Parfüm takası

ben fiyatına internetten baktım,orada yazan fiyatı yazdım buraya.ama sizin dediğiniz bile olsa eğer 100 ml şişe 134.90 tl ise 50 ml 70 tl gibi olur benim elimde kide 30 ml kadar var 45 yazdım ama illa 45 diye diretmiyorum,kalkıpta açık parfüm fiyatı15 tl den de satamam değilmi :) almak isteyen olursa ben zaten yardımcı olurum,maksat başkasının işine yarasın benim de elimden çıksın.

Merhaba, şimdi fiyatınız aslında uygun , tekin acardan falan baktığımda 30ml olanı 59 tl fiyatı . Eğer ben size geri dönüs yapana kadar satılmazsa tekrardan görüşürüz :) Parfümün kokusunu da tarif edebilirseniz cok sevinirim internette baya fanı var ama bazen hayal kırıklığı olabiliyor sonuç , zevk meselesi sonuçta, ben en iyisi önce bi kokuyu ögreneyim size geri dönüs yaparım.Son olarakta takas düşünüyosan başlığıma da bakabilirsin veya özel bi aradığın bişey varsa onu da söyleyebilirsin belki elimde olup koymamışımdır fotoğraflarını bu da başka bi seçenek.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713553&p=35055169#post35055169

Bende de bunlar var 80-100tl arasinda fiyatlara aldim 2 tanesi de hediye geldi ama hicbirini kullanmadim bi kokum var vazgecemiyorum cunku ondan o yuzden 30-50 tl arasinda elimden cikarmak istiyorum nakite ihtiyacim oldugundan takas dusunmuyorum urunlerimin kaliciligindan supheniz olmasin mesaj atabilirsiniz ^_^

Merhaba, şimdi fiyatınız aslında uygun , tekin acardan falan baktığımda 30ml olanı 59 tl fiyatı . Eğer ben size geri dönüs yapana kadar satılmazsa tekrardan görüşürüz :) Parfümün kokusunu da tarif edebilirseniz cok sevinirim internette baya fanı var ama bazen hayal kırıklığı olabiliyor sonuç , zevk meselesi sonuçta, ben en iyisi önce bi kokuyu ögreneyim size geri dönüs yaparım.Son olarakta takas düşünüyosan başlığıma da bakabilirsin veya özel bi aradığın bişey varsa onu da söyleyebilirsin belki elimde olup koymamışımdır fotoğraflarını bu da başka bi seçenek.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713553&p=35055169#post35055169

tabiiki haklısınız,parfüm zevk meselesi.siz dediğiniz gibi bir yerde kokuyu öğrenin beğenirseniz dada uyguna veririm sorun değil.çünkü cidden hem karşı taraf mutlu olsun istiyorum hemde ben,sonuçta kullanmıyorum ve dolabımda bekliyor.

takasa tabiiki açığım,ihtiyacım olsun yeterki.

Bende de bunlar var 80-100tl arasinda fiyatlara aldim 2 tanesi de hediye geldi ama hicbirini kullanmadim bi kokum var vazgecemiyorum cunku ondan o yuzden 30-50 tl arasinda elimden cikarmak istiyorum nakite ihtiyacim oldugundan takas dusunmuyorum urunlerimin kaliciligindan supheniz olmasin mesaj atabilirsiniz ^_^

preciousu bir arkadaş arıyordu
mesaj attımı sana. ben sana yönlendirmiştim

Eki Görüntüle 1110101
kızlar düşünen olursa narciso rodriguez for her 100ml edt parfümümü satıyorum.(pembesini aldığım için)
alana kutusuyla yollucam 2-3 kez fln kullandım dopdolu yani.

Son düzenleme:
takaslara devam.
yves rocher 30 ml.görüldüğü kadar kullanıldı.gül ağırlıklı bi parfüm. chloe in parfümünüe çok benziyor.

1.jpg

Bende Burberry London var 100 cc.. Hiç kullanılmadı gibi bişey. Lolita ya karşılık takas edebilirim.

hermes24 takasla almak isteyen varsa bana ulaşsın

kizlar istda oturaniniz varsa etiler pazarinda bi adam var orjinal.parfumleri oyle bir fiyata satiyor ki dudaginiz ucuklar bosa buradan aramayin ben tesaduf gittim neler buldum :)

kizlar istda oturaniniz varsa etiler pazarinda bi adam var orjinal.parfumleri oyle bir fiyata satiyor ki dudaginiz ucuklar bosa buradan aramayin ben tesaduf gittim neler buldum :)
Tam olarak nerede kaliyor tarif eder misiniz? :)) Ben cok giderim etiler e ama hic gormedim

Tam olarak nerede kaliyor tarif eder misiniz? :)) Ben cok giderim etiler e ama hic gormedim
4.leventde metro cikisinin ordan sagdan yol ayriliyor askeriyenin ordan metroyla gitmek mantikli araba parketmeye yer bulunmuyor o kadar yogun sali gunleri kuruluyor canm.erken gitmen faydana olur

4.leventde metro cikisinin ordan sagdan yol ayriliyor askeriyenin ordan metroyla gitmek mantikli araba parketmeye yer bulunmuyor o kadar yogun sali gunleri kuruluyor canm.erken gitmen faydana olur
Hadii ya cok iyi mutlaka gidecegim cok sag olun:) orjinalliginden nasil emin oldunuz??

Yenilevent lisesini sorun pazar onun önünde kuruluyor ergenligim oralarda geçti benim:KK53: kiyafet kismi ayri bir kolda zaten dedigi gibi guzel bir pazar

canim bende orjinal kullaniyorum hep dutyfree urunleri ya kapagi yok ya cizilmis sise ama onemli olan koku git gor anlarsin sende.rica ederm :KK66:
Adam pazarın neresinde peki? Başka parfümcü varsa karıştırmayalım nası bî adam? :D bi de fiyatlar ne durumda bi örnek verir misin canım? Tum parfumler bulunuyor mu?

Back