Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi kokuyu almıştınız acaba yorumlarına bakayımsanırım iki sene önce orjinalini kullandığım parfümün aynısını almıştım buradan.. ne koku, ne kalıcılık orjinal ile aynı değil, bir daha da almadım..
Almayı düşünüyordum 3 sene önce de güzel şeyler yazmışsın parfümevi parfümleri hakkında. Şimdi bunu görünce vazgeçtim önceden denediklerin güzeldi son aldıkların mı çirkin çıktı. Ben ben Juicy couture ün Viva La Juicy GC parfümünü denemek istiyordum ama sadece internette satılıyor baktım burası açığını yapmış ama Gold Couture değil normalini en azından fikir edinmek adına denemeye gidecektim ama bilemedim şimdi iyi mi kötü müberbat buluyorum.
en son geçen kış 4 tane parfüm aldım. hepsi çöpe gitti.
Bende parfumevinden lacoste pour femme aldım . Lise yıllarımın parfümü oyle ozleyip almıştım kalıcı ve begendim her kokusu basarili mi bilemiyorum. Ama denemekten ne zarar cikar ki fiyatlari 12-20 tl arasi degisiyor zaten.
kayle1985 C. Dior Pure Poisen ne tarz bir koku tarif edebilir misin? Noa ya mi benziyor?
çiçeksi pudralı..yasemin sedir amber notalarını beğendim.noa kadar fazla nota barındırmıyor ama noa'dan daha agresif bir yapısı var.
poison tendre'yi komşumuz çok övüyordu.dükkanında yoksa netten sipariş vereceğiz.
fiyatlar kdv ve kargo eklenince dediğinizden fazla oluyor.yeni çıkan ürünleri bu ara hep kdv dahil 23 lira.şu sıralar niş parfüm replikalarına yönelmişler.serge lutens'leri denemek istiyorum
asla önermiyorum. en son aldığım tüm parfümleri çöpe atmıştım.
rezalet.
hangi ürünleri almıştınız? daha önce orjinalini veya başka açık parfümlerde kullandığınız ürünlerin aynılarını mı almıştınız?yoksa kör seçim hiç bilmediğiniz parfümleri mi merak edip almıştınız?
ben,eşim ve arkadaşlarımız 1 seneyi aşkındır bu markayı kullanıyoruz ve gayet memnunuz.sizin beğenmeme sebebinizi merak ettim...
2 sene önce satın aldım en son. kısa sürede bozulan ve doldurma olduğu çok belli olan kokulardı.
nota geçişleri çok kötüydü.
ilk aldığımda victoria's secret'tan bilmediğim bir şey almıştım. o güzel kokuyordu şampuan gibi.
daha sonra bildiklerimden alayım dedim ama almaz olaydım. çöpe gitti.
arkadaşım da aynı şekilde. aldı ve çöpe attı.
kokuları çok hatırlamıyorum şimdi. ama flowerbomb, modern muse, alien absolu falan vardı içlerinde. orijinallerini bildiğim kokular.
orijinal kullanınca doldurma parfümlerin kalitesizliğini çok net hissediyor insan bence.
en iyisi d&p açık parfümde. ama açık parfümler hemen ana notaya geçiyor genelde.
kademe kademe değişmiyorlar. o yüzden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.
yine de bazen d&pden alıyorum.
dediğim gibi 1 senedir bu markayı kullanıyoruz.sadece dolce-by man kokusunda sorun yaşadık diğer aldığımız ürünler de hiçbir sorun yok.
hiç birşey orjinalinin yerini tutamaz ama benzerlikler %80-90 bence.
kıyafette leke yapmıyor,alkol kokusu diğerlerine göre minimum ve ürünleri yağlı hissiyatı oluşturmadı.
belki sizin aldığınız dönemle şimdi arasında fark olmuş olabilir.ekşi'de 11 sayfa yorum yazılan tek açık parfüm markası ve yazanların %80'i bu markadan memnun :) (kaldı ki ekşi yazarları her şeye muhaliftir ve hiç bir şeyi kolay beğenmez)
herkesin zevki ve algısı farklı tabi :)
bargello ve david walker'ın dp'den daha iyi olduğunu da belirtmek isterim bu arada...