• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümlerim

Yeni parfumlerim:
Foto yuklemeye calisiyorum bir saattir,yuklenmiyor.
💖Guerlain Shalimar Parfum Initial EDP
💖Guerlain Insolence EDT
💖Guerlain My Insolence EDT
💖Hermes Eau des Merveilles
💖Yves Saint Laurent Cinema
💖Juicy Couture Viva La Juicy

Iki foto halinde eklemeye calistim ama donuk ekranda bekletiyor,islem yapmiyor,merak edenler blog instagram sayfamdan gorebilirler.

Tatlim ysl cinema edp simi sendeki birde koku silaji nasil farkediliomu yoksa tensel hafif bir parfum mu

Tatlim ysl cinema edp simi sendeki birde koku silaji nasil farkediliomu yoksa tensel hafif bir parfum mu
YSL Cinema,kişa uygun,sıklamen cicekli vanilya bombasi,bende son notalari odunsu.Benim 90 ml EDP var.Silaji orta,skinscent.Benim beklentilerimi karsilamadi ama uretimden kalktigi ve bir daha bulamayabilirim endisem oldugu icin edindim.Sevgiler

pinktomato instagram sayfana da baktım. Çok hoşmuş sayfan. Viva La Juicy'i inanılmaz merak ediyorum.
Benzediği bir koku var mı? Mesela ben Britney Spears kokularından nefret ediyorum. Midemi bulandırıyorlar.
O şekilde yoğun şekerli, çok tatlı bir koku mu?
Armani Si de ilk etapta bana kötü gelir, sonra alttan alta yayılan vanilya kokusuna ölüyorum.
Ama buna rağmen geçişi çok keskin olduğu için almadım Si'yi. Ysl Manifesto da öyle oldu bende.
Önce ekşimsi, sonra vanilya oluyor çok da güzel oluyor ama keskin geçişini pek sevmiyorum.
Bir de blind buy alıyorum demişsin instagramda.
Çok zevkli ve heyecanlı bir durum. Ben de fragranticadan bakıp Lalique Le Parfum ve Viva La Juicy için öyle bir şey yapmayı düşündüm.

Son düzenleme:
Bu arada ben chopard casmir, wish, naomi campbell, bvlgari jasmin noir, jean paul gaultier classique, calvin klein beauty gibi kokulardan vazgeçemiyorum. Bunları göz önüne alarak tavsiye edebileceğin kokular var mı bana? Onlara da bakayım.

Elindeki parfümlerden merak ettiklerim; Katy Perry Purr, Queen Latifah Queen, Sarah Jessica Parker Lovely.

Bunlar hakkında da yorum yapar mısın?

Quuen Latifah da tatlı bir koku galiba.
Lovely için sabunsu , temiz falan diyorlardı doğru mu?
Temizlik kokusu istiyorum. Deterjan, sabun falan olabilir.
Lovely öyle mi?

İste bende yogun kokulari seviyorum hypnotic eski hali tercihimdi dior addict oda reformule oldu baharatini azalttilar ve vanilyali siradan bi koku haline geldi ama en cok yine addict kalio bende cinemanin bi turlu testerini bulamadim bakamadim ozaman hic yanasmiyim almaya tavsiye edebilcegin yogun silajli vanilyali ciceksi bir koku var mi peki

pinktomato instagram sayfana da baktım. Çok hoşmuş sayfan. Viva La Juicy'i inanılmaz merak ediyorum.
Benzediği bir koku var mı? Mesela ben Britney Spears kokularından nefret ediyorum. Midemi bulandırıyorlar.
Armani Si de ilk etapta bana kötü gelir, sonra alttan alta yayılan vanilya kokusuna ölüyorum.
Ama buna rağmen geçişi çok keskin olduğu için almadım Si'yi. Ysl Manifesto da öyle oldu bende.
Önce ekşimsi, sonra vanilya oluyor çok da güzel oluyor ama keskin geçişini pek sevmiyorum.
Çok zevkli ve heyecanlı bir durum. Ben de fragranticadan bakıp Lalique Le Parfum ve Viva La Juicy için öyle bir şey yapmayı düşündüm.

