yasminsay Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 43.991 130.716 Dün 22:17 Konu Sahibi yasminsay #21 Jenna16 .!.: O senin gevurlugun diyeceğim olmayacak cancağızım rica ederim,gercekten çok güzel Genişletmek için tıkla... Anne tarafından Atalarımdan gelen bir gevurluk var cancağzım, bunu kabul edebilirim.
Jenna16 .!.: O senin gevurlugun diyeceğim olmayacak cancağızım rica ederim,gercekten çok güzel Genişletmek için tıkla... Anne tarafından Atalarımdan gelen bir gevurluk var cancağzım, bunu kabul edebilirim.
yasminsay Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 43.991 130.716 Dün 22:18 Konu Sahibi yasminsay #22 WunderLost .!.: Nesin sen pasta şefi mi bu nedir yaaa butik kafe açmalısın Genişletmek için tıkla... Örtmenim, insanlarla uğraşmamak için örtmenliği seçmemiş biri olarak, ben söylediğin işi yapamazdım sanırım. Teşekkür ederim.
WunderLost .!.: Nesin sen pasta şefi mi bu nedir yaaa butik kafe açmalısın Genişletmek için tıkla... Örtmenim, insanlarla uğraşmamak için örtmenliği seçmemiş biri olarak, ben söylediğin işi yapamazdım sanırım. Teşekkür ederim.
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 97.312 292.710 Dün 22:22 Konu Sahibi yasminsay #23 yasminsay .!.: Anne tarafından Atalarımdan gelen bir gevurluk var cancağzım, bunu kabul edebilirim. Genişletmek için tıkla... Keşke her gevur senin gibi olsa cancağızım
yasminsay .!.: Anne tarafından Atalarımdan gelen bir gevurluk var cancağzım, bunu kabul edebilirim. Genişletmek için tıkla... Keşke her gevur senin gibi olsa cancağızım
yasminsay Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 43.991 130.716 Dün 22:26 Konu Sahibi yasminsay #24 Jenna16 .!.: Keşke her gevur senin gibi olsa cancağızım Genişletmek için tıkla...