• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kış kullanacağınız parfümler

Orijinal olarak kullanacaklarım :
Jean Paul Gaultier Classique Edt
C. Dior Hypnotic Poison Edt
Bvlgari Jasmin Noir Edp
212 Sexy Edp
Bvlgari Omnia Crystalline Edt

D&p'den kullanacaklarım :
Armani Night
Naomi Campbell
Lacoste Pour Femme
Shiseido Zen

Tatlı kokuların yanında fresh bulduklarım da olmalı mutlaka. O yüzden armani night ve omnia crystalline olmaz olmazım.

Jannacım hypnotic poison edt'yi blind buy olarak almaya karar verdim. :KK51:
Lisede kullanan arkadaşımdan aldığım kokusu hayatımda kokladığım en iyi kokulardandı aslında. Orijinaldi.
Vanilya kokularının şahıydı. Geçen far away için öyle dedim ama bu akşam hypnotic'i tekrar hatırladım.
Kıza kokuyu sormuştum hemen.

Ben sanırım bu parfümü açıklarını kullanıp iğrenç rakı gibi kokan kişiler yüzünden nefretle anmaya başladım.
Ama artık bunu düşünmemeliyim galiba. Lisede hissettiğim vanilya kokusunun hayaliyle alıcam artık.
Sen de güzel bir vanilya kokusu demiştin sanırım. Eşsiz ve taklit edilemeyen kokulardan biri galiba.

Ayy kışı hiç düşünmedim :) Antalya da yaşıyorum bize kış geç geliyor malum :) Çok ağır parfümleri sevemiyorum, Antalya nın iklimine ve ruhuna da uymuyor :) Her koşulun ve her mevsimin parfümü olduğuna inandığım ve eksik etmediğim dkny golden delicious a devam edeceğim, almak istediğim de roberto cavalli paradiso var sırada.

Beni en mutlu olduğum kışa götürmesi için Burberry London alacağım. Böyle bi fikrim yoktu şimdi oluştu, teşekkürler konu sahibi :)

Bvlgari Jasmin Noir Edp
212 Sexy Edp

Armani Night
Naomi Campbell
Lacoste Pour Femme
Shiseido Zen

Tatlı kokuların yanında fresh bulduklarım da olmalı mutlaka. O yüzden armani night ve omnia crystalline olmaz olmazım.
Omnia crystalline :KK200::KK200::KK200:
Bir parfüm bu kadar sevilir herhalde :KK200:

Bvlgari Jasmin Noir Edp
212 Sexy Edp

Armani Night
Naomi Campbell
Lacoste Pour Femme
Shiseido Zen

canim Merhaba dpden alacagin parfumler arasinda en kalici olan ve en mis gibi kokn hangisi sence? kodlarini da yazarsan cok sevinirim

Jannacım hypnotic poison edt'yi blind buy olarak almaya karar verdim. :KK51:
Lisede kullanan arkadaşımdan aldığım kokusu hayatımda kokladığım en iyi kokulardandı aslında. Orijinaldi.
Vanilya kokularının şahıydı. Geçen far away için öyle dedim ama bu akşam hypnotic'i tekrar hatırladım.
Kıza kokuyu sormuştum hemen.

Ben sanırım bu parfümü açıklarını kullanıp iğrenç rakı gibi kokan kişiler yüzünden nefretle anmaya başladım.
Ama artık bunu düşünmemeliyim galiba. Lisede hissettiğim vanilya kokusunun hayaliyle alıcam artık.
Sen de güzel bir vanilya kokusu demiştin sanırım. Eşsiz ve taklit edilemeyen kokulardan biri galiba.
Hiç pişman olmayacaksın. Çünkü sen vanilya kokusunu seviyorsun. Ben Hypnotic Poison kadar kalıcı ve etrafa yayılan güzel bir vanilya kokusu bilmiyorum daha :) edp olanı evet cok yogun oluyor ama bende annemde yıllardır edt olanını alırız kalıcılığından da kokusundan da aşırı memnunuz. Beğeneceğinden eminim canım. Ve evet bencede takliti yapılamayan nadir kokulardan biri, cünkü dolumuyla alakası yok. Bende bu kış kullanacağım sakladım hypnotic'imi..:KK68:

canim Merhaba dpden alacagin parfumler arasinda en kalici olan ve en mis gibi kokn hangisi sence? kodlarini da yazarsan cok sevinirim
Kodlarını bilmiyorum çünkü uzuun zamandır almıyordum bunları.

