• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümevi.com nasıldır ?

bargello da çok kötü bana göre. david walker daha iyi.
biz de zaten ekşideki ve kendi sitesindeki yorumlardan etkilenerek aldık.
sonra şoka girdik. nasıl bu kadar övülebilir diye.
o yorumlar 2 yıl önce de vardı.
siz seviyorsanız ne güzel. hem çeşit çok hem çok ucuz.
Birkaç sene önce parfümevini beğendiğinize dair bir yorum görmüştüm o parfümlerle nasıl sorun yaşadınız. Ben de viva la juicy denemek istiyorum ama Türkiye'de deneyebileceğim hiçbir yer yok köralış da yapmak istemiyorum. Burada açığı varmış

Birkaç sene önce parfümevini beğendiğinize dair bir yorum görmüştüm o parfümlerle nasıl sorun yaşadınız. Ben de viva la juicy denemek istiyorum ama Türkiye'de deneyebileceğim hiçbir yer yok köralış da yapmak istemiyorum. Burada açığı varmış

senin için parfüm ansiklopedisinden baktım orta kalıcılıkta,düşük farkedililikte.pek sana gelmeyebilir :) ''kokmuyor'' diyeceğin bir kokuya benziyor

Bilirsin belki YouTube'da Jeremy diye biri var viva la juicy gold couture ü öyle anlatıyor ki dünyanın en seksi kokusu gibi tabi insan merak ediyor. Birçok erkek tarafından beğenilen bir koku. Bundaki sihri merak ediyorum ben de ama maalesef parfümevinde de viva la juicy var sadece gold couture yok ki sanırım Türkiye de vljgc bulunmuyor

bozuldu onlar kısa sürede.
o yüzden beğenmediğimi söylüyorum.
sonra yeniden aldım birkaç parfüm. onlar direkt çöpe gitti.
kullanılacak gibi değillerdi.

vivalajuicy seveni çok. ben de denemedim. ama çok şekerli diyorlar hep.

Ben sipariş vermiştim 2 parfüm 200tlye ücretsiz iade var demişlerdi. Gelen parfüm kapağı yok kokuların orijinalleriyle alakası yok numarasını aradım durumu izah ettim kapağa gerek var mı diye terslediler. Dolandırıcı bunlar ürünler sahte kokular gerçekle aynı değil siz kanmayın

Ben sipariş vermiştim 2 parfüm 200tlye ücretsiz iade var demişlerdi. Gelen parfüm kapağı yok kokuların orijinalleriyle alakası yok numarasını aradım durumu izah ettim kapağa gerek var mı diye terslediler. Dolandırıcı bunlar ürünler sahte kokular gerçekle aynı değil siz kanmayın
Sizin bahsettiğiniz başka site. Burda bahsedilen açık parfüm markası. Ayrıca artık inanmayın şu tester parfüm yalanına Allah aşkına 500 liralık parfümü kim 100 liraya satar size. Açık parfüm al sahte parfüm alacağına gerçekten daha iyidir hiçbiri gerçek değil onların. Kapaklarını çıkarıyorlar şişelerin üstüne tester damgası baaıp satıyorlar

Bu arada geçen gün bu siteden 4 parfüm sipariş ettim Laura (Loretta), La Nuit Tresor (Tressy Night) , Lady Million (Trillion Lady), Angel Muse (Angela Mousse). Lorettayı teyzeme almıştım seneler önce kullanıyormuş orjinalini. Eline geçtiğinde çok sevinmiş kokumu buldum işte bu benim kokum diye. Kendime söylediklerim de gerçekten Harika hepsine bayıldım kalıcık güzel benzerlik güzel. Bozulma kısmına da gelecek olursak 5 ay önce bir bayiiden almıştım jpg classique intense ve hiçbir değişiklik bozulma yok hala çok güzel kokuyor. Sanırım saklama koşuluyla alakalı ben hepsini bir kutuda saklıyorum

sizin bahsettiğiniz başka bir site herhalde.parfumevi.com'da 2 ürün 200 tl diye bir şey yok.

siz ''orijinal tester!!'' denilen sahte ürünlerle karıştırdınız galiba :)

sizin bahsettiğiniz başka bir site herhalde.parfumevi.com'da 2 ürün 200 tl diye bir şey yok.

siz ''orijinal tester!!'' denilen sahte ürünlerle karıştırdınız galiba :)

