• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümlerinizi nereden alıyorsunuz?

Ben vs bombshell kullanıyorum.yalnız son aylarda alamamıştım durumumdan dolayı.
Sonra birgün bir kızdan aldım kokuyu mis gibi bombshell kokuyor aa sen nerden getirtiyorsun dedim hemen köşedeki DP yi gösterdi ve ben şokk çünkü resmen aynı tıpatıp aynısı kokuyor. Sonra gittim aldım hemen. Şuan 2.şişe bitti nasıl olsa ucuz ya sürekli sıkıyorum.ama resmen aynısı kokması çok enteresan değil mi.bu yüzden çok mutluyum. Ve çok çok kalıcı. Belki umutup da sıkmasam bile parfümün ne diye soruyorlar. önceden de çok sorarlardı. Ama 2 aydır belki 100 kişi sorup beğenmiştir hem de ayıla bayıla. Zararlı mıdır bilmiyorum ilk kez DP kullanıyorum. Tek sorun şişesi ama onu da Calvin Klein ın one shock pembeli şişesine koyuyorum. Tombul şişeden iyidir

Orjinallerini alıyorum genellikle avm yurtdisinda yaşıyorum..bayağı da pahalı instgramdan god girl aldım memnun kaldım. Açıkçası trendyol da arada takip ediyorum pek bi indirim görmüyorum kaçırıyorum demekki:KK43:

Yillardir bir suru parfum denedim. Pahali ucuz, bilindik bilinmedik. Hicbiri de kalmadi uzerimde bir saatten fazla. En son yves rocher deki comme in evidence aldi esim hediye olarak. Ne zaman magzaya girip testerini sıksam gunlerce tenimde kalirdi kokusu. Banyoya girip ciktiysam bile bilegim hala parfum kokardi. O derece kaliciydi bendeki etkisi. Ama gidip parfumun orjinal boyunu alinca malesef yine hic kalici olmadi uzerimde. O yuzden artik hic pahali parfum almiyorum. İhtiyac duyarsam gider uygun fiyata acik parfum alirim. Sonucta o da kalmiyor o da.

Yillardir bir suru parfum denedim. Pahali ucuz, bilindik bilinmedik. Hicbiri de kalmadi uzerimde bir saatten fazla. En son yves rocher deki comme in evidence aldi esim hediye olarak. Ne zaman magzaya girip testerini sıksam gunlerce tenimde kalirdi kokusu. Banyoya girip ciktiysam bile bilegim hala parfum kokardi. O derece kaliciydi bendeki etkisi. Ama gidip parfumun orjinal boyunu alinca malesef yine hic kalici olmadi uzerimde. O yuzden artik hic pahali parfum almiyorum. İhtiyac duyarsam gider uygun fiyata acik parfum alirim. Sonucta o da kalmiyor o da.

ben size 4 parfüm önereyim.teninizde kalmazsa gelin şişeleri kafamda kırın :)

-jean paul gaultier gaultier2
-c.dior hypnotic poison
-chanel no 5
-lancome la vie est belle

ben size 4 parfüm önereyim.teninizde kalmazsa gelin şişeleri kafamda kırın :)

-jean paul gaultier gaultier2
-c.dior hypnotic poison
-chanel no 5
-lancome la vie est belle
Hypnotic ve chanel in kokularini sevmiyorum o_O digerleri hakkinda fikrim yok . Denemek lazim.

Hanımlar N11 den parfüm aldınız mı? Orijinal midir? Oradaki satıcılar güvenilir mi? Yada hangi satıcılar güvenilir? Bilgisi, tecrübesi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

Trendyol,hepsi burada çok iyi kotonun parfümleri de çok güzel

Alsancak’ta tester ya da kutu defolu parfümleri satan bir mağaza var. Ben oradan alıyorum.

Kıbrıs şehitlerinden çıkınca soldan devam ediyorsun(sevinç pastanesi yönü çıkışı). 4 veya 5. dükkan olması lazım. Numarasını özelden gönderiyorum. İstediğin parfüm var mı yok mu gelecek mi gitmeden öğrenebilirsin.

Kıbrıs şehitlerinden çıkınca soldan devam ediyorsun(sevinç pastanesi yönü çıkışı). 4 veya 5. dükkan olması lazım. Numarasını özelden gönderiyorum. İstediğin parfüm var mı yok mu gelecek mi gitmeden öğrenebilirsin.
teşekkür ederim mesajından sonra gördüm bunu. gidince bakıcam sağol :)

Bir çok kere aldım şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
Senden bu yorumu almak sevindirdi beni. Peki sen hangi satıcılardan aldın canım, hatırlıyor musun? Ya da neye dikkat ettin. Bütün satıcılar güvenilir midir acaba? Eger öyleyse ben de deneyebilirim. Bu arada 11 Kasımda N11 de indirim olacakmış, haberiniz olsun.

Senden bu yorumu almak sevindirdi beni. Peki sen hangi satıcılardan aldın canım, hatırlıyor musun? Ya da neye dikkat ettin. Bütün satıcılar güvenilir midir acaba? Eger öyleyse ben de deneyebilirim. Bu arada 11 Kasımda N11 de indirim olacakmış, haberiniz olsun.
Bayerkozmetikten cok almıştım, myparfumeri(tam hatırlamadım ismini), kokukrem ve daha ismi tam aklıma gelmeyen bir cogundan aldım sorun yasamadım hiç canım:)

Bayerkozmetikten cok almıştım, myparfumeri(tam hatırlamadım ismini), kokukrem ve daha ismi tam aklıma gelmeyen bir cogundan aldım sorun yasamadım hiç canım:)
Canım çok teşekkür ederim. Tereddüt ediyordum, senin yorumun cesaret verdi bana, deneyeceğim ben de. Birşey olursa yazarım buraya.

Back