Paris Paylasim Alani (Tanisma)

kızlar konuyla alakasız belki ama çok acil bişey sorcam cevaparsanız çok sevinirim
abim ve yengem fransada yaşıyor
babamın fransaya turist olarak gidebilmesi için istek yapçaklardı bize bir zarf gelcekmiş
o zarfı açmadan istanbuldaki konsolosluğa gitçekmişiz

böle bişey başına gelen varmı yani bize gelen o zarf ne zarfı olacak ve gerçekten açılmaması mı gerekiyor
öğrenmem lazım

canim fransa istekleri kolay kolay kabul etmiyor.Ben annemi getirtmek istemistim ama vize vermemislerdi. bende babama almanyadan istek yaptirtim kuzenime kabul oldu. sizin sartlar ne bilmiyorum ama almanyada yada isviçrede bir yakininiz varsa ona yaptirtin bence.

bende kesinlikle katiliyorum canim
fransa kimseye vize vermiyo almanya genelde veriyo
benim annamler almanyada onlar istiyolar hemen vize veriyolar ama burasi kabul etmiyo kolay kolay

annem almıştı geçen sene gidememişti şimdi babam gidecek
1-2haftalığına gidecek inş. sağolun kızlar

slm ben paris 93 bôlgesinden katiliyorum 34 senedir burdayim.

ara ara bakiyordum ho$uma gitti ûye oldum bendee.

selam bn paristen turkıyeye gelın geldim 2 yıldır evliyim ve suan 6,5 aylık hamıleyım bebegımı fransada dogurmak istiyorum size bir sorum olcak ben çifte vatandaşım acaba turkıyede ne kadar kalabılırım

elinde fransa vatandasligin varsa istedigin kadar kalabilirsin.bencede dogumunu fransada yap

evet cnm fransız vatandasıyım
şimdi eşimin evraklarını halletmeye calısıyoruz eşimin bi tek okuması kaldı onu halledip gitcez

ya benım eşim okula gitcek benden fransada ikamet ettigimin kanıtını istiyorlar ama orda bnm adıma fatura yada herhangi birşey yok babamın yanındaydım dedim onlara o zaman dilekce istediler benden bu dilekceyi yazmamda bana yardım edermisinizzz lutfennn

arkadaşlar parist -Apple IPhone 4 -fiyatı türk lirası olarak ne kadar acaba bana yazabilir misiniz:KK71:

merhaba kizlar size bir sorum olacak; kurtlar vadisi filistin filmi 28 ocakta fransada gosterime giriyor, ama hangi sinemalarda bilmiyorum, bilen var mi aranzda?

Mrblar :) Bayanlar , Ab projemize destek vericek anaokulları arıyoruz.. yurtdışın da yaşayan türkler bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim bize yurtdışında ki okulların mail adresleri lazım .. (anaokulu ve kreş ) Sonuç başarılı olursa ülkemizi yurtdışında temsil edicez.. Çok az bi zamanımız kaldı yani aciliyeti var. şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
mrb arkadaslar.. ben forma yeni katildim adim GuL pariste yasiyorm yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :)

ya benım eşim okula gitcek benden fransada ikamet ettigimin kanıtını istiyorlar ama orda bnm adıma fatura yada herhangi birşey yok babamın yanındaydım dedim onlara o zaman dilekce istediler benden bu dilekceyi yazmamda bana yardım edermisinizzz lutfennn

Arkadasim yazdinmi dilekcenii?? Yoksa yardimmi lazim

X