Karıştırmış olabilirim o vakit teşekkürler

Almayı düşünüyordum 3 sene önce de güzel şeyler yazmışsın parfümevi parfümleri hakkında. Şimdi bunu görünce vazgeçtim :KK70: önceden denediklerin güzeldi son aldıkların mı çirkin çıktı. Ben ben Juicy couture ün Viva La Juicy GC parfümünü denemek istiyordum ama sadece internette satılıyor baktım burası açığını yapmış ama Gold Couture değil normalini en azından fikir edinmek adına denemeye gidecektim ama bilemedim şimdi iyi mi kötü mü
güncel yorumlar da var aslında ben takip ediyorum. daha 1 ay önce falan alışveriş yaptım. ben gloria ve lou lou kokularını biliyordum dp den. ben benzettim.
naomi campbell cat deluxe at night orjinalini kullanmıştım lisede çok seviyordum. burdan aldım ama iğrenç bir şekilde plastik kokuyordu. tanıdığım kokuyu arkadan alıyordum ama kesinlikle kullanılcak gibi değildi çok üzüldüm. :( ama satın almaktan vazgeçmem sanırım özellikle açığı bulunamayan parfümleri almaya çalışıyorum. mesela lou lou, poudree, gloria ve naomi cat deluxe gibi. naomi baya üzdü. yıllar önce viva la juicy de almıştım otobüs gibi kokuyorduu midem bulandı. acaba vanilya ve karamel kokusundan ötürü mü yoksa koku gerçekten mi kötüydü bilemem tabi ki. orjinalini koklamadım.

ben bu markanın ürünlerini yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.gayet memnunum.

bir kere esansları ithal.zaten firma esans distirbütörü.diğer açık parfümler gibi bursa esansı kullanmıyorlar.bu nedenle kıyafette asla leke yapmıyor,alkol kokusu ihtiva etmiyor.

çeşit olarak şuan 2100 parfümün muadiline sahipler.2016-2017 kokularının hepsi bu markada mevcut.türkiye'de orjinali bulunmayan ürünler var.

aldığım ürünler %80-%90 aralığında benziyor.hiçbirşey orjinalinin yerini tutmaz ama fiyat performans olarak gayet memnunum.

kendi sitelerinde kötü yorum yazsanız bile yayınlıyorlar.ürün değişimi konusunda da bir sıkıntı yaşamıyorsunuz.müşteri memnuniyeti de iyi seviyede.sadece bayilerinin sayısı az.

rochas-byzance
lancome-la vie est belle
versace-crystal noir
carolina herrera-good girl
paco rabanne-olympea intense
jean paul-classique intense
c.dior-pure poison

bu ürünlerini aldım ve gayet memnun kaldım.eşime de armani-code profumo almıştık.orjinaliyle birebir aynıydı.sadece dolce-by man kokusunda sıkıntı yaşamıştık.

Evet taze taze bugün 3 tane tam boy ürün 2 de sample ürün geldi bana hemen aktarayim bilgileri. Elime geldi dediysem satın aldım:) minik parfümler hediye geldi. Bu aralar eski günleri yad etmek adına ve günlük kullanmak için burberry alsam mi diye düşünüyodum. Baktım esiminde parfümleri bitmiş 2 erkek parfümü ( lacoste play in style ve ysl l'nuit homme) 1 de burberry classic woman aldım. Öncelikle kesinlikle alkol kokusu yok parfümlerde.

Burberry Classic Woman; etrafa yayılımı çok uzun değil ama tende duruşu bayağı bi gidiyor arada burnuma hafif hafif geliyor. Buda isime geliyo sık sık tazeleyip çabuk bitiririm parfümü :) orjinal yorumlarını okuduğumda da zaten reformule edilmiş ilk zamanlardaki gibi buram buram yayılmıyormuş 4-5 saat kalıcılığı varmış.

Lacoste Play in Style; Erkek parfümlerinde ferah koku olarak beni çok cezbediyo. Tras kolonyasi gibi katiyen kokmuyo. Ki bu kolonyalari zaten hic sevmem. Bittikçe eşime ben alırım ara ara kokuyu sevdiğim için :) Içinde yeşil elma yasemin çam ağacı ve misk var. Benjm hissettiklerim en azından bunlar.

Ysl l'nuit homme: Orjinalini bilmiyorum. Avon Black Suede yada Avon Classic erkek parfümü tarzında kokuyo. Koku oturduktan sonra kakule lavanta bergamot karisiminda düm düz baharatli bir sekilde ilerliyor. Abartildigi kadar cok özellikli bulmadım. Ucuz ve kalitesiz kokmuyor ama dediğim gibi en az on tane Avonda vardır bu tarz koku. Eşime tekrar almayı dusunmuyorum farklı kokular denicem.

