- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
tSiz oldukca deneyimlisiniz galiba ben eyfel den lacoste klasik almistim cok guzel bir kokuydu soran oluyordu. Ama parfum 2 hafta sonra sanki ozelligini yitirdi cok fazla koku alamiyorum. Pek kimse farketmiyor. Kalici olan acik parfumde en iyisi hangi marka
Kalici olmuyorsa daha agir parfumlere yonelin cunku bu dedikleriniz genelde cicekli parfumler ozellikle avon oriflame vs hic kalici degil. Acik parfumlerden de eyfel pek kalici degil ama david walker veya dp deneyin bence onlarin kalitesi daha yuksek. Mesela chanel ve amber elixiri begenmissiniz onlar agir kokulardir demek ki siz oryantal kokulara bakmalisiniz icinde amber, misk, odunsu notalar ve cicekler olan. Ben de agir kullanirim. Hypnotic poison, lolita lempicka, naomi campbell, cacharel gloria, prada candy begeniyorum. Casmir, sui dreams ve ange ou demon da agirdir. Merak ettiklerim ise jpg classique, guilty, dior addict, samsaraBende o bahsettigin arkadasin kadar beyaz tenliyim cevremdekilerde ayni seyi soyler peynir gibidediginiz parfumu hic denemedim. Elimde suansuan avonun pur blancablanca, oriflame love positon, amber elixir, lucia, d&p miracle, iksir chanel change, eyfel lacoste klasik var. En cok begendigim parfum kokusu ise chanel chancechance, amber elixirelixir,
David in var evet :) bir de acik parfumleri teninize sikmayin bence kiyafete sikin hem daha kalici olur hem teniniz tahris olmaz kanser riskiniz artmazD&p online satisi yok malesef subesi evime cok uzak david walkerin var mi acaba
Canim olimpia ve coco mademoisella aldim tavsiyen uzerine tek kelimeyle harika.d&p den dene mutlaka
Begenmene sevindim canim ikiside cok kalici kokulardir olympea daha kalicidir hattaCanim olimpia ve coco mademoisella aldim tavsiyen uzerine tek kelimeyle harika.
ben denemek istiyorum ama açık olarak alacağım. davidde dp de eyfelde var ama 1 tane var o hangisi oluyor acaba? hiç koklamadım da benhayatımın parfümü narsico rodriguez dir.hem siyahı hem de pembesi efsanedir.yoğundur çok hafif diyemicem ama klastır ve farklıdır.benim gibi kullanıp seven varmı?
Versace crystal noir almaya karar verdim gibi ama bi çok yerde 30 yaş üstü kadın parfümü yazılmış. 19 yaşındayım çok mu kadınsı olur ki...
Evet magnetism de cok belirgin ve kalicidir canimCanim d&p uzaktaydi bargello dan almak zorunda kaldim. Escada magnetism den de bahsetmissin daha once o da oliympia gibi kalici ve belirgin mi kokusu
Çünkü ikisi de ayni koku :)) dior jadoer e esinlesmis koku ikiside ☺Avon incandessence çok hoş bi kokusu var kullandığımda hep soruluyor bi de emotion romance kullanmıştım o da fena değildi
Offf ayni ben saatlercee parfüm yorumlari okusam bikmam :)) tatlm suan 2 tane koku siparis etmeyi düşünüyorm fransa dan karar veremedim aklimda alien edp var ve shiseido zen ... nasil buluyorsun bu kokuları ??çok çok fazla parfüm deneyimim oldu?koku sormak isteyenlere rahatlıkla yanıtlayabilirim arkadaşlar :) çok seviyorum parfümleri ve adeta gurmesi oldum.
