• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paris'te patlama ve silah sesleri! En az 18 kişi öldü

bi de işin bu boyutu var, bu aptallar bir sn sonra cennete gideceğim diye çekti o pimi...

şimdi islamofobi tavan yapacak, olan normal müslümanlara olacak, onlarda hep zan altında olacak, 11 eylülden sonra amerikada öyle olmuştu
işte başlamış bile. iki başörtülü muhabire gece tepki gösterilmiş. taksiler bile almamış.

Bugün gündüz saatlerinde bomba ihbarı yapılmış . Fransa da güvenlik açığı ve istihbarat zaafı mı yaşıyor o_O ?

Böyle bir gece , Fransa - Almanya maçı var , ihbar alıyorsun sabah ve 5 ayrı noktanda bombalar patlıyor.
bunu hep Ankara saldırısında da yazdık, iki canlı bomba diyor, 15 kg'dan olsa 30 kg bomba, ağır silahlarla taradılar diyor, nasıl girdi bütün bunlar ülkenin içine.
uyuyor mu Fransız İstihbaratı, yoksa Fransa'nın içinde de uyuyan hücreler mi var?
stadın içinde güvenlik önlemi alınmış ve insanların dışarı çıkmasına izin verilmedi ama bir gece içinde 140'tan fazla insan ölüyorsa orada bir sorumlunun ipi çekilmelidir.
bilerek, göz yumarak ya da önemsemeyerek fark etmez, büyük bir güvenlik açığı var.

fransadayim ben
çok uzgunum ve korkuyirum
baska yerelerde siçrar bu burda kalmaz bence
TR desen baska bi savas alani gibi
çocuklarimi alip hiç kimsenin yasamdigi bi yere gitmek istiyorum artik
Allaha emanet yasiyoruz, Alalh sonumuzu hayretsin
aman dikkat edin kendinize, geçmiş olsun.

IŞİD kimdir, kim tarafından gerçekte ne amaçla kurulmuştur, kim destekler ya da desteklemez hiç bir fikrim yok. Siyasetten de pek anlamam.
Bildiğim bir şey var o da hiç bir amacın onlarca insanın canından değerli olamayacağı. Sayının da bir önemi yok aslında, ırkın, konuşulan dilin vs. bir önemi olmadığı gibi.
Ama devletler için daha değerli olan "üstün çıkarlar" vardı değil mi? Hangi vicdanın ürünleri bu insanlar anlamıyorum gerçekten. Bu dünya bana fazla.

bunu hep Ankara saldırısında da yazdık, iki canlı bomba diyor, 15 kg'dan olsa 30 kg bomba, ağır silahlarla taradılar diyor, nasıl girdi bütün bunlar ülkenin içine.
uyuyor mu Fransız İstihbaratı, yoksa Fransa'nın içinde de uyuyan hücreler mi var?
stadın içinde güvenlik önlemi alınmış ve insanların dışarı çıkmasına izin verilmedi ama bir gece içinde 140'tan fazla insan ölüyorsa orada bir sorumlunun ipi çekilmelidir.
bilerek, göz yumarak ya da önemsemeyerek fark etmez, büyük bir güvenlik açığı var.

aman dikkat edin kendinize, geçmiş olsun.

Adamlar o kadar alışmış ki olaysız, terorsuz yaşamaya muhtemelen afalladilar.

Polisi silah taşımayan bir ülkeden bahsediyoruz.

Bana bu işin içindede bir iş var gibi geliyo. İnşallah kendilerinin düzenlediği bir saldırı değildir.

Siyasi iktidarlarin hatalarini malesef masum vatandaslar ödüyor. Gecmiste boyleydi simdi aynı gelecekte de farklı olmayacak malesef.

Simdi Hollande pkk/pyd yoneticilerini sarayda ağırlamıs oh olsun diyen var. Orada ölenlerin bunda sucu ne?

nqtxtd.jpg
217 kişi ölmüş... Bu resmen vahşet.
Buna bir insanın sevinebileceği aklıma dahi gelmezken şu gibi paylaşımlara kanım donuyor...

fransa tarihinde ilk canli bombaymis
TR dekilerin sayisi belli deil canli bombanin mubarek ler hiç bitmiyor
bundan sonra uyanik olur herhalde polis

Işid'in üstleneceğini tahmin ediyorduk zaten. Yüzlerce insanı katlettiler ve ne acıdır ki bu katliama sevinenlerde var. Dünya nereye gidiyor Allah'ım demiyorum artık, insanoğlu varlığını sürdürdükçe Dünya baş aşağı gidiyor çünkü.

Işid'in kimin projesi olduğu çokta Mühim değil zira Işid'e katılanlar (15-20 yaş grubu gençler hariç) gayette bile isteye güle oynaya katıldılar, onlara kandırılmış insanlar diyemem, gayette istekle gittiler, zaten biri inancını doğru dürüst bilmiyor, her duyduğunu din sanıyorsa, yaşı kaç olursa olsun karakteri oturmamışta başkalarının aklına uyuyorsa o insandan korkacaksın, öyleleri kafa da keser, ırzına da geçer, hepsini de kılıfına uydurur birde utanmadan inancım gereği der.

Böyle örgütler insanlar varlıklarının sebebini, inançlarını, insan olmanın vasıflarını bilmedikçe, bilgisizlikten beslenmeye ve var olmaya devam edeceklerdir.

İşte tamda bu yüzden siz, biz, onlar, ötekiler diye ayrışmak yerine birlik olmak gerekir, birlik olunacak ki bu kan emici örgütler amaçlarına ulaşamasın, kimseye din, dil, ırk öfkesinin tohumlarını ekemesinler.
İşte tamda bu yüzden Ölenler Müslümandı gayrimüslimdi demeden vahşete Vahşet diyebilmek gerekiyor ki dünya üzerinde kanlı planları olanların planları ters yüz olsun.

Biz yaşadık, onlarda yaşasın demek insanlığımıza sığmaz, bizim masum insanlarımızın suçu yoksa onlarında suçu yoktu.
Fransa'nın, tüm insanların başı sağolsun...

Back