Daha öncede yine merak ederek Armani Mania Woman aldım. Orjinalini bilmiyorum ama unisex geldi bana kokusu. Hatta erkek yönü daha baskın. Onuda erkek kardeşime verdim. Sonra unutmusum verdiğimi bigün çocuk yanımda geçtikçe çok güzel bi koku geliyor " dedim gusel birsey kokuyosun sen" Kardeşim demesin mi " abla senin verdiğin parfüm diye hadi ya dedim. Ama bende böyle güzel kokmamıştı :)

Özetle ben memnunum fiyat/performans bakımından beni tatmin ediyor açıkçası ürünleri :)

Son düzenleme:
Evet taze taze bugün 3 tane tam boy ürün 2 de sample ürün geldi bana hemen aktarayim bilgileri. Elime geldi dediysem satın aldım:) minik parfümler hediye geldi. Bu aralar eski günleri yad etmek adına ve günlük kullanmak için burberry alsam mi diye düşünüyodum. Baktım esiminde parfümleri bitmiş 2 erkek parfümü ( lacoste play in style ve ysl l'nuit homme) 1 de burberry classic woman aldım. Öncelikle kesinlikle alkol kokusu yok parfümlerde.

Burberry Classic Woman; etrafa yayılımı çok uzun değil ama tende duruşu bayağı bi gidiyor arada burnuma hafif hafif geliyor. Buda isime geliyo sık sık tazeleyip çabuk bitiririm parfümü :) orjinal yorumlarını okuduğumda da zaten reformule edilmiş ilk zamanlardaki gibi buram buram yayılmıyormuş 4-5 saat kalıcılığı varmış.

Lacoste Play in Style; Erkek parfümlerinde ferah koku olarak beni çok cezbediyo. Tras kolonyasi gibi katiyen kokmuyo. Ki bu kolonyalari zaten hic sevmem. Bittikçe eşime ben alırım ara ara kokuyu sevdiğim için :) Içinde yeşil elma yasemin çam ağacı ve misk var. Benjm hissettiklerim en azından bunlar.

Ysl l'nuit homme: Orjinalini bilmiyorum. Avon Black Suede yada Avon Classic erkek parfümü tarzında kokuyo. Koku oturduktan sonra kakule lavanta bergamot karisiminda düm düz baharatli bir sekilde ilerliyor. Abartildigi kadar cok özellikli bulmadım. Ucuz ve kalitesiz kokmuyor ama dediğim gibi en az on tane Avonda vardır bu tarz koku. Eşime tekrar almayı dusunmuyorum farklı kokular denicem.

Daha öncede yine merak ederek Armani Mania Woman aldım. Orjinalini bilmiyorum ama unisex geldi bana kokusu. Hatta erkek yönü daha baskın. Onuda erkek kardeşime verdim. Sonra unutmusum verdiğimi bigün çocuk yanımda geçtikçe çok güzel bi koku geliyor " dedim gusel birsey kokuyosun sen" Kardeşim demesin mi " abla senin verdiğin parfüm diye hadi ya dedim. Ama bende böyle güzel kokmamıştı :)

Özetle ben memnunum fiyat/performans bakımından beni tatmin ediyor açıkçası ürünleri :)

beğenmene sevindim canım samplelar neler ve nasıl kokuyor? benim aldığım 4 kokudan biri plastik kokuyordu maalesef :KK43: eşine aldıklarını ilk defa mı kokluyorsun yoksa bildiğin kokular mı? eşinin sevdiği bir koku var mı yoksa sen mi seçiorsun :) soruyorum çünkü ben de almak istiyorum sözlüme. kendisi pek anlamaz ve sadece deo kullanıyor parfüme alışkın değil sevdiği bir koku da yok ben de açıkçası erkek parfümlerini bilmiyorum. kendisi bugday tenli ve 23 yaşında. peki sizin eşiniz? dediğiniz parfümler güzelse veya önerebileceğiniz varsa memnun olurum :)

armani mania yı da merak ettim :) burberry nasıldı benzetmişler mi?

beğenmene sevindim canım samplelar neler ve nasıl kokuyor? benim aldığım 4 kokudan biri plastik kokuyordu maalesef :KK43: eşine aldıklarını ilk defa mı kokluyorsun yoksa bildiğin kokular mı? eşinin sevdiği bir koku var mı yoksa sen mi seçiorsun :) soruyorum çünkü ben de almak istiyorum sözlüme. kendisi pek anlamaz ve sadece deo kullanıyor parfüme alışkın değil sevdiği bir koku da yok ben de açıkçası erkek parfümlerini bilmiyorum. kendisi bugday tenli ve 23 yaşında. peki sizin eşiniz? dediğiniz parfümler güzelse veya önerebileceğiniz varsa memnun olurum :)

armani mania yı da merak ettim :) burberry nasıldı benzetmişler mi?

