- 28 Haziran 2015
- 1.890
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
212 sexy kullandiniz mi. Good girl ile ikisi arasinda kararsiz kaldim. Birde acik parfum alicagim icin en yakin hangi marka tutturmus bu kokuyu
ikisini de biliyorum. ama nedense 212 sexy çok meşhur olmasına rağmen ben sevmedim. içindeki biber ve paçuli notalarından ötürü diye düşünüyorum. tatlı bir koku ama baydı beni.212 sexy kullandiniz mi. Good girl ile ikisi arasinda kararsiz kaldim. Birde acik parfum alicagim icin en yakin hangi marka tutturmus bu kokuyu
burda yazılanların çoğu ağır parfümler gibi geldi bana ben de ağır severim aslında ama yine de sevdiklerimi ve denemek istediklerimi paylaşmak isterim;Merhabalar! Hoş kokulu parfüm tavsiyeleri istiyorum sizden böyle ağır olmayan
Acik parfumde kalici olan d&p mi bargello mu212 sexy cok etkileyici bi koku gercekten koklayan herkes etkileniyodu cevremde :) esiminde cok begendigi bi kokudur :)
Bence d&p kesinlikleAcik parfumde kalici olan d&p mi bargello mu
Şimdi olympea kullanıyorum mavişim kocam dediki buzamana kadar kullandığın bütün parfümlerden de harika kokuyor buAvonun cherish vazgeçemediğim stokta bulundurdugumayrica Chloe Love asla vazgeçemediğim benim masum kokum şiddetle tavsiye ederim
Benim bi beyaztenli arkadaşım vardı ama o baya beyazdı hani namıdiğer peynir misali :) coco mademoiselle delisiydi hep onu kullanırdı ve baya kalıcıydı yani geçtiği yeri estirirdi biliyomusun bu parfümü hiç denedin mi?Arkadaslar ben cok beyaz tenliyim hic bir parfum tenimde kalmiyor.
Bende o bahsettigin arkadasin kadar beyaz tenliyim cevremdekilerde ayni seyi soyler peynir gibiBenim bi beyaztenli arkadaşım vardı ama o baya beyazdı hani namıdiğer peynir misali :) coco mademoiselle delisiydi hep onu kullanırdı ve baya kalıcıydı yani geçtiği yeri estirirdi biliyomusun bu parfümü hiç denedin mi?
Hemen deniycem kuzumŞimdi olympea kullanıyorum mavişim kocam dediki buzamana kadar kullandığın bütün parfümlerden de harika kokuyor bu
Eskiden 212 sexy kullanırdım buda sevilirdi herkesce taaki olympea yı bulana kadar fırsatını bulursan bi bak kuzum
Avon pur blanca hiç kalıcı değil miracle da öyle açık parfümde olsa kalıcı olmaz orjinalleri kalıcı olmayam parfümlerin açığıda kalıcı olmuyo canım chanel chance seviyosan coco mademoiselle ide seversin aynı tarz kokular birbirlerinide andırıyolar mademoiselle chance dam daha yoğun daha tatlı dır o yüzden daha kalıcıdır bi bak istersen.Bende o bahsettigin arkadasin kadar beyaz tenliyim cevremdekilerde ayni seyi soyler peynir gibidediginiz parfumu hic denemedim. Elimde suansuan avonun pur blancablanca, oriflame love positon, amber elixir, lucia, d&p miracle, iksir chanel change, eyfel lacoste klasik var. En cok begendigim parfum kokusu ise chanel chancechance, amber elixirelixir,
Cok tesekkur ederim cok guzel bilgiler veriyorsunuz hemen deniycem. Yine boyle guzel kokular olunca bilgi verin lutfenAvon pur blanca hiç kalıcı değil miracle da öyle açık parfümde olsa kalıcı olmaz orjinalleri kalıcı olmayam parfümlerin açığıda kalıcı olmuyo canım chanel chance seviyosan coco mademoiselle ide seversin aynı tarz kokular birbirlerinide andırıyolar mademoiselle chance dam daha yoğun daha tatlı dır o yüzden daha kalıcıdır bi bak istersen.
dior hypnotic poison ve jean paul gaultier classique tavsiye ederim çok kalıcı.bende beyaz tenliyim bunlar bana çok uydu.Arkadaslar ben cok beyaz tenliyim hic bir parfum tenimde kalmiyor.
tabi canım seve seveCok tesekkur ederim cok guzel bilgiler veriyorsunuz hemen deniycem. Yine boyle guzel kokular olunca bilgi verin lutfen
d&p den dene mutlakaBende coco mademoiselle ile olimpiya yi deniycem tabi acik parfum olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?