Tek tek alintilayarak yazayim.
Viva La Juicy (VLJ) bence gourmand sevenler icin basyapit.Karamel,pralin,vanilya notalari,gecisleri muhtesem.Ben 33 yasindayim ama asigim bu kokuya.Tek ve bence en muhim negatif ozelligi,kaliciligi.Birkac saate kalmiyor,cook derin bir odunsu vanilya kaliyor son nota olarak.Cok zarif ama cok da cekici bir koku.Cok insan bilmesin istiyor insan bu kokuyu ama birkac yila kadar herkes bu parfumu kullanacak,eminim ben.
Lalique Le Parfum'u ben de merak ediyorum,oryantal vanilya kokusu,bana da fragrantica'da lily tavsiye etti.
Lalique'ten Amethyst kullaniyorum ve tam bir fransiz parfumu,notalarin dansi.Bogurtlen ve kirmizi meyvelerle muhtesem aciliyor ama gittikce florallesiyor ve bende meyveli sabunlar vardir o sekilde sabunsu sonlaniyor,nota gecisleri cok ilginc oldugundan floral fruity seviyorsan sans vermelisin.
YSL'den Parisienne ve Cinema var,Parisienne'deki vinyl notasi (yapay,plastik,makyaj malzemesi cantasi kokusu) bende inanilmaz one cikip beni irrite etti,Cinema ise bekledigim kalicilikta degil.Manifesto pudrali ciceksidir ve guzeldir ama bence artik herkeste var.

Elindeki parfümlerden merak ettiklerim; Katy Perry Purr, Queen Latifah Queen, Sarah Jessica Parker Lovely.

Bunlar hakkında da yorum yapar mısın?

Quuen Latifah da tatlı bir koku galiba.
Lovely için sabunsu , temiz falan diyorlardı doğru mu?
Temizlik kokusu istiyorum. Deterjan, sabun falan olabilir.
Lovely öyle mi?
Kisaca yazayim.
Katy Perry Purr, yaz geceleri ve soguk icin ideal,rahatlatici,sekerli ve meyveli bir koku.
Queen Latifah Queen oryantal vanilyali baharatli agir ama cok karakterli sekerli bir koku,kişa uygun.Baskin olmasa da tekila ickisi kokusu beni biraz itti.Queen of hearts (sari) cok daha guzel geldi bana,sonbahar-kişa uygun,sekeri digerine gore daha az,tarcin ve baharati daha cok,bence daha basarili.
Sarah Jessica Parker Lovely , eger musk ile barisiksan mukemmel bir koku.Herkes musk'i sevmez,seven cok sever,sevmeyen nefret eder,bu da oyle,hit or miss..Narciso Rodriguez For Her'e cok benzeyen cok karakterli ama kaliciligi orta olan nefis bir parfum.Bende 2 tane var bayildigim icin.Eger bu parfumu deneyip begenirsen sana bir sır parfum daha soyleyecegim: Jovan White Musk.Ben ozellikle layering (ust uste farkli parfum bileskesi) yaparken kullaniyorum,inanilmaz!

İste bende yogun kokulari seviyorum hypnotic eski hali tercihimdi dior addict oda reformule oldu baharatini azalttilar ve vanilyali siradan bi koku haline geldi ama en cok yine addict kalio bende cinemanin bi turlu testerini bulamadim bakamadim ozaman hic yanasmiyim almaya tavsiye edebilcegin yogun silajli vanilyali ciceksi bir koku var mi peki

Guerlain tavsiye etsem?
Guerlain Insolence EDP
Guerlain My Insolence EDT
Guerlain L'Instant Magic
Guerlain L'Instant
Guerlain Shalimar Initial EDP
Tom Ford Velvet Orchid
Farkli: Nostaljik vanilya : Hanae Mori Hanae Mori EDP (Blue Butterfly)
Ucuzlardan : Queen Latifah Queen sana uygun,mutlaka dene.

Vanilya demeseydin silaji cok yuksek sunu tavsiye ederdim:
Hermes Eau des Merveilles.Ben bayiliyorum.
Bu serinin flanker'lari da cok basarili.

Ozellikle "Elixir des Merveilles",aradigin parfum olabilir.

Jour d'Hermes,Jour d'Hermes Absolu,Un Jardin Sur Le Toit bu yazdiklarimi da incele,bayilacaksin,tesekkur edeceksin.

Herkese not:Lutfen kutusuz,tester,teshirzdefolu yazan merdivenalti saticilarindan almayin,%99 sahte,hepsi de orjinal sattigini iddia eder,arabistandan 2.kalite derler,elimde fazla var derler,bunlar magaza tester'lari daha da kalici derler,cok ucuza satarlar,inanmayin,fazla verin gercegi olsun.
Kutunun uzerinde ithalatci bandrolunu arayin,parfumun altindaki batch kodunu checkcosmetics net gibi sitelerden kontrol edin,guvenilir yerlerden alin.

