani tahta beşik aldım. 70×120 sanırım ölçüsü
Sallanma özelliği de var ama kullanmıyorum o özelliği
Beşiğe çarpmaz canim neden çarpsın yan tarafında korumalik minderleri var.
Arkadaşımın oğlu 13 aylik hâlâ onda yatiyor.
Onun yanındaki tahtalarını indirebiliyorsun ayni zamanda
Bir de benim yerim var diye montessori yaptırdım. Biraz ayaklaninca ona gecer. dolap tabiki şart. Çünkü çok eşyası oluyor. Muslin örtüleri,havlusu zibinlari nevresimleri battaniyesi 4 cekmeceli bir komodin e sığar diyorsan komodin al. Benim kendi gardrobumda yer yoktu hic. Askılara tek tek dizdim ve bazılarını katladım. 3 kapaklı dolabı var suanda.
Ayrıca komodini de var
Bezleri pamukları bilmemneleri de oraya koydum. Yani oda yaptim ben.
Evinin durumuna bağlı biraz.da ama bence park yatak pek hoş değil
Birde ben chicco nün mama sandalyesini aldim.
Hem mama sandalyesi hem ana kucağı görevi görüyor
Üzerinde oyuncakları var. Bebek ilk zamanlar yanında oluyor ya hani benim oğlum hala gündüzleri onda yatiyor. Akşam beşiğinde. Biraz fiyatı yüksek ama işlevsel. Istersen bir bak.