Esimede parfüm olsun yeter :) ben seçiyorum kokuları. Eğer kalıcılık arıyorsan parfum evi çok başarılı değil bu konuda. Ama elimde çok parfüm olduğuu ve bir kokudan çabuk sklmam nedeniyle kalici olmamasi benim işime geliyor. Yanı tazeleyip tazeleyip çarçabuk tüketiyorum :)

1-2 parfümüm olsun o bana yeter dersen acik parfum olarak d&p öneririm. Eşime yakistirdigim ve benimde sevdiğim erkek kokulari;
( bu arada benim kocamda 25 yaşında buğday tenli )

Paco Rabbane One Milion
Givency Ultra Marine
Lacoste Play In Stell (Lacoste Red de diyolar)
Hugo Boss Bottled
Oriflame Flamboyant
Oriflame Eclat Homme
Avon Invudual Blue You
Avon Elite Centilmen
Avon Elite Centilmen Untaulored.

Çok keskin ve baharatlı kokuları fazla sevmiyorum ben erkekte. Mesela ysl nuit hommeyi çok övmüşler ama ben fazla beğenmedim. Yada avon fullspeed hiç sevmem.

Son soruna gelecek olursam da. Armani Mania Femmenin Orjinalini bilmiyorum ama parfumevinin kokusu Dolce Gabbane The One erkek parfümü gibi kokmuştu benim burnuma :) alınacak bir koku değil bence daha güzel alternatifler var.

Burberry Klasik womanida orjinalini hiç denemedim ama taklitlerinden kokuya aşinayım :) parfum evi gusel yapmış ama max. 2 saat anca dayanıyo . 2 saat sonra burnumu koluma dayamazsam koku almıyorum. Aynı günün akşamına kokudan eser kalmıyor öyle diyim :)

Esimede parfüm olsun yeter :) ben seçiyorum kokuları. Eğer kalıcılık arıyorsan parfum evi çok başarılı değil bu konuda. Ama elimde çok parfüm olduğuu ve bir kokudan çabuk sklmam nedeniyle kalici olmamasi benim işime geliyor. Yanı tazeleyip tazeleyip çarçabuk tüketiyorum :)

1-2 parfümüm olsun o bana yeter dersen acik parfum olarak d&p öneririm. Eşime yakistirdigim ve benimde sevdiğim erkek kokulari;
( bu arada benim kocamda 25 yaşında buğday tenli )

Paco Rabbane One Milion
Givency Ultra Marine
Lacoste Play In Stell (Lacoste Red de diyolar)
Hugo Boss Bottled
Oriflame Flamboyant
Oriflame Eclat Homme
Avon Invudual Blue You
Avon Elite Centilmen
Avon Elite Centilmen Untaulored.

Çok keskin ve baharatlı kokuları fazla sevmiyorum ben erkekte. Mesela ysl nuit hommeyi çok övmüşler ama ben fazla beğenmedim. Yada avon fullspeed hiç sevmem.

Son soruna gelecek olursam da. Armani Mania Femmenin Orjinalini bilmiyorum ama parfumevinin kokusu Dolce Gabbane The One erkek parfümü gibi kokmuştu benim burnuma :) alınacak bir koku değil bence daha güzel alternatifler var.

Burberry Klasik womanida orjinalini hiç denemedim ama taklitlerinden kokuya aşinayım :) parfum evi gusel yapmış ama max. 2 saat anca dayanıyo . 2 saat sonra burnumu koluma dayamazsam koku almıyorum. Aynı günün akşamına kokudan eser kalmıyor öyle diyim :)
çok sağol kaydettim bunları bakıcam kokularına. flamboyant seviyorum ben de ama oriflame e her zaman gelmiyor ve satıcı kimse de yok çevremde o yüzden oriflame ve avon zor açığı olmadığı sürece.
ben de hemen sıkılıyorum ya kalıcılık çok önemli değil zaten hafif istediğim pek kalıcı olmaz sanırım. ben de şikayetçiyim şişelerim yıllarca bitmiyor zaten :D parfumevinden genelde diğer açıkçılarda yoksa almayı düşünüyorum. aynen 1-2 tane olsun yeter. baharatlı olmasın vs. bu dediklerini denicemm bi sonraki parfüm alışverişimdee :)
burberry bende de davidden var ben de bilmiyorum orjinali :D

çok sağol kaydettim bunları bakıcam kokularına. flamboyant seviyorum ben de ama oriflame e her zaman gelmiyor ve satıcı kimse de yok çevremde o yüzden oriflame ve avon zor açığı olmadığı sürece.
ben de hemen sıkılıyorum ya kalıcılık çok önemli değil zaten hafif istediğim pek kalıcı olmaz sanırım. ben de şikayetçiyim şişelerim yıllarca bitmiyor zaten :KK70: parfumevinden genelde diğer açıkçılarda yoksa almayı düşünüyorum. aynen 1-2 tane olsun yeter. baharatlı olmasın vs. bu dediklerini denicemm bi sonraki parfüm alışverişimdee :)
burberry bende de davidden var ben de bilmiyorum orjinali :KK70:

Oriflame ve avon ürünlerini de satıyorlar alışveriş sitelerinde etrafında satış temsilcisinin olmasına gerek yok artık ;)

Back