Sevgiler

@vivalajuicy
Yazmayi unuttum,VLJ'nin benzerini sormussun,Paris Hilton Siren.Viva La Juicy'nin orta notalari,Paris Hilton Siren'in acilisiyla birebir.Ancak VLJ cok daha gourmand-gurme-istah acici bir kokuyken Siren daha beyaz cicek agirlikli hafif tatli ciceksi bir koku,silaji VLJ'den daha dusuk.Ama yine de Siren'i seviyorum,Paris Hilton'dan beklenmeyecek guzellikte bir koku.

Tek tek alintilayarak yazayim.
Viva La Juicy (VLJ) bence gourmand sevenler icin basyapit.Karamel,pralin,vanilya notalari,gecisleri muhtesem.Ben 33 yasindayim ama asigim bu kokuya.Tek ve bence en muhim negatif ozelligi,kaliciligi.Birkac saate kalmiyor,cook derin bir odunsu vanilya kaliyor son nota olarak.Cok zarif ama cok da cekici bir koku.Cok insan bilmesin istiyor insan bu kokuyu ama birkac yila kadar herkes bu parfumu kullanacak,eminim ben.
Lalique Le Parfum'u ben de merak ediyorum,oryantal vanilya kokusu,bana da fragrantica'da lily tavsiye etti.
Lalique'ten Amethyst kullaniyorum ve tam bir fransiz parfumu,notalarin dansi.Bogurtlen ve kirmizi meyvelerle muhtesem aciliyor ama gittikce florallesiyor ve bende meyveli sabunlar vardir o sekilde sabunsu sonlaniyor,nota gecisleri cok ilginc oldugundan floral fruity seviyorsan sans vermelisin.
YSL'den Parisienne ve Cinema var,Parisienne'deki vinyl notasi (yapay,plastik,makyaj malzemesi cantasi kokusu) bende inanilmaz one cikip beni irrite etti,Cinema ise bekledigim kalicilikta degil.Manifesto pudrali ciceksidir ve guzeldir ama bence artik herkeste var.

Lalique'in iki parfümüne de bakayım. Viva La Juicy'i de istiyorum. Kesinlikle alırım o zaman bunları. Floral fruity sevip sevmediğimi bilmiyorum aslında. Parisienne'i ise deneyip beğenmemiştim diye hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim. Cinema'ya da bakarım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Guerlain tavsiye etsem?
Guerlain Insolence EDP
Guerlain My Insolence EDT
Guerlain L'Instant Magic
Guerlain L'Instant
Guerlain Shalimar Initial EDP
Tom Ford Velvet Orchid
Farkli: Nostaljik vanilya : Hanae Mori Hanae Mori EDP (Blue Butterfly)
Ucuzlardan : Queen Latifah Queen sana uygun,mutlaka dene.

Vanilya demeseydin silaji cok yuksek sunu tavsiye ederdim:
Hermes Eau des Merveilles.Ben bayiliyorum.
Bu serinin flanker'lari da cok basarili.

Ozellikle "Elixir des Merveilles",aradigin parfum olabilir.

Jour d'Hermes,Jour d'Hermes Absolu,Un Jardin Sur Le Toit bu yazdiklarimi da incele,bayilacaksin,tesekkur edeceksin.

Herkese not:Lutfen kutusuz,tester,teshirzdefolu yazan merdivenalti saticilarindan almayin,%99 sahte,hepsi de orjinal sattigini iddia eder,arabistandan 2.kalite derler,elimde fazla var derler,bunlar magaza tester'lari daha da kalici derler,cok ucuza satarlar,inanmayin,fazla verin gercegi olsun.
Kutunun uzerinde ithalatci bandrolunu arayin,parfumun altindaki batch kodunu checkcosmetics net gibi sitelerden kontrol edin,guvenilir yerlerden alin.

Sevgiler

Bunlarin hepsini denedim zaten favorim insolence edp iki sisem var evde samsara edp var idylle lisntant de guerlain silaji dusik die boca ediorum bisi sorcam insolence cok iltifat alan bi koku bayanlardan ama sence bu parfum disi bir parfummu yoksa erkeksi bibyonude var mi erkeklerinde kullandigini okudm cunku birde erkeklerden tepki aliomusun bununla:)

