- 17 Ekim 2017
- 62
- 42
- 3
- 39
- Konu Sahibi SimplyLove
-
yurt dışı parfümler nasıl daha kalıcı oluyor?gerçekten merak ettim.biraz açıklayınız lütfencanım en güvenilirini ben freeshop olarak düşünüyorum.Yurtdışında ki parfümleri daha kalıcı bulduğum için :)
canım en güvenilirini ben freeshop olarak düşünüyorum.Yurtdışında ki parfümleri daha kalıcı bulduğum için :)
Yillardir bir suru parfum denedim. Pahali ucuz, bilindik bilinmedik. Hicbiri de kalmadi uzerimde bir saatten fazla. En son yves rocher deki comme in evidence aldi esim hediye olarak. Ne zaman magzaya girip testerini sıksam gunlerce tenimde kalirdi kokusu. Banyoya girip ciktiysam bile bilegim hala parfum kokardi. O derece kaliciydi bendeki etkisi. Ama gidip parfumun orjinal boyunu alinca malesef yine hic kalici olmadi uzerimde. O yuzden artik hic pahali parfum almiyorum. İhtiyac duyarsam gider uygun fiyata acik parfum alirim. Sonucta o da kalmiyor o da.
Hypnotic ve chanel in kokularini sevmiyorumben size 4 parfüm önereyim.teninizde kalmazsa gelin şişeleri kafamda kırın :)
-jean paul gaultier gaultier2
-c.dior hypnotic poison
-chanel no 5
-lancome la vie est belle
Bir çok kere aldım şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.Hanımlar N11 den parfüm aldınız mı? Orijinal midir? Oradaki satıcılar güvenilir mi? Yada hangi satıcılar güvenilir? Bilgisi, tecrübesi olan varsa yardımcı olsun lütfen.
neresi canım orası ve fiyatlar nasıl değişiyor? öğrenciyim de hep açık alıyorum ben orjinal hiç parfümüm olmadı.Alsancak’ta tester ya da kutu defolu parfümleri satan bir mağaza var. Ben oradan alıyorum.
teşekkür ederim mesajından sonra gördüm bunu. gidince bakıcam sağol :)Kıbrıs şehitlerinden çıkınca soldan devam ediyorsun(sevinç pastanesi yönü çıkışı). 4 veya 5. dükkan olması lazım. Numarasını özelden gönderiyorum. İstediğin parfüm var mı yok mu gelecek mi gitmeden öğrenebilirsin.
Senden bu yorumu almak sevindirdi beni. Peki sen hangi satıcılardan aldın canım, hatırlıyor musun? Ya da neye dikkat ettin. Bütün satıcılar güvenilir midir acaba? Eger öyleyse ben de deneyebilirim. Bu arada 11 Kasımda N11 de indirim olacakmış, haberiniz olsun.Bir çok kere aldım şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
Bayerkozmetikten cok almıştım, myparfumeri(tam hatırlamadım ismini), kokukrem ve daha ismi tam aklıma gelmeyen bir cogundan aldım sorun yasamadım hiç canım:)Senden bu yorumu almak sevindirdi beni. Peki sen hangi satıcılardan aldın canım, hatırlıyor musun? Ya da neye dikkat ettin. Bütün satıcılar güvenilir midir acaba? Eger öyleyse ben de deneyebilirim. Bu arada 11 Kasımda N11 de indirim olacakmış, haberiniz olsun.
Canım çok teşekkür ederim. Tereddüt ediyordum, senin yorumun cesaret verdi bana, deneyeceğim ben de. Birşey olursa yazarım buraya.Bayerkozmetikten cok almıştım, myparfumeri(tam hatırlamadım ismini), kokukrem ve daha ismi tam aklıma gelmeyen bir cogundan aldım sorun yasamadım hiç canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?