Jadoreyide merak ediyordum. İncandense kullanmistim ogrenmis oldumÇünkü ikisi de ayni koku :)) dior jadoer e esinlesmis koku ikiside ☺
Jadoreyide merak ediyordum. İncandense kullanmistim ogrenmis oldum
Offf ayni ben saatlercee parfüm yorumlari okusam bikmam :)) tatlm suan 2 tane koku siparis etmeyi düşünüyorm fransa dan karar veremedim aklimda alien edp var ve shiseido zen ... nasil buluyorsun bu kokuları ??
Narciso rodriguez pembe edp olani da aklimda kararsiz kaldmm..
Burberyy classic orjinalinden cok ben d&p versiyonunu begendm :)) ben zen hastasiyim zen seviyorm amaa asiri pahalı günlük kullanim icin watsons ta love in p dream kokusunu cok begendm 50 tl civarı bsey gunluk icin gayet güzel. Cecile yesil olani cok hos she mor olan cok etkileyici...Bende günlerce gecelerce okurum parfüm yorumlarını bikmam usanmam. Bu aralar günlük koku arayışı içindeyim bende. Burberry classic gidiyor aklım. En son liseye giderken bitirmiştim bir şişe. Şimdi yıllar oldu. Alsam mi ki acaba? Senin var mi bi onerin?
Burberyy classic orjinalinden cok ben d&p versiyonunu begendm :)) ben zen hastasiyim zen seviyorm amaa asiri pahalı günlük kullanim icin watsons ta love in p dream kokusunu cok begendm 50 tl civarı bsey gunluk icin gayet güzel. Cecile yesil olani cok hos she mor olan cok etkileyici...
Ayyy aynen olee resmen hastalık bu yaaa insan parfüm görünce mutlu olur mu. parfüm resmi dahi gorsem mutlu oluyorm amaa her kokuyu sevemiyorm hemen bas agrisi yapiyor. Cok beyaz tenli bir kadinil beyaz ten her kokuyu kaldiramiyor . Burberyy classic cok severm. Bekarken cok kullandm..escada magnetism cok beğenirim. Avon incandense severm amaa bana yakismadi hic esmerler de hos duruyor. 212 sexy cok beğenirim... d&p cristobal cok dkkat ceken bir koku caldiom cok begenirim... cecile pembesi sekerli yeşili daha hos geldi bana daha fresh. Amor amor erkekler cok begeniyor. Bnm abim bayanda mesela jagler hastasi günlük kullanim ivin ideal ben kullanamiyorm :) yasakladi.abim bize sadece esi kullaniyorShe nin mor olanında severek kullanmıştım. Ama bu tarza yakin bi koku var elimde. Oturduğum yerde watsons yok ne yazik ki. Cecileninde sanki mavi yeşil tonlarını koklmistim ama beğenmemiştim diye hatırlıyorum yada elimde benzeri kokusu vardir diye almamis olabilirim ama denk gelince tekrar koklicam kokuları hatırlamıyorum.
Burberry de parfümevi.com sitesinden almayi dusunuyorum. Yorumları olumlu ve dp nazaran daha uygun fiyatlı .
Var mı başka önerin2mizde parfüm canavarı olunca bilmediğimiz koku olmuyo sanırım.
Ayyy aynen olee resmen hastalık bu yaaa insan parfüm görünce mutlu olur mu. parfüm resmi dahi gorsem mutlu oluyorm amaa her kokuyu sevemiyorm hemen bas agrisi yapiyor. Cok beyaz tenli bir kadinil beyaz ten her kokuyu kaldiramiyor . Burberyy classic cok severm. Bekarken cok kullandm..escada magnetism cok beğenirim. Avon incandense severm amaa bana yakismadi hic esmerler de hos duruyor. 212 sexy cok beğenirim... d&p cristobal cok dkkat ceken bir koku caldiom cok begenirim... cecile pembesi sekerli yeşili daha hos geldi bana daha fresh. Amor amor erkekler cok begeniyor. Bnm abim bayanda mesela jagler hastasi günlük kullanim ivin ideal ben kullanamiyorm :) yasakladi.abim bize sadece esi kullaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?