Bunlarin hepsini denedim zaten favorim insolence edp iki sisem var evde samsara edp var idylle lisntant de guerlain silaji dusik die boca ediorum bisi sorcam insolence cok iltifat alan bi koku bayanlardan ama sence bu parfum disi bir parfummu yoksa erkeksi bibyonude var mi erkeklerinde kullandigini okudm cunku birde erkeklerden tepki aliomusun bununla:)
Hayir,son derece kadinsi.
Erkeklerle birlikte kullanilan kokular (unisex) iceriginde vetiver,deri,musk,amber,baharat,cam agaci,citrus ve odunsu notalar olan kokulardir ki bunlari da Hermes,Tom Ford gibi markalar uretir.L'instant unisex olabilir Dior Homme Intense'e benzediginden.Dior Homme Intense'i kullanan bayanlar da var.Ben nadiren de olsa unisex kokulari da severim, Calvin Klein Crave ve birkac parfum daha kullanmisligim var.

Dunyanin en ilgi uyandiran ve devamli sorulan kokulari gourmand,sekerli,vanilyali,karamelli kokulardir.Viva La Juicy gibi.
Ya da uygun fiyatli ve cok sekerli celebrity parfumleri (Britney Spears Fantasy vs.) gibi..

$IMG_20140613_192930.jpg
$IMG_20140704_184517.jpg
$IMG_20140704_184504.jpg
Bunlar bir turlu siteye yukleyemedigim son parfumlerimdi,yukleyebildim sonunda..

Haftaya da Dior Dior Addict,SJP Lovely 3.yedek sisem ve yine Lancome Tresor Midnight Rose 3. yedek sisem gelecek.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1156168
Parfumlerim :
��Versace Bright Crystal
��Tresor Midnight Rose (x2)
��Tresor In Love
��Yves Saint Laurent Parisienne
��Sarah Jessica Parker Lovely (x2)
��Lalique Amethyst
��Hanae Mori Hanae Mori (Blue Butterfly)
��Elizabeth Arden 5th Avenue
��Rihanna Reb'l Fleur
��Katy Perry Purr
��Britney Spears Fantasy
��Britney Spears Midnight Fantasy
��Jessica Simpson Fancy
��Beyonce Heat Rush
��Yves Rocher Vanille
��Mel Merio Attractive Girl
��Mel Merio Famous Girl
��Adidas Pure Lightness
��Adidas Happy Game
��Avon Perceive
��Madame Coco Vanille de Madagascar Mist
��Yves Rocher So Elixir
��Bvlgari Rose Essentielle EDP
��Paris Hilton Siren EDP
��Jessica Simpson Fancy Love EDP
��Halle Berry Pure Orchid EDP
��Jovan White Musk Cologne
��Queen Latifah Queen EDP
��Queen Latifah Queen of Hearts EDP
��Jennifer Lopez Deseo EDP
EDIT : YENILER:
��Guerlain Shalimar Parfum Initial EDP
��Guerlain Insolence EDT
��Guerlain My Insolence EDT
��Hermes Eau des Merveilles
��Yves Saint Laurent Cinema
��Juicy Couture Viva La Juicy

Parfumleri cok seviyorum,gunde birkac kez kullandigimdan cabuk bitirebiliyorum.Bendeki parfumlerle ilgili sorulariniz olursa cevaplamaktan mutluluk duyarim.Sevgiler
mrb parfümleriniz harikaaa sanırım koku tarzı olarakk coook benziyorzz :))) zevklerimz aynı gbi geldi ... bu kadar parfüm için de kullandıgınızda en cok ismi sorulan parfümünz hangisi acaba ?? yada erkeklerin en begendigi parfüm hangisi desemm =?

lalique le parfüm cooook merak ediyormm denednz mi nasıl ?? sizce viva la juicy mi lalique mı güzel ??

Hayir,son derece kadinsi.
Erkeklerle birlikte kullanilan kokular (unisex) iceriginde vetiver,deri,musk,amber,baharat,cam agaci,citrus ve odunsu notalar olan kokulardir ki bunlari da Hermes,Tom Ford gibi markalar uretir.L'instant unisex olabilir Dior Homme Intense'e benzediginden.Dior Homme Intense'i kullanan bayanlar da var.Ben nadiren de olsa unisex kokulari da severim, Calvin Klein Crave ve birkac parfum daha kullanmisligim var.

Dunyanin en ilgi uyandiran ve devamli sorulan kokulari gourmand,sekerli,vanilyali,karamelli kokulardir.Viva La Juicy gibi.
Ya da uygun fiyatli ve cok sekerli celebrity parfumleri (Britney Spears Fantasy vs.) gibi..
vanilyamsı ve içinde aynı zman da misk bulunan bir parfüm olarakk ne öneririsnz ??

Back
X