Hepsi benim için mis gibi. Birbirinden güzeller. Kendime göre tanımını yapayım, ona göre denersin.
Naomi tatlı; kaldıkça sıcacıklaşan çok güzel bir koku. Ağır biraz. Ve sıradan değil. En iyi özelliği de farklı olması. Sıcak ve tatlı diyorum buna. Soğuklar için bire bir.
Zen, coco mademoiselle'e benziyor biraz ama daha hafif benim için. Bu koku sana illa ki bir şeyleri çağrıştırır. Daha önce benzerini koklamışsındır büyük ihtimalle. Bana ankaradayken satıcı kız önermişti. Kendisi hep bunu kullanıyormuş. Ben de ilk koklamamda aşık olmuştum.
Armani night'ı tarif etmek zor. Çok fresh ve çok şık, zengin ve başarılı kadın kokusu. Fresh, taze, iç açıcı bir şey. Yaz kış kullanılır. Mevsimsiz.
Lacoste pudramsı, kremsi, şık, temiz, romantik bir koku. Çoookkk güzel. Daha hafif diğerlerinin yanında.
Kalıcılık konusuna gelince,
Zen ve lacoste'un orijinalleri çok kalıcı olmamıştı bende.
Dpde bir tık daha iyiydi diye hatırlıyorum.Sık sık tazelemekte fayda var yine de.
Armani night ve naomi kalıcıydı oldukça. Kıyafetime sıkıyorum ben ve hep tazeliyorum.

Evet kızlar parfüm konusunda biraz hareketlilik getirme bahanesiyle, herkes bu başlığa bu kış mevsimi için ayırdığı parfümleri yazabilir... İlk ben yazayım;

1. Jean Paul Gaultier Classique Edp
2. Christian Dior Hypnotic Poison Edt
3. Lolita Lempicka edp( hedefim bu kış bitirmek )
4. Dp lolita lift
5. Britney Spears Midnight Fantasy
6. Dolce Gabbana The One veya The one desire henüz ikisi arasında secim yapamadım.
7. Christian Dior Pure Poison Edp

Ben parfüm degisikligine gidicegim icin hic bir fikrim yok cnm suan ztn ellimdeki hemen hemen tüm parfümleri cikardim.
Bir kactane kaldi onlari da suan kullanmyiorum.
lotlita lempicka - cok uzun seneler oldu kokusunu duymayali. Chopard wish de unutum.
Lolita'nin parfümlerinede bir göz atabilirim aslinda. Siselerine bayiliyorum. Birde Lancome la vie este belle begenirsem kislik kokum yada kokularimdan biri olabilir. Ayni sekilde Alien. Diorlar dan da Hypnotic poisen yada addict olabilir eger farkli birseyler bulamasam. Ama daha zamanim var acele etmeden kirterlerime uygun farkli birseyler bulurum belki.

Ben parfüm degisikligine gidicegim icin hic bir fikrim yok cnm suan ztn ellimdeki hemen hemen tüm parfümleri cikardim.
Bir kactane kaldi onlari da suan kullanmyiorum.
lotlita lempicka - cok uzun seneler oldu kokusunu duymayali. Chopard wish de unutum.
Lolita'nin parfümlerinede bir göz atabilirim aslinda. Siselerine bayiliyorum. Birde Lancome la vie este belle begenirsem kislik kokum yada kokularimdan biri olabilir. Ayni sekilde Alien. Diorlar dan da Hypnotic poisen yada addict olabilir eger farkli birseyler bulamasam. Ama daha zamanim var acele etmeden kirterlerime uygun farkli birseyler bulurum belki.
Dün Jil Sander Sun denedim ilk sıktıgımda bu ne cok kötü dedim ama eve gelince bir şey buram buram burnuma geliyordu. Meğersem sun'ın kokusuymuş. Durunca cok güzel oluyor. Ama baya bilindik bir koku yanı kokusu tanıdık geldi bana cogu kişi kullanıyor sanırım sokakta falan.

