- 7 Eylül 2017
- 94
- 133
- 8
- 39
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
evet belki de bozulmuş olabilir.ama zaten pembe olanı daha keskin siyahtan.herkes siyah şişeden dolayı keskindir bu diyebiliyor ama pembe kesinlikle daha keskin.daha misk ağırlıklı olan pembesi..tekrar deneyin bence başka biryerdensiyahına hastayken pembesinden nefret ettim. pembesi tenimde acı acı koktu. belkide mağaza testeri bozuktu. bir kere daha şans vereceğim bakalım.
Evet genelde magazada calısanlar yeni dolu testerları ya kendilerine ayırıyorlar yada satıyorlar.. mağazadaki testerlar genelde hep beklemiş oluyorevet belki de bozulmuş olabilir.ama zaten pembe olanı daha keskin siyahtan.herkes siyah şişeden dolayı keskindir bu diyebiliyor ama pembe kesinlikle daha keskin.daha misk ağırlıklı olan pembesi..tekrar deneyin bence başka biryerden
bana da tam tersi yumuşak geliyor :) algı demekki değişiyor.ama pembesini de çok severim.bir de fleur musk çıktı fuşya pembe renginde o da güzel cidden.o da aklımda :) çiçeksilik daha fazla gibi yeni çıkanda.Evet genelde magazada calısanlar yeni dolu testerları ya kendilerine ayırıyorlar yada satıyorlar.. mağazadaki testerlar genelde hep beklemiş oluyorbende pembesini daha çok seviyorum bana daha temiz yumuşak geliyor siyahın aksine.. siyah olanda midemi bulandıran bi nota var o hangisi bulamadım.
Fleur musc bende var. Gül notası baskın misk cok az hissediliyor. Daha freş bir kokusu var diyebilirim. Severek kullanıyorum:)bana da tam tersi yumuşak geliyor :) algı demekki değişiyor.ama pembesini de çok severim.bir de fleur musk çıktı fuşya pembe renginde o da güzel cidden.o da aklımda :) çiçeksilik daha fazla gibi yeni çıkanda.
harikaFleur musc bende var. Gül notası baskın misk cok az hissediliyor. Daha freş bir kokusu var diyebilirim. Severek kullanıyorum:)
elimdeki parfümleri eritmeden birdaha almıcam diorum ama böle yorumları görünce de dayanamıyorumFleur musc benim günlük kokum. Misafir gelecekse, parka, yürüyüşe, çarşıya,pazara gideceksem sadece ona gitti elim bu yaz.
Bende kendimi kısıyorum eskiden ne görsem alırdım. Artık biraz daha az alıyorum yoksa bozuluyorlar malesef.elimdeki parfümleri eritmeden birdaha almıcam diorum ama böle yorumları görünce de dayanamıyorumama almıcam bi müddet.ciddi rahatsızlık oldu bu bende
valla şuanda oriflame den siparişim geldi :) giordiani gold essenza müthişmiş cidden.hiç o ucuz parfüm kokusu yok.portakal çiçeği kokusu...kesinlikle deneyin.uygun fiyatlı arıyorsanız.Bende kendimi kısıyorum eskiden ne görsem alırdım. Artık biraz daha az alıyorum yoksa bozuluyorlar malesef.ama narciso rodriguez fleur musc gerçekten çok temiz güzel kokuyor. Eğer elinde narciso for her serisinden bir parfüm yoksa alabilirsin ama varsa gerek yok. Sonuçta sonbahar geliyor klasik olanları daha iyi gider sonbaharda:)
kış için olympea , black opium , la vie est belle , la nuit tresor ,armani si, chanel coco madamoiselle , guerlain la petite robe noir. bunlar daha ağır tatlı parfümler ama kalıcılıkları efsane chanel coco madamoiselle hariç tabi ki o çok soft güzel bi gül kokusu bence. daha hafif koku olarakta chloe love , chloe signature , azzaro twin, guerlain idylle , este lauder sensous nude , versace bright crystal ( bu tam hafif çiçek kokusu duştan çıkmış hissi veriyor bana migrenim azdığında kullanabildiğim tek parfüm :)) 212 vip rose ve 212 vip denemenizi tavsiye ederim hepsi mükemmel kokular :)Merhabalar! Hoş kokulu parfüm tavsiyeleri istiyorum sizden böyle ağır olmayan
212 sexy kullandiniz mi. Good girl ile ikisi arasinda kararsiz kaldim. Birde acik parfum alicagim icin en yakin hangi marka tutturmus bu kokuyuCarolina herrera good girlefffsanedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?