Merhabalar,
Mantık çerçevesinde düşünüp severken bir ilişkimi bitirdim. Niye bitirdin diye sorarsanız, bir kavgamız oldu. 10 aydır bana yalan söylediğini öğrendim. Ve çok büyük tartıştık. Bende hakaret içerikli ağır cümleler kullandım. Çünkü aşırı kırıldım ve salak gibi hissettim kendimi. O zamana kadar hiç böyle bir şeyim olmadı. Sonra ayrıldık. Özür dilemem ve çabamla barıştık. O zaman kendisi tamamen bitirme taraftarıydı.
Devam ettik 2 ay boyunca sanki tek taraflı çabaladım gibi hissettim. Ben yaptım o yıktı, dengesiz davranmaya, düşünmeden konuşmaya, eskisi gibi ilgili olmamaya, eskiden yaptığı hiçbir şeyi yapmamaya, her şeye parlamaya başlamıştı. O kavgadan sonra seni kaybetmekten korkmuyorum, akışına bıraktım, yorgunum çabalamak istemiyorum artık gibi cümleler konuştu. O süreçte ailesel (gerçek ailesel problemler hepsine şahidim) problemleri oldu, gerçekten hem fiziksel hem mentalite olarak çöktü ve destek oldum asla ilişki detayı hakkında konuşmadım.
Ama son süreçte sürekli kavga olması, sürekli ilişki hakkında kötü konuşması, tek taraflı çabaladığımı düşünmem ve benim farklı biri olduğuma kendini inandırması ile ayrılma kararı aldım. Aslında ben değişmesini istedim. Değişmedi, bu duruma benim sayemde geldiğini söyledi. Ama ben söylediğim şeyler için pişmandım gerçekten özür diledim. Sürekli geçmişe bakarak hareket etti.
4 gün oldu. Vazgeçtim ama hala ağır geliyor. Modum hiç yok. İştahım tamamen kapandı. Sürekli ağlamak istiyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Normalde kafamı yastığa koyduğum gibi uyuyan biriyim ama uyku tutmuyor. Geceleri en az 5-6 kere uyanıyorum. Uyandığımda içimde bir huzursuzluk oluyor. Sürekli kendime telkinde bulunuyorum ama duygularıma sahip çıkamıyorum. Aslında daha önce aldatılmıştım. Travmatik takıntılı bir ilişkimdi. Tercih edildiğime üzülüyordum ama bu seferde tam tersine son zamana kadar sağlıklı bir ilişkiydi ama şimdi aldatılmışım kadar çok üzülüyorum.
Ayrıldığımdan kaynaklı beni suçladığından eminim. Oysa o beni itti bu duruma. Ona bunu anlatamıyorum. Geri döner mi hiç bilmiyorum. Geri dönerse nasıl davranacağımı da bilmiyorum. Beklemek ve gitmek arasında kaldım.
Bu durumu nasıl atlatabilirim? Tecrübelerinize ihtiyacım var.