Kodlarını bilmiyorum çünkü uzuun zamandır almıyordum bunları.

Hepsi benim için mis gibi. Birbirinden güzeller. Kendime göre tanımını yapayım, ona göre denersin.
Naomi tatlı; kaldıkça sıcacıklaşan çok güzel bir koku. Ağır biraz. Ve sıradan değil. En iyi özelliği de farklı olması. Sıcak ve tatlı diyorum buna. Soğuklar için bire bir.
Zen, coco mademoiselle'e benziyor biraz ama daha hafif benim için. Bu koku sana illa ki bir şeyleri çağrıştırır. Daha önce benzerini koklamışsındır büyük ihtimalle. Bana ankaradayken satıcı kız önermişti. Kendisi hep bunu kullanıyormuş. Ben de ilk koklamamda aşık olmuştum.
Armani night'ı tarif etmek zor. Çok fresh ve çok şık, zengin ve başarılı kadın kokusu. Fresh, taze, iç açıcı bir şey. Yaz kış kullanılır. Mevsimsiz.
Lacoste pudramsı, kremsi, şık, temiz, romantik bir koku. Çoookkk güzel. Daha hafif diğerlerinin yanında.
Kalıcılık konusuna gelince,
Zen ve lacoste'un orijinalleri çok kalıcı olmamıştı bende.
Dpde bir tık daha iyiydi diye hatırlıyorum.Sık sık tazelemekte fayda var yine de.
Armani night ve naomi kalıcıydı oldukça. Kıyafetime sıkıyorum ben ve hep tazeliyorum.
Armani night cidden çok güzelmiş.. Ben de aşmayı düşünüyorum. İlk denediğimde çok hoş geldi kokusu.. Night deyince ağır koku geliyordu. Ama dediğin gibi canım bu freş bir koku.
Lacoste classici ben dpden alıyorum. Gayet başarılı yapıyorlar..

Zeni merak ediyorum :)

Armani night cidden çok güzelmiş.. Ben de aşmayı düşünüyorum. İlk denediğimde çok hoş geldi kokusu.. Night deyince ağır koku geliyordu. Ama dediğin gibi canım bu freş bir koku.

Zen'i sıradan bulabilirsin canım ama beğeneceğini düşünüyorum =) rahatsız edici bir yanı yok çünkü.^.^

Zen'i ben chanel chance'a benzetiyorum hafiften. Bence beğenirsin sen Zen'i.

Dün Jil Sander Sun denedim ilk sıktıgımda bu ne cok kötü dedim ama eve gelince bir şey buram buram burnuma geliyordu. Meğersem sun'ın kokusuymuş. Durunca cok güzel oluyor. Ama baya bilindik bir koku yanı kokusu tanıdık geldi bana cogu kişi kullanıyor sanırım sokakta falan.

Evet cnm jil sunder sun da cok kullanilan bir Parfüm diye biliyorum özelikle yaz aylarinda ondan tanidik gelmistir kokusu.
Bunuda listeye eklemeyi unutmustum :)
Jil sunder sin tam yazlik bir koku. Hata kimi günes yagi/kremi kokusuna benzetir kokusunu.
Begendiysen birde Jil sunder Eve ve Jil sunder Jil'e bak. Eve'in kokusu Chanel Coco Mademoisele Jil'in kokusuda Armani She'e benzetiliyor. Ayrica fiyat olarakda bazi parfümlere oranla cok daha uygun oluyorlar.

Back
X