• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kış kullanacağınız parfümler

Alien Alien Alien o kadar parfüm var evde ama yinede elim Alien a gidiyor

Evet cnm jil sunder sun da cok kullanilan bir Parfüm diye biliyorum özelikle yaz aylarinda ondan tanidik gelmistir kokusu.
Bunuda listeye eklemeyi unutmustum :)
Jil sunder sin tam yazlik bir koku. Hata kimi günes yagi/kremi kokusuna benzetir kokusunu.
Begendiysen birde Jil sunder Eve ve Jil sunder Jil'e bak. Eve'in kokusu Chanel Coco Mademoisele Jil'in kokusuda Armani She'e benzetiliyor. Ayrica fiyat olarakda bazi parfümlere oranla cok daha uygun oluyorlar.
Canım bana Sun her mevsim kullanılır gibi geldi aslında. Jil Sander'in bütün kokuları burda yok malesef ben mağazada bir tek Sun gördüm. Annem chopard casmir almış eskiden sevmezdim ama suan hosuma gitti. Hem suan fazla kişide kullanmıyor onuda düşünebilirsin

Hiç pişman olmayacaksın. Çünkü sen vanilya kokusunu seviyorsun. Ben Hypnotic Poison kadar kalıcı ve etrafa yayılan güzel bir vanilya kokusu bilmiyorum daha :) edp olanı evet cok yogun oluyor ama bende annemde yıllardır edt olanını alırız kalıcılığından da kokusundan da aşırı memnunuz. Beğeneceğinden eminim canım. Ve evet bencede takliti yapılamayan nadir kokulardan biri, cünkü dolumuyla alakası yok. Bende bu kış kullanacağım sakladım hypnotic'imi..:KK68:
Canım bu hipnotiğin EDT si ile EDPsi arasında çok fark var mı?
Çünkü Hypnotic poison EDP olanından resmen midem bulanıyor.. Ya bildiğin rakı kokuyor.. Sırf anason kokusu alıyorum.. Bu parfüm niye bu tutuluyor hiç anlamıyorum gerçekten.. Erkekler neresini beğeniyor..:)
Çok kötüledim biliyorum ama ya nefret ediyorum adeta bu parfümden :)

Canım bu hipnotiğin EDT si ile EDPsi arasında çok fark var mı?
Çünkü Hypnotic poison EDP olanından resmen midem bulanıyor.. Ya bildiğin rakı kokuyor.. Sırf anason kokusu alıyorum.. Bu parfüm niye bu tutuluyor hiç anlamıyorum gerçekten.. Erkekler neresini beğeniyor..:)
Çok kötüledim biliyorum ama ya nefret ediyorum adeta bu parfümden :)
Canım aşırı fark var. Ciddiyim bak git bi Edt olanını dene farkını anlayacaksın. Ben yıllardır edt olanını kullanırım ayrıca cidden erkekler bayılıyor bu kokuya. Ve edtsine bayılan ben , edpsini denediğimde "bu nee cook agır" demiştim. Vanilyanın cok güzel hissedildiği yumuşacık bir koku edt olanı. Dene vazgecemeyeceksin :)

Canım aşırı fark var. Ciddiyim bak git bi Edt olanını dene farkını anlayacaksın. Ben yıllardır edt olanını kullanırım ayrıca cidden erkekler bayılıyor bu kokuya. Ve edtsine bayılan ben , edpsini denediğimde "bu nee cook agır" demiştim. Vanilyanın cok güzel hissedildiği yumuşacık bir koku edt olanı. Dene vazgecemeyeceksin :)
edt si kırmızı şişede olanıydı dimi balım

Back
X