Merhabalar! Hoş kokulu parfüm tavsiyeleri istiyorum sizden böyle ağır olmayan
burda yazılanların çoğu ağır parfümler gibi geldi bana ben de ağır severim aslında ama yine de sevdiklerimi ve denemek istediklerimi paylaşmak isterim;
- cacharel - gloria (bademli tatlı bir koku. üretimi yok ben açık aldım.)
- burberry classic - baya tanıdık ve eski bir koku ama ben seviyorum. rahatsız etmeyen bir diğer koku. meyveli çiçeksi ve ayrıca miskli bir koku yani çok hafif de değil ağır da değil. (favorim)
- ange ou demon - aslında ağır bir koku. hem odunsu hem de çiçekli tatlı bir havası var.
-hypnotic poison - baharatlı ve bademli. ağır diyorlar ama ben seviyorumm :) seveni de sevmeyeni de çok (favorim)
- escada-sexy graffiti ( bu da meyveli bir koku. çilek veya şeftaliye benzer koku alıyorum. çok hoşş yazlık. (favorim)
- lolita lempicka - bu da tatlı ama böyle şeker tatlısı değil. meyan kökü, çiçekler, vanilya olan pudralı bir koku(favorim)
- crytal noir - daha bugün aldım. yoğun ve kalıcı ama ıslak mendil gibi (kardeşimin deyimiyle yani silinmiş bebek poposu) yumuşak bir koku.
-narciso- poudree (pudralı, güllü krem gibi kokuyor ama baharatlı bir havası da var. ağır sayılabilir.)
d&g pour femme- marşmellow gibi tatlı tatlı kokuyor. seviyor muyum sevmiyor muyum bilemedim.
naomi campbell - bunu da seviyorum yumuşak ve tatlı bir koku :) (favorim)
midnight fantasy- bu turunçgilli ve tatlı bir koku. ama genç işi olduğunu düşünüyorum. (favorim)
bombshell- victoria secret'ın güzel çiçeksi ferah bir kokusu :)
kesin dene harika dediğim bir koku yok çünkü benim de vazgeçemem dediğim pek koku yok, belki birkaç tanedir. ve onlar da zaten tanınmış kokular. yeni koku denemeyi seviyorum ama özledikçe arada alıyorum onları da işte
212 sexy, olympea, shiseido zen, rose the one, chloe chloe, chloe love, 212 vip, la vie est belle, jasmin noir, jadore, therry mugler angel, alien, good girl, magnetism, flowerbomb, chopard wish, black opium, black xs, miss dior cherie - meşhur ama benim sevemediğim bazı kokular.
denemek istediğim ise çok fazla var
ay çok yazmışımm yaa hala da düşünüyorum eksik kalan var